REVIEW ΓΙΑ 2 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ DALON COSMETICS ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΦΛΟΦΟΥΣΚΑ!!!

Το καλοκαίρι το σώμα μας αναζητά την απαραίτητη περιποίηση μετά τα μπάνια μας στη θάλασσα  την έκθεση μας στον καυτό ήλιο και τις υπαίθριες δραστηριότητες μας. Προτεραιότητα μας πρέπει να είναι η απομάκρυνση των ρύπων  ώστε το δέρμα μας να είναι λαμπερό, ενυδατωμένο και αρωματισμένο.


Απαραίτητοι σύμμαχοι, ένα καλό shower gel και μια body cream από Dalon cosmetics.

Επέλεξα 2 προϊόντα της αγαπημένης εταιρίας Dalon cosmetics και μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι έμεινα ενθουσιασμένη τόσο για τα εκπληκτικά αποτελέσματα τους, αισθάνθηκα την επιδερμίδα μου καθαρή και λεία με το hower gel, όσο και για την ενυδάτωση και το άρωμα που αφήνει στην επιδερμίδα μου η  body cream.

Φροντίδα περιποίησης λοιπόν για την επιδερμίδα του σώματος μου με προϊόντα πολλών αστέρων, που πραγματικά τα λάτρεψα!

Ας δούμε μαζί τα 2 προϊόντα που επέλεξα και θα με κρατήσουν συντροφιά για αρκετό καιρό αφού οι συσκευασίες τους είναι μεγάλες στα 500ml και η τιμή τους οικονομική, θα τα βρείτε στο site της Dalon cosmetics https://www.daloncosmetics.gr/ 

Prime Κρέμα Σώματος Bubble Gum

Κρέμα σώματος πλούσιας υφής, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καλέντουλας που καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, με υπέροχο άρωμα τσιχλόφουσκας. Απλώνεται εύκολα , απορροφάται αμέσως και αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας.


Prime Αφρόλουτρο Bubble Gum

Αφρόλουτρο σώματος εμπλουτισμένο με εκχύλισμα αλόης και γλυκερόλη, που καταπραΰει και ενυδατώνει το δέρμα, το καθαρίζει και αισθάνεσαι την επιδερμίδα απαλή ενώ  έχει υπέροχο άρωμα τσιχλόφουσκας και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. 

Είναι προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει προϊόντα της @daloncosmetics?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard