REVIEW -Μάσκα περιποίησης για ενυδάτωση και οξυγόνωση του δέρματος-MEY SPARKLING O2 MASK

Τον τελευταίο καιρό έβλεπα το δέρμα μου θαμπό .Μια φίλη μου σύστησε την νέα μάσκα, MEY SPARKLING O2 MASK την οποία δεν έχασα την ευκαιρία να δοκιμάσω .Πρόκειται για  μια αναζωογονητική θεραπεία που περιέχει κηραμίδια (ταυτόσημα του δέρματος), τα οποία προωθούν τη μεταφορά non-ROS οξυγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, παρέχουν ενυδάτωση και μειώνουν τον όγκο και το βάθος των ρυτίδων, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας. Ένας συνδυασμός συστατικών (non-ROS) ενισχύει την οξυγόνωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προάγει την παραγωγή κολλαγόνου στους ινοβλάστες. Επιπλέον, το εκχύλισμα σαμπάνιας, λόγω των πολυφαινολικών αντιοξειδωτικών συστατικών που περιέχει, μειώνει τη φλεγμονή και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.Το δέρμα μου μετά την χρήση της μάσκας φαίνεται αμέσως πιο φωτεινό και αναζωογονημένο.

ΧΡΗΣΗ 
Η μάσκα είναι σε μορφή gel μέσα σ ένα φακελάκι ,το οποίο αφού ανοίξετε, εφαρμόζετε  ομοιόμορφα με τα δάκτυλά σας σ όλο το πρόσωπο κάνοντας παράλληλα ένα καλό μασάζ.Αφήνετε την μάσκα από 5 έως 10 ,ανάλογα τον χρόνο που έχετε στην διάθεση σας και μέχρι το πρόσωπο σας καλυφτεί από τις αφρώδεις φυσαλίδες από τις οποίες θα αισθανθείτε και ένα ελαφρύ γαργαλητό που σας προσφέρει χαλάρωση. Στην συνέχεια κάνετε και πάλι μασάζ με το προϊόν στο δέρμα σας, με τα δάχτυλα σας. Περιμένετε άλλα 5-10 λεπτά και στη συνέχεια μπορείτε να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με δροσερό ή χλιαρό νερό. Έκανα την μάσκα πριν το μπάνιο και το λούσιμο των μαλλιών και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.Το δέρμα μου ήταν ενυδατωμένο και λαμπερό,ανυπομονώ την επόμενη εβδομάδα να κάνω χρήση και το δεύτερο φακελάκι.Επειδή η ποσότητα στο φακελάκι ήταν αρκετή θα περιμένω και την αδελφή μου για να το μοιραστούμε ,εσείς αν δεν έχετε αδελφή μπορείτε να καλέστε μια φίλη σας ,την μαμά σας ,την γιαγιά σας για να  απολαύστε παρέα μια περιποίηση πολυτελείας με την νέα   MEY SPARKLING O2 MASK.

Η μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δέρματος,για όλες τις ηλικίες, για ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λάμψη.

Η συσκευασία της μάσκας  είναι ένα κουτί ,το οποίο περιέχει  sachet (φακελάκια) των 10 ml και είναι σε gel μορφή.
ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Κηραμίδια – Ενυδατική δράση & βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας
Wine Extract – Αντιφλεγμονώδη δράση & προστασία από τις ελεύθερες ρίζες
Methyl Perfluorobutyl Ether – Δεσμεύει το ατμοσφαιρικό οξυγόνο στην επιφάνεια της επιδερμίδας,
το οποίο μέσω των κηραμίδιων μεταφέρεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.


  • Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο,χωρίς προσθήκη parabens,χωρίς προσθήκη τεχνητών χρωμάτων,χωρίς προσθήκη mineral oil,έχει σύσταση χωρίς αλλεργιογόνα
  • GMO free

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard