Πώς να Αποκτήσετε τα Πιο Όμορφα Καλοκαιρινά Μαλλιά -KERASTASE SOLEIL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ SOLEIL ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ




3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΞΗΡΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

BAIN APRÈS SOLEIL + MA SQUE APRÈS SOLEIL + CRÉME UV SUBLIME 

Όταν πρόκειται για τον ήλιο, η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα –θα σας το επιβεβαιώσει και η σέρφερ Hanalei Reponty. Πριν βγείτε στην παραλία, εφαρμόστε την Crème UV Sublime, όσο τα μαλλιά σας είναι ακόμα βρεγμένα, για λείανση και προστασία από τον ήλιο. Μετά από την έκθεση στον ήλιο, είναι ώρα να ξυπνήσετε τις αισθήσεις σας και να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας με έναν καλό καθαρισμό και μια μάσκα περιποίησης. Τα μαλλιά σας θα μείνουν φωτεινά, με υπέροχο, ντελικάτο και άκρως καλοκαιρινό άρωμα που αναδύει νότες γιασεμιού και τουμπερόζας.


ΜΑΛΛΙΑΓΟΡΓΟΝΑΣ

3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ BEACH WAVES LOOK

BAIN APRÈS SOLEIL + MA SQUE APRÈS SOLEIL + HUILE SIRENE

Το καλοκαίρι επιβάλλει μαλλιά με ανάλαφρους, φυσικούς κυματισμούς. Το look αυτό γίνεται άτονο λόγω της ξηρότητας και του φριζαρίσματος που είναι το σήμα κατατεθέν της εποχής. Για να κρατήσετε τα γοργονίσια σας μαλλιά σε άριστη κατάσταση, μετά το λούσιμο και την περιποίηση εφαρμόστε το Huile Sirene σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά για τέλειο beach waves αποτέλεσμα που παραμένει αέρινο και ανάλαφρο. Χρησιμοποιήστε το Huile Sirene οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα, για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από το αλάτι, την άμμο και το χλώριο.


Η  Γοργόνα της Στιγμής 

Η ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΤΗ HANALEI REPONTY, ΣΕΡΦΕΡ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΑΓΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ 




Έχοντας μεγαλώσει σε ένα μικρό νησί της Ταϊτής, η Hanalei Reponty θεωρεί τον ωκεανό ως την πρώτη της αγάπη.Το σήμα κατατεθέν της –τα μακριά,πλούσια ξανθά μαλλιά– είναι προέκταση του beachy lifestyle που ακολουθεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η μητέρα της, κομμώτρια και λάτρης της Kérastase εδώ και χρόνια, της ενέπνευσε την αφοσίωση να κρατά τα μαλλιά της υγιή και λαμπερά ανεξάρτητα από την εποχή. Ίσως κανείς δεν κατανοεί καλύτερα τη σημασία της περιποίησης των μαλλιών το καλοκαίρι από τη Hanalei. 

“Τα μαλλιά μου αντιπροσωπεύουν την αδάμαστη ομορφιά του ωκεανού”,λέει, “εκεί όπου περνώ τον περισσότερο χρόνο μου.” 

Σαν πραγματική γοργόνα,τα μαλλιά τηςHanalei γίνονται έμπνευση για κάθε γυναίκα.   

ΕΔΩ, ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΩΝ INEZ & VINOODH

#kerastasesoleil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard