REVIEW ΓΙΑ 2 ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ JUVENA


Για τα Ελβετικά προϊόντα προσώπου της JUVENA που υπεραγαπώ και δεν χάνω ευκαιρία να τα αγοράζω και να χρησιμοποιώ όταν τα βρίσκω σε καλές τιμές και προσφορές στο e-shop BEAUTY AND HEALTH CORNER, σας έχω μιλήσει πολλές φορές και μπορείτε να διαβάσετε τα reviews μου στο blog αλλά και στα insta posts που ανεβάζω τακτικά.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας συστήσω 2 προϊόντα σώματος που ανακάλυψα τελευταία, που το προστατεύουν και το φροντίζουν με πολύ καλά αποτελέσματα και τα έχουμε ανάγκη ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

SMOOTING AND FIRMING BODY LOTION – Daily Adoration μια λειαντική και συσφικτική λοσιόν σώματος για καθημερνή χρήση που είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσει και εσάς όταν την δοκιμάσετε.


Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας σε καθαρό δέρμα, απλώσετε την σε όλο το σώμα σας, μετά από το μπάνιο, κάνοντας ένα ελαφρού μασάζ.

Θα αισθανθείτε την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη ενώ το υπέροχο, φίνο και απαλό της άρωμα θα σας συναρπάσει. Απορροφάται γρήγορα χωρίς να δημιουργεί ασπρίλες στην επιδερμίδα και μπορείτε να ντυθείτε αμέσως χωρίς να κολλάει στα ρούχα σας για να βγείτε έξω ή να χαλαρώσετε.
Τα συστατικά αυτού του υπέροχου, απαλού γαλακτώματος σώματος είναι εκχύλισμα ροδιού που βοηθάει στην ελαστικότητα του δέρματος, μέλι και εκχυλίσματα ιβίσκου που βοηθάνε στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης και της ανθεκτικότητας του δέρματος.
Θα βρείτε το SMOOTING AND FIRMING BODY LOTION – Daily Adoration σε μπουκάλι των 200 ml


CREAM DEODORANT – Daily Performance


Ένα αποσμητικό σε μορφή κρέμας με πολύ καλό αντιιδρωτικό αποτέλεσμα για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των γυναικών. Εκτός από την προστασία και την φροντίδα της περιοχής της μασχάλης έχει ένα ελαφρύ άρωμα που είναι ευχάριστο ενώ δεν περιχέει αλκοόλ. Χρησιμοποιήστε το, σε καθαρό δέρμα στις μασχάλες καθημερινά, βάζοντας την επιθυμητή ποσότητα της κρέμας από το μπουκάλι και κάντε επάλειψη με τις άκρες των δάκτυλων.


Το δοκίμασα για πρώτη φορά και πραγματικά θεωρώ ότι παρέχει αποτελεσματική προστασία από την κακοσμία και φρεσκάδα όλη μέρα. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αίσθηση σιγουριάς ειδικά τις ζεστές και γεμάτες δράση καλοκαιρινές ημέρες, απλώστε το περισσότερες φορές αφού πλύνετε πρώτα τις μασχάλες σας.


Περιέχει Εκχύλισμα Ροδιού και Στυπτικούς παράγοντες
Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 40ML


Σας συστήνω και τα δυο προϊόντα ανεπιφύλακτα, τα λάτρεψα και τα έβαλα στο νεσεσέρ μου για την απόδραση που ετοιμάζω τις επόμενες ημέρες.

Μπορείτε να τα βρείτε και να τα παραγγείλετε και εσείς αλλά και να ανακαλύψετε και άλλα προϊόντα της  @juvena στο e-shop @beautyandhelthcorner που έχει φοβερές εκπτώσεις και προσφορές όλο τον χρόνο.

 https://beautyandhealthcorner.gr/brand/juvena/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard