Summer vibes on Jukeros by Dimitris Chomatas

Από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα το απόλυτο γλυκό του καλοκαιριού,για μένα  είναι το υποβρύχιο!Ναι αυτό το καταπληκτικό ελληνικό και παραδοσιακό  γλύκισμα που  το τυλίγεις γύρω από το κουταλάκι . το βουτάς σε ένα ποτήρι με παγωμένο νερό και μετά το απολαμβάνεις σιγά σιγά !!!!!
Ως λάτρης ,λοιπόν του υποβρυχίου άρχισα να ψάχνω τι γεύσεις θα παραγγείλω φέτος για να το απολαύσω εγώ αλλά και να το κερνάω και στους φίλους μου όταν βρισκόμαστε,αφού ξέρω ότι το περιμένουν μετά από ένα γεύμα ή μαζί με τον καφέ .



Στην αναζήτησή μου λοιπόν φέτος ανακάλυψα τα υποβρύχια του Jukeros by Dimitris Chomatas. Παράγγειλα λοιπόν  3 υπέροχες και αρωματικές γεύσεις  βανίλια, μαστίχα και τριαντάφυλλο ,που αφήνουν υπέροχη αίσθηση στον ουρανίσκο και δεν περιέχουν συντηρητικά και χρωστικές.


Και φυσικά επειδή καλοκαίρι χωρίς σπιτική λεμονάδα δεν υπάρχει ,δοκίμασα και τις υπέροχες λεμονάδες του chef Δημήτρη Χωματά ο οποίος με την  πολυετή του πορεία στον χώρο της εστίασης και έχοντας εργαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθημερινά επιμελείται την διαδικασία παραγωγής αλλά και πειραματίζεται επάνω σε νέα προϊόντα με μεγάλη επιτυχία.





Οι λεμονάδες είναι χωρίς ζάχαρη, έχουν ιδιαίτερες γεύσεις με νέκταρ αγαύης ή μέλι και φρούτα, μυρωδικά και σπόρους chia και δίνουν  δώσει μια νέα διάσταση στο αναζωογονητικό και τονωτικό ρόφημα. Ο ιβίσκος, τα ακτινίδια και οι φράουλες, ανακατεύονται με μέντα, βασιλικό, τζίντζερ και σπόρους chia και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό και αρωματικό. Δεν έχουν  συντηρητικά και χρωστικές. Μην με ρωτήσετε ποια γεύση ξεχώρισα γιατί η κάθε μια είναι ιδιαίτερη και σίγουρα θα παραγγείλω και άλλες για να τις έχω στο ψυγείο μου και να ξεδιψώ με υγιεινό τρόπο τις ζέστες μέρες του καλοκαιριού. Τις λεμονάδες δεν θα τις μοιραστώ με του φίλους μου όμως, γιατί τις λάτρεψα και τις θέλω μόνο για μένα ,ενώ θα παραγγείλω και τα  ροφήματα τσαγιού του Δημήτρη Χωματά με  φυσικά βότανα και τσάι.


Βεβαία ο πολυτάλαντος Δημήτρης ,δεν σταματάει στα υποβρύχια και στις λεμονάδες άλλα έχει παρασκευάσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ,μαρμελάδες ,αλείμματα με ζάχαρη και χωρίς ,τσάτνει, σάλτσες , βαλμένα όλα με πολύ μεράκι σε υπέροχες συσκευασίες και ετικέτες ,τα οποία μπορείτε να δείτε στην σελίδα του http://www.jukeros.gr/




Η εταιρία Jukeros by Dimitris Chomatas ιδρύθηκε το 2015 είναι μια ελληνική επιχείρηση και εδρεύει στην Καλλιθέα στην Αθήνα , στην οδό Γρυπάρη 52 όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και η κεντρική διάθεση. Τα προϊόντα  είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα και επίσης εξάγονται στη Γερμανία, την Αυστρία και το Βέλγιο σε επιλεγμένα Delicatessen.

Η εξειδίκευση της Jukeros by Dimitris Chomatas  είναι η παραγωγή και τυποποίηση χειροποίητων προϊόντων πολύ υψηλής ποιότητας και αισθητικής πάντα σε ιδιαίτερες γεύσεις και συνδυασμούς, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές.



Τον Δημήτρη Χωματά μπορείτε να τον βρείτε και τον ρωτήσετε ότι θέλετε για τα προϊόντα του στην σελίδα στο fb https://web.facebook.com/JukerosDelicacies/. Θα σας απαντήσει και θα σας λύσει όλες τις απορίες σας ,σχετικά με τα προϊόντα του ,όπως έκανε και μ έμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard