ΝΕΑ SOLEIL, Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ



Καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία και διασκέδαση, σημαίνει ανεμελιά και εξερεύνηση. Όμως τα συχνά ταξίδια και οι δραστηριότητες στην ύπαιθρο μπορεί να καταπονήσουν τα μαλλιά. Είναι γνωστό ότι ο ήλιος, το αλάτι, το χλώριο και η παρατεταμένη έκθεση στο νερό επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών,αφήνοντάς τα ξηρά και θαμπά. Με άλλα λόγια, oτι ακριβώς δεν θέλει μια γυναίκα για αυτή την εποχή του χρόνου που προστάζει να είστε ο πιο λαμπερός σας εαυτός

Εμπλουτισμένη με πολυτελή θρεπτικά έλαια κι ένα άρωμα που μένει αξέχαστο, το 2019 η Kérastase Soleil εξυμνεί το αρχέτυπο της γοργόνας. Με την προσθήκη ενός νέου κορυφαίου προϊόντος, του Huile Sirène, η σειρά προσφέρει ολοκληρωμένη θρέψη και προστασία διατηρώντας τα μαλλιά σε άριστη κατάσταση και αφήνοντάς τα όμορφα και εξαιρετικά λαμπερά για την πιο σέξι αυτή εποχή του χρόνου. Ήρθε η ώρα να αφεθείτε στον ήλιο και τη θάλασσα και να απολαύσετε ξέγνοιαστα όλες τις περιπέτειες που σας επιφυλάσσει το καλοκαίρι του 2019.

Μια Οσφρητική Απόδραση 

 ΤΟ IVRESSE SOLAIRE, ΤΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ SOLEIL

 Η σειρά Soleil, που αναβαθμίζεται για το 2019, ανανεώνεται πλήρως και συνεχίζει τη μακρόχρονη παράδοση της Kérastase στην εξειδικευμένη αντηλιακή περιποίηση των μαλλιών με τη χαρακτηριστική λαμπερή συσκευασία της στο χρώμα του κόκκινου και νέο άρωμα. Το καλοκαίρι έχει τη δική του μοναδική αύρα. Έχει αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα, τη διάθεση, το δυνατό vibe που συνδυάζει την ένταση της υψηλής θερμοκρασίας με τον ατίθασο χαρακτήρα της περιπέτειας. Είναι η επιτομή της φύσης, το αποκορύφωμα μιας ολόκληρης χρονιάς ανάπτυξης και μεταμόρφωσης. Τα πάντα σφύζουν από ζωή. Αυτό ακριβώς το συναίσθημα αιχμαλώτισε η Kérastase με το Ivresse Solaire, το λουλουδένιο άρωμα της νέας σειράς Soleil. Μεθυστικό και τροπικό, φέρνει στον νου ένα εξωτικό νησί σε πλήρη άνθιση, έναν παράδεισο ιδανικό για μια συναρπαστική απόδραση. Οι νότες του γιασεμιού, της του μπερόζας και του ylang ylang περικλείονται μέσα σε μια πλούσια καρδιά που συνθέτουν το γάλα καρύδας, οι κόκκοι tonka και το κεχριμπάρι, δημιουργώντας ένα αισθησιακό, σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Το άρωμα αυτό δεν είναι μια εμπειρία μόνο για το ντους. Η συνδυαστική εφαρμογή των προϊόντων ντύνει τα μαλλιά με ένα πέπλο αρώματος που διαρκεί όλη την ημέρα, σαν μια γλυκιά καλοκαιρινή ιστορία που αγγίζει όλες τις αισθήσεις και σας συντροφεύει καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

ΝΕΟ Huile Sirene ΤΟ ΔΙΦΑΣΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΠΡΕΪ, ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΟΡΓΟΝΑΣ

Θέλετε κυματιστό look σαν τα μαλλιά μιας γοργόνας, αλλά δεν σας αρέσει καθόλου το πόσο άκαμπτα κάνουν τα μαλλιά σας τα σπρέι θαλασσινού νερού;


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ HUILE SIRENE ΤΟ HUILE SIRÈNE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ ΣΠΡΕΪ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΛΑΙΟΥ ΜΑΛΛΙΩΝ



Η διφασική σύνθεσή του εξασφαλίζει διπλή δράση: θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία, ενώ ταυτόχρονα τους δίνει αμέσως beach waves look χωρίς να τα αφήνει άκαμπτα.
ΟΦΕΛΗ

 Ένα μοναδικό υβριδικό προϊόν που συνδυάζει τα οφέλη ενός σπρέι φορμαρίσματος και ενός ελαίου μαλλιών, προσφέροντας προστασία και αέρινο beach waveslook.
 • Σμιλεύει και δίνει υφή στα μαλλιά
• Δημιουργεί φωτεινό beach waves look
• Απορροφάται γρήγορα και δίνει απαλότητα
 • Προσφέρει λάμψη και προστατεύει από τον ήλιο

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

 Ένα ευέλικτο σπρέι που δίνει υφή στα νωπά μαλλιά και τονίζει το φυσικό beach waves look στα στεγνά μαλλιά, όλη την ημέρα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
 Ανακινήστε καλά. Ψεκάστε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά εστιάζοντας στις άκρες. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά ή στεγνώστε τα με το πιστολάκι. Επανεφαρμόστε μέσα στην ημέρα για να φρεσκάρετε το αποτέλεσμα.

Τα Στοιχεία Της Ολοκληρωμένης Καλοκαιρινής Περιποίησης ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ 

1. ΛΟΥΣΙΜΟ BAIN APRESSOLEIL





ΟΦΕΛΗ
Καθαρισμός μετά από την έκθεση στον ήλιο, με τη μορφή ενός διάφανου, δροσερού τζελ που απομακρύνει τα κατάλοιπα του αλατιού, της άμμου και του χλωρίου.
 • Ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά
 • Απομακρύνει το αλάτι, την άμμο και το χλώριο
• Αποκαθιστά την απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών
 • Παρέχει προστασία από τον ήλιο

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά.Κάντε αφρό, ξεβγάλτε. Επαναλάβετε

2. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ MASQUE APRESSOLEIL




ΟΦΕΛΗ

Μάσκα με ανάλαφρη υφή τζελκρέμας. Σφραγίζει τη θρέψη και την ενυδάτωση στα μαλλιά που έχουν εκτεθεί στον ήλιο, ενώ τα αντιοξειδωτικά της συστατικά αντισταθμίζουν τις επιπτώσεις των επιθετικών παραγόντων του καλοκαιριού.
 • Επανεξισορροπεί τα επίπεδα των θρεπτικώνσυστατικών
• Αναδομεί και λειαίνει τηντρίχα
• Βελτιώνει τη λάμψη και τη φωτεινότητα των μαλλιών
• Παρέχει προστασία από τον ήλιο

 ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, στα μήκη και στις άκρες, και κάντε μασάζ. Αφήστε να δράσει για 5-10 λεπτά, και ξεβγάλτε καλά.

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ CRÈME UVSUBLIM




ΟΦΕΛΗ

 Ιριδίζουσα κρέμα μαλλιών, απαραίτητο προϊόν για το καλοκαίρι, που προσφέρει προστασία μακράς διάρκειας από την υγρασία και εντατική ενυδάτωση.
• Προστατεύει από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες
• Αποτρέπει την ξηρότητα και το σπάσιμο
 • Σφραγίζει την υγρασία τηςτρίχας
• Ενισχύει αμέσως τη λάμψη

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Τρίψτε ανάμεσα στα χέρια σας ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού.Κάντε μασάζ στα μήκη και στις άκρες. Μην ξεβγάλετε.

#kerastasesoleil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard