Οι αγορές του μήνα από την parfimo.gr

Η παραγγελία του τελευταίου μήνα, από το αγαπημένο e-shop parfimo.gr είχε προϊόντα κυρίως για τα μαλλιά μου και όχι μόνο που θα χρησιμοποιήσω στα ταξίδια μου αλλά και για την περιποίηση τους.


Επειδή στα ταξίδια μου το τρέξιμο είναι συνεχόμενο και όλη την ημέρα, φθάνοντας το βράδυ στο ξενοδοχείο εξουθενωμένη, πολλές φορές δεν έχω το κουράγιο να λουστώ, όμως έχω πάντα μαζί μου ένα καλό ξηρό σαμπουάν για όγκο και φρεσκάδα.



Το BATISTE HEAVENLY VOLUME είναι ένα καταπληκτικό ξηρό σαμπουάν που απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα και τη βρωμιά από τις ρίζες δίνει την αίσθηση φρεσκολουσμένων μαλλιών, δεν τα κολλάει ενώ παρέχει λάμψη και ένα φρέσκο άρωμα.

Το ξηρό σαμπουάν της Batiste είναι αυτό που θα σας σώσει σε κάθε περίπτωση είτε ταξιδεύετε, είτε έχετε ένα επαγγελματικό ραντεβού, είτε βγείτε για έκτακτη βραδινή έξοδο.

Η όλη διαδικασία δε διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό, ανακινήστε καλά το μπουκάλι, ψεκάστε το ξηρό σαμπουάν Batiste στις ρίζες από απόσταση 20 έως 30 cm και κάντε μασάζ στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής με τα δάχτυλά σας. Στη συνέχεια, χτενίστε τα μαλλιά και δώστε τους το σχήμα που θέλετε.

Ξηρό σαμπουάν BATISTE HEAVENLY VOLUME, λοιπόν στο νεσεσέρ, για όγκο και φρεσκάδα των μαλλιών για γυναίκες πολυάσχολες, θα το βρείτε σε συσκευασία των 200 ml, Θα το βρείτε στα 4,70 ευρώ.

Το ίδια καλά αποτελέσματα έχει και το BATISTE FRESH ένα ακόμη ξηρό σαμπουάν με ελαφρύ φρέσκο άρωμα σε συσκευασία 200 ml

Δώσετε στα μαλλιά σας μια φρέσκια και ζωηρή εμφάνιση, γρήγορα και εύκολα αν δεν έχετε χρόνο να τα λούσετε και να τα στεγνώσετε. Το ξηρό σαμπουάν Batiste Dry Shampoo Fresh σε ένα λεπτό σας δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφαιρώντας την υπερβολική λιπαρότητα, αναζωογονεί τα μαλλιά και δίνει στα μαλλιά σας ένα φρέσκο άρωμα. Αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και αρωματισμένα.

Χρήση του ξηρού σαμπουάν: Ανακινείστε καλά και απλώστε ομοιόμορφα στα μαλλιά από απόσταση 30 cm. Κάντε απαλό μασάζ και χτενίστε τα μαλλιά.
Θα το βρείτε στα 4,15 ευρώ.

Επειδή όμως τα μαλλιά μας χρειάζονται περιποίηση, θα σας προτείνω ένα προϊόν που χρησιμοποιώ όλο το χρόνο στα μαλλιά μου, το L'ORÉAL PARIS ELSEVE EXTRAORDINARY OIL DAMAGED HAIRΕ ένα ενισχυτικό και θρεπτικό λάδι για κατεστραμμένα μαλλιά για γυναίκες που θα το βρείτε σε συσκευασία των 100 ml. Τα μαλλιά μας με το πέρασμα του χρόνου αλλά και τις τεχνικές εργασίες που τους κάνουμε ταλαιπωρούνται, γίνονται εύθραυστα και θαμπά. Αυτό το λάδι με την τακτική χρήση του θα τα κάνει να ανακτήσουν την ζωντάνια και τη λάμψη τους. Θα είναι λεία και θα μπορείτε να χτενίσετε πιο εύκολα. Θα το βρείτε στα 7,10 ευρώ


Για το brand L'Oréal Paris δεν έχω να σας πω πολλά αλώστε, δεν χρειάζεται συστάσεις, είμαι σίγουρη ότι όλες έχουμε δοκιμάσει προϊόντα του και έχουμε μείνει ευχαριστημένες.
Τα θεμέλια της μάρκας L'Oréal Paris τέθηκαν το 1907 από τον ταλαντούχο χημικό Eugene Schuler και το επαναστατικό χρώμα μαλλιών του. Η τεράστια επιτυχία αυτού του χρώματος οδήγησε στη δημιουργία της δικής του εταιρείας, η οποία μερικές δεκαετίες αργότερα έγινε παγκόσμιος γίγαντας καλλυντικών. 

Πώς το έκανε αυτό η L’Oréal Paris Προσφέρει στην αγορά καλλυντικά υψηλής ποιότητας που είναι διαθέσιμα σε όλους. Όλα αυτά βασίζονται στα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, καινοτομίες και επιλέγοντας προσεκτικά τα πιο αποτελεσματικά συστατικά. Το αποτέλεσμα είναι προϊόντα πολυτελείας για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, ανάλογα με τον τύπο δέρματος.

 Πρεσβευτές της μάρκας είναι οι: Andy McDowell, Eva Longoria, Doutzen Kroes, Leah Kebede και άλλοι.


Τέλος το τελευταίο προϊόν που παρήγγειλα από το parfimo.gr είναι το αποσμητικό NIVEA PURE INVISIBLE 48h Antiperspirant, για γυναίκες σε συσκευασία των 50 ml.

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα μετά από δοκιμή ενός μηνός, το αντιιδρωτικό Pure Invisible 48h γιατί δίνει στο δέρμα σας καθαρή και φρέσκια αίσθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν περιέχει αλκοόλη ή parabens, είναι δερματολογικά ελεγμένο και εγκεκριμένο και το roll-on που διαθέτει κάνει για εύκολη την εφαρμογή του.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις μασχάλες όσες φορές θέλετε πάντα όμως σε καθαρό δέρμα!!!
Θα το βρείτε στα 4,15 ευρώ.


Είμαι έτοιμη μπροστά στο laptop για την καινούργια μου παραγγελία από το αγαπημένο μου e-shop parfimo.gr στο οποίο βρίσκω προϊόντα αυθεντικά από τα καλυτέρα brand σε οικονομικές τιμές αλλά και σε μεγάλες προσφορές. Η παραγγελία γίνεται με απλές διαδικασίες μέσα από ένα ωραίο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα για περιήγηση και η παράδοση τους γίνεται γλήγορα και με ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard