ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΜΕ ΤΟ INTENSE MUD BODY SCULPTING LOTION AΠΟ MINUS-417



Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω την καλύτερη λοσιόν σύσφιξης του δέρματος, Intense Mud Body Sculpting Lotion  που δοκίμασα τελευταία, σε σωληνάριο των 200ml.

Ο συνδυασμός της λάσπης της Νεκράς Θάλασσας και του κλινικά ελεγμένου Phytoless® συνεργάζονται για να συσφίξουν και να συσφίξουν το δέρμα σε επίπεδο που μπορεί να μην είχατε δει εδώ και χρόνια, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και μαλακώνουν το δέρμα σας.

Το σύμπλεγμα Phytoless® έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αυξάνει τη σφριγηλότητα των μηρών και των γονάτων μετά από μόλις 2 μήνες, χρησιμοποιώντας δύο φορές την ημέρα.

Βοηθά να φωτίσει το δέρμα και να φέρει έναν ομοιόμορφο λαμπερό τόνο που μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των κηλίδων.

Είχα διαβάσει σε σχετικά άρθρα που κάναν αναφορά σε αυτό το φοβερό προϊόν ότι τα συστατικά του Intense Mud Body Sculpting Lotion έχουν εκπληκτική επίδραση στη σύσφιξη και ότι τονώνει το δέρμα δίνοντας μια νεανική εμφάνιση που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείς και πραγματικά με την καθημερνή χρήση του το είδα και στο δικό μου δέρμα.

Απολαύστε μια απόλυτη αισθησιακή εμπειρία ομορφιάς με ένα υπέροχο άρωμα που θυμίζει κακάο και μέλι.

Με την χρήση του θα διαπιστώσετε διαφορά στη σφριγηλότατα και τη σύσφιξη του δέρματός σας ακόμη και σε μερικές από τις μεγαλύτερες προβληματικές περιοχές σας. Το χρησιμοποίησα πολύ στα μπράτσα μου με ικανοποιητικά αποτελέσματα, ένιωσα το δέρμα μου να σφίγγει καθώς έχει σμιλευτεί σε μια πολύ νεότερη, πιο σφριγηλή όψη.



Ενεργά συστατικά- περιέχει

Λάσπη Νεκράς Θάλασσας, με λάσπη εμπλουτισμένη με αέρια που είναι ευεργετική για τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση του δέρματος.
Βιταμίνη Α, η βιταμίνη Α είναι γνωστό ότι είναι σημαντική στη βοήθεια της ανανέωσης του δέρματος. Περιέχει φυσική ρετινόλη.
Βιταμίνη Β, που βοηθά το δέρμα να συγκρατεί την υγρασία δημιουργώντας ένα φράγμα εξάτμισης που βοηθά επίσης στην προστασία από τις περιβαλλοντικές βλάβες.
Βιταμίνη E, μπορεί να βοηθήσει στη στήριξη της λειτουργίας των κυττάρων και στην υγεία του δέρματος.
Βιταμίνη F, είναι πλούσια σε Ωμέγα 6 που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση υγιούς δέρματος.

Phytoless Complex®:

Eugenia grasilis: Ένα φύκι με υψηλή συγκέντρωση μετάλλων, μπορεί να βοηθήσει να δώσει το αποτέλεσμα της αίσθησης του δέρματος πιο σφιχτό.
Εκχύλισμα φύλλων Glaucium flavum: Καλλιεργείται στη δυτική Ευρώπη και έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας γνωστής ιστορίας.
Καφεΐνη: Δερματικός παράγοντας που αποβάλλει την περίσσεια του υποδόριου νερού.
Aloe vera, περιέχει ορισμένες ενώσεις που ονομάζονται πολυσακχαρίτες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην ενθάρρυνση της αποκατάστασης του δέρματος.
Κερί μέλισσας, καταπολεμά το σκασμένο, ξηρό δέρμα. Επικαλύπτει και καταπραΰνει το δέρμα, σφραγίζοντας την υγρασία χωρίς να φράζει τους πόρους.

Εκχυλίσματα φυτών:

Πράσινο τσάι – Γεμάτο βιταμίνη Β2 και βιταμίνη Ε, και τα δύο απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος.
Χαμομήλι
– Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να ανακουφίσει και να ηρεμήσει το κουρασμένο δέρμα και να επιτρέψει τη φυσική επανορθωτική επούλωση.

Φυτικά Έλαια:

Έλαια νυχτολούλουδου - Μία από τις ισχυρότερες και καλύτερες πηγές απαραίτητων λιπαρών οξέων ωμέγα 3 στον κόσμο, οι ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες του δέρματος είναι θρυλικές.
Έλαιο μέντας - Αυτό το αναζωογονητικό και διεγερτικό έλαιο βοηθά στην εξισορρόπηση των φυσικών ελαίων.
Ελαιόλαδο - Φυσικά περιέχει βιταμίνη Ε, πολυφαινόλες και φυτοστερόλες που είναι όλα εκπληκτικά προστατευτικά και επανορθωτικά για το δέρμα.
Έλαιο σπόρων Jojoba – Ένας ισχυρός παράγοντας που καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα και το βοηθά να συγκρατεί την υγρασία.
Σπόροι κακάο - Τα θρεπτικά του έλαια βοηθούν στην πρόληψη της ξηρότητας και του σκασίματος ενώ μαλακώνουν και προσθέτουν την αίσθηση της ανανεωμένης ελαστικότητας.
Έλαιο Argan – Παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου argan, παρέχει ένα απίστευτο προφίλ βασικών λιπαρών οξέων που δεν είναι λιπαρό αλλά μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα.



Δεν ξέρω αν σκέφτεστε κάτι καλύτερο αλλά εμένα αυτό το προϊόν πραγματικά με κέρδισε, όπως και πολλά ακόμη προϊόντα της ΜΙNUS-417

Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε την εμπειρία των προϊόντων με συστατικά της Νεκράς θάλασσας, να εξερευνήσετε αισθησιακές υφές, να μυρίσετε ακαταμάχητα αρώματα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και να παραγγείλετε προϊόντα της Minus-417 στο e-shop BEAUTY AND HEALTH CORNER, επίσης μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα στα φαρμακεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard