2 νέα προϊόντα της L'ORÉAL PARIS για τα μαλλιά μου από το αγαπημένο Parfimo.gr



Αυτός ο μήνας είχε νέες αγορές και testing από το αγαπημένο Parfimo.gr, δυο προϊόντα για τα μαλλιά μου που δοκίμασα πρώτη φορά και είμαι έτοιμη να σας τα συστήσω.



L'ORÉAL PARIS ELSEVE BOND REPAIR SHAMPOO ένα σαμπουάν ανάπλασης για ταλαιπωρημένα μαλλιά για γυναίκες σε συσκευασία 200 ml στα 9,85 ευρώ από 13,85 €
Τα μαλλιά μου τον τελευταίο καιρό ήταν άγρια, έσπαζαν, είχαν ψαλίδα και όταν τα χτενίζαμε δεν έπαιρναν την κίνηση που θα ήθελα, δεν ήταν ελαστικά και λεία. Όταν είδα το L'ORÉAL PARIS ELSEVE BOND REPAIR SHAMPOO σκέφτηκα αμέσως ότι μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημα των κατεστραμμένων μαλλιών μου.

 
Και δεν έπεσα έξω! με την συχνή εφαρμογή σε κάθε λούσιμο τον τελευταίο μήνα τα ταλαιπωρημένα μαλλιά μου ενυδατώθηκαν, έγιναν έγιναν πιο ανθεκτικά και δεν σπάνε στο χτένισμα και το πιστολάκι ενώ είναι λεία, λαμπερά και απαλά. Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για την ψαλίδα, βοήθησε ακόμη περισσότερο. Τελικά είναι ένα τέλειο σαμπουάν αναδόμησης που δυναμώνει τα μαλλιά και τα κάνει να φαίνονται υγιή και όμορφα.


Σύμμαχος στην αναδόμηση της τρίχας των μαλλιών μου, με καλά αποτελέσματα είναι το L'ORÉAL PARIS ELSEVE BOND REPAIR CONDITIONER, ένα μαλακτικό ανάπλασης για ταλαιπωρημένα μαλλιά για γυναίκες σε συσκευασία 150 ml στα 7,40 € από 13,85 €

Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με τα αποτελέσματα των 2 προϊόντων που αγόρασα που είμαι έτοιμη να παραγγείλω από την ίδια σειρά το L'ORÉAL PARIS ELSEVE BOND REPAIR PRE-SHAMPOO μια θεραπεία αποκατάστασης πριν από το λούσιμο, κατεστραμμένων μαλλιών για γυναίκες σε συσκευασία 200 ml και εκπληκτική τιμή 10,25 € από 16,85 €.

Θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ το επόμενο διάστημα που έκθεση μου στον ήλιο θα είναι καθημερινή και τα μαλλάκια μας θέλουν προστασία και περιποίηση. 

Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για κατάλληλα για εύθραυστα μαλλιά και όλους τους τύπους μαλλιών.
  
Μην περιμένεις μπες και εσύ στο e-shop parfimo.gr και πάρε την σούπερ προσφορά  στα προϊόντα της L'ORÉAL PARIS. Βρίσκω πάντα στο site καλές τιμές και προσφορές. πολλά brand, πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση και ασφαλή παράδοση
χάρη στην προσεγμένη συσκευασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard