ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ PARFIMO.GR



To καλοκαίρι είναι εδώ, οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει τις διακοπές και τα τις αποδράσεις του σαββατοκύριακου ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται να φύγουν σε νησιά και παραλίες το επόμενο διάστημα ώστε να απολαύσουν τον ευεργετικό αλλά και καυτό ήλιο της χώρας μας αλλά και την χαλάρωση και την ηρεμία των διακοπών τους, μακριά από την καθημερινότητα.


Φυσικά ετοιμάζουμε το νεσεσέρ των διακοπών μας από το οποίο δεν λείπουν ποτέ τα κατάλληλα αντηλιακά που μας ταιριάζουν, γιατί η προστασία της επιδερμίδας μας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και τις άσχημες συνέπειες, μας απασχόλει όλους τώρα πια πολύ σοβαρά.

Σ όλους μας, αρέσει η μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την προστασία της.

Σήμερα θα σας συστήσω δυο ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ που μόλις έφτασαν στα χέρια μου από το αγαπημένο e-shop parfimo.gr


Πάντα όταν ξεκινάω τις διακοπές μου αρχίζω με δείκτη προστασίας 50 και έτσι το
Nuxe Sun Light Fluid High Protection Αντηλιακό Προσώπου SPF50 στα 50 ml είναι απαραίτητο. Πρόκειται για ένα αντηλιακό προσώπου με ελαφριά υφή, κατάλληλο για κανονικές και μικτές επιδερμίδες. Παρέχει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, προστατεύει από τη φωτογήρανση και συμβάλλει στον περιορισμό της εμφάνισης πανάδων.
Εχει ελαφριά και μη κολλώδης υφή, απορροφάται άμεσως όταν το απλώνεις. Εξασφαλίζει 100% λαμπερό και ασφαλές μαύρισμα !



Το δεύτερο προϊόν που αγόρασα φέτος είναι μια αντηλιακή κρέμα Nuxe Sun Creme Delicieuse Haute Protection visage με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30. Περιέχει υάκινθο και ηλίανθο που προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση ενώ οι σπόροι χαρουπιού βοηθάνε για να αποκτήσω ένα ομοιόμορφο και λαμπερό μαύρισμα!
Εκτός από την προστασία που προσφέρει, αφήνει στην επιδερμίδα μου την αίσθηση απαλότητας, δεν την ασπρίζει όταν το απλώνω και αφήνει ένα τέλειο καλοκαιρινό άρωμα.

Δεν ξεχνάω τα αντηλιακά προσώπου να τα απλώνω και στον λαιμό και να επαναλαμβάνω αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας, είτε βρίσκομαι στην πόλη, είτε στην εξοχή και ειδικά μετά το κολύμπι.

Μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω προϊόντα για να τα παραγγείλετε και εσείς στο parfimo.gr αλλά και να ανακαλύψετε και άλλα αντηλιακά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και έχει φοβερές εκπτώσεις και προσφορές όλο τον χρόνο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard