H.A. BOOSTER SERUM για ενυδατωμένο και λείο δέρμα, με περισσότερο όγκο, 1 ΠΡΟΪΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ - 3 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 H.A. Booster Serum - ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ: ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ


Με τη σειρά περιποίησης δέρματος EAU THERMALE, τα Δερματολογικά Εργαστήρια Uriage καθιερώθηκαν ως κορυφαίοι ειδικοί στην ενυδάτωση του δέρματος. Μέσα στα χρόνια, η Uriage λάνσαρε προϊόντα που εκσυγχρόνισαν την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και τον τρόπο που προσεγγίζουμε την ενυδάτωση. Σήμερα, τα Δερματολογικά Εργαστήρια Uriage αποκαλύπτουν το H.A. Booster Serum, μια πραγματική ένεση ενυδάτωσης για το δέρμα, και επιβάλλουν ένα νέο όραμα για την ιαματική ενυδάτωση: μια ολική επαναφορά του δέρματος, που απευθύνεται σε όλες τις γενιές. Με δύο πατέντες, αυτή η συλλογή καινοτομίας αναζωογονεί και ανανεώνει το δέρμα, μέρα με τη μέρα. Πιστή στο πνεύμα της Uriage, συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με την απλότητα. 


Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Μήπως τελικά το 2023 είναι η ευκαιρία μας να επιστρέψουμε στα βασικά; #SkinReset. Δεν αποτελεί πια μυστικό ότι το νερό είναι απαραίτητο για το δέρμα. Είναι απόλυτα αναγκαίο για τη σωστή λειτουργία του. Η ενυδάτωση είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να διατηρείτε το δέρμα σας όμορφο και λαμπερό, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το νερό αποτελεί περίπου το 15% της κεράτινης στιβάδας, του πιο επιφανειακού μέρους της επιδερμίδας. Χάρη στο κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ, το νερό αποθηκεύεται στις στιβάδες του χορίου σε παχύρευστη μορφή. Στη χοριο–επιδερµιδική ένωση, η συγκέντρωση του νερού φτάνει το 70%. Οι ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας παίζουν προστατευτικό και ρυθμιστικό ρόλο για τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων ενυδάτωσης. Το υδρολιπιδικό φιλμ ρυθμίζει την υγρασία συγκρατώντας υγροσκοπικές ουσίες, οι οποίες είναι συμβατές με το νερό στα κύτταρα της κεράτινης στιβάδας. Η κεράτινη στιβάδα, που αποτελείται κυρίως από κερατίνη και λιπίδια, σχηματίζει μια συνδετική ουσία που διατηρεί την κυτταρική συνοχή, ώστε να μειώνεται η αχρείαστη απώλεια νερού. Τέλος, η κοκκώδης στιβάδα ρυθμίζει την εξάτμιση του νερού και διασφαλίζει την αδιαπερατότητα του δέρματος, χάρη στους στεγανούς συνδέσμους. Ο επιδερμικός φραγμός επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί τα επίπεδα της υγρασίας που χρειάζεται για τη σωστή λειτουργία του, αλλά επίσης το προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο ήλιος, ο ψυχρός αέρας ή ο κλιματισμός.

Η ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ

Όταν ο φραγμός του δέρματος δεν λειτουργεί σωστά, το νερό εξατμίζεται πολύ γρήγορα. Έτσι, σταδιακά γίνεται πιο ξηρό, πράγμα που έχει άμεσες συνέπειες για την εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματος. Η αφυδάτωση επηρεάζει επίσης το μικροβίωμα του δέρματος. Το δέρμα γίνεται πιο ευάλωτο σε εξωτερικές επιθέσεις, όπως οι ρύποι, τα αλλεργιογόνα και οι παθογόνοι μικρο-οργανισμοί. Το δέρμα γίνεται πιο ευαίσθητο και αδύναμο. Τα σημάδια της αφυδάτωσης είναι πολλά και γνωστά: το δέρμα τραβάει, φαίνεται ξηρό και κουρασμένο. Η επιδερμίδα είναι θαμπή, χωρίς λάμψη. Το μέικ απ δεν στέκεται καλά. Το δέρμα χάνει τη ζωντάνια του και δημιουργεί αίσθηση δυσφορίας. Είναι επομένως απαραίτητο το δέρμα να ενυδατώνεται σε καθημερινή βάση.

Το καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι υγιές και λαμπερό. Το όμορφο δέρμα χαρίζει αυτοπεποίθηση και τονώνει την ψυχολογία μας. Η Uriage ανέπτυξε το H.A. Booster Serum: συμπυκνωμένο σε καθαρό, φυσικό υαλουρονικό οξύ, κατάλληλο για κάθε αφυδατωμένο δέρμα, ακόμα και το πιο ευαίσθητο. Σαν πραγματική ένεση ενυδάτωσης, το serum αυτό αποτελεί το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ για μια εξαιρετικά αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης, που οδηγεί στην ολική επαναφορά του δέρματος.


ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

 Όταν το δέρμα μας έχει αφυδατωθεί, πρέπει να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία του φραγμού του και να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη ζωή μας. Αποφεύγουμε: - Τα συχνά, καυτά ντους και μπάνια με μεγάλη διάρκεια καταστρέφουν τα λιπίδια που συνθέτουν τον φραγμό του δέρματος. - Η μη ισορροπημένη διατροφή, η ανεπαρκής πρόσληψη νερού, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα επιδεινώνουν την ξηρότητα του δέρματος. Συνιστάται να πίνουμε τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερού καθημερινά και να προτιμάμε τροφές πλούσιες σε νερό και σε ωμέγα λιπαρά οξέα.


H.A. BOOSTER SERUM

ΠΛΗΡΗΣ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΑ ΟΨΗ 1 ΠΡΟΪΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ – 3 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ, ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΑ ΟΨΗ.

 ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ: 

1,5% ΚΑΘΑΡΟ & ΦΥΣΙΚΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, Ενυδατώνει, χαρίζει όγκο και λεία όψη

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΘΑΙΑΣ, Εξισορροπεί και προστατεύει τον φραγμό του δέρματος, λειαίνει και μαλακώνει. 

ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ URIAGE, Ενυδατώνει, προστατεύει, δυναμώνει και λειαίνει. 

ΕΝΑ SERUM ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ

 I Υπερ-συμπυκνωμένη σύνθεση : 1,5% καθαρό & φυσικό υαλουρονικό οξύ.

 I 97% φυσική σύνθεση.

 I Ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι. 

I Σύνθεση που κατατάσσεται ως οικολογική στις κύριες εφαρμογές ομορφιάς.

 I Δροσιστική, ανάλαφρη και άνετη υφή που αγκαλιάζει το δέρμα. 

I Αισθησιακό άρωμα : αρώματα περγαμόντου και ροδάκινου, με μια νότα μιγκέ (Lily of the Valley) και βάση από κέδρο.

 I Εύκολη εφαρμογή : απλά χρησιμοποιήστε 2 με 3 σταγόνες πριν από το ενυδατικό προϊόν σας, πρωί και βράδυ.

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 I Το δέρμα αποκτά βελούδινη αίσθηση.

 I Το δέρμα αναζωογονείται, αποκτά όγκο, γίνεται απαλό και ελαστικό, με αίσθηση άνεσης. 

I Το δέρμα ανακτά τη λάμψη του. Η επιδερμίδα γίνεται πιο ομοιόμορφη ενώ απαλύνονται οι ρυτίδες αφυδάτωσης. 

I Το δέρμα ενυδατώνεται για 24 ώρες και η υφή του γίνεται πιο λεία.

ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ URIAGE, ΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ

100% φυσιολογικό, το Ιαματικό Νερό Uriage είναι 100% αγνό και φυσικό. Είναι ισοτονικό: η περιεκτικότητά του σε ιχνοστοιχεία είναι παρόμοια με αυτήν του σώματος. Με 11 γραμμάρια ιχνοστοιχείων ανά λίτρο, το Ιαματικό Νερό Uriage έχει τουλάχιστον τη διπλάσια περιεκτικότητα από τα περισσότερα άλλα ιαματικά νερά που κυκλοφορούν στην αγορά. Επειδή είναι ισοτονικό, το Ιαματικό Νερό Uriage είναι παρόμοιο με φυσιολογικό ορό (συγκρίσιμη περιεκτικότητα χλωριούχου νάτριου), ενώ έχει επιπλέον το πλεονέκτημα να μπορεί να διεισδύει στην επιδερμίδα χωρίς να αλλάζει το μέγεθος των κυττάρων του δέρματος. Αυτός ο πραγματικά φυσικός «φυσιολογικός ορός» αυξάνει τη σύνθεση της φιλαγκρίνης, συστατικού στοιχείου των φυσικών ενυδατικών παραγόντων (NMF), και των claudins, των πρωτεϊνών που συντηρούν τους στεγανούς συνδέσμους μεταξύ των κυττάρων. Οι δύο αυτές δράσεις ενισχύουν την αδιαπερατότητα του φραγμού του δέρματος και βοηθούν να συντηρούνται τα βέλτιστα επίπεδα υγρασίας, επιτελώντας έναν σημαντικό προστατευτικό ρόλο. Η πατέντα LN MODUL, αποκλειστικότητα της Uriage, έχει ενσωματωθεί στη σύνθεση του νέου H.A. Booster Serum για να ενισχύσει τον μηχανισμό φυσικής άμυνας και τον ανοσολογικό φραγμό του δέρματος.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΑ ΟΞΕΑ, ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται στο σώμα μας, κυρίως στην επιδερμίδα και το χόριο. Έχει ισχυρή ενυδατική δράση, καθώς μπορεί να απορροφήσει έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Υπάρχουν υαλουρονικά οξέα με διαφορετικό μοριακό βάρος. Όσο πιο μικρό είναι το μόριο του υαλουρονικού οξέος τόσο πιο βαθιά δρα στο δέρμα. Η σύνθεση του νέου H.A. Booster Serum συνδυάζει δύο τύπους υαλουρονικού οξέος, για να δρα σε όλα τα επίπεδα του δέρματος. ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ-ΧΑΜΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ Το χαμηλό μοριακό βάρος τού επιτρέπει να φθάνει γρήγορα στην επιδερμίδα. Ενεργοποιεί τη λειτουργία των στεγανών συνδέσμων, περιορίζοντας την αχρείαστη απώλεια νερού και βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος. Επίσης φτάνει στα φωσφολιπίδια που είναι υπεύθυνα για τη συγκράτηση της υγρασίας στην κεράτινη στιβάδα, προστατεύοντάς τα από την οξείδωση. Τέλος, απορροφά μεγάλες ποσότητες νερού σαν σφουγγάρι. Η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος ενυδατώνεται γρήγορα και αποκτά όγκο . ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ Διεισδύει στο βαθύτερο στρώμα της επιδερμίδας για να κινητοποιήσει την κυτταρική δραστηριότητα των κερατινοκυττάρων και των ινοβλαστών, που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Ενδυναμώνει τους ιστούς του δέρματος και χαρίζει όγκο με διάρκεια.

ΑΛΘΑΙΑ, ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ

Το μικροβίωμα του δέρματος λειτουργεί ως φραγμός απέναντι στις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Για να αποφύγουμε την ανισορροπία στο μικροβίωμα είναι σημαντικό να αποφύγουμε την αφυδάτωση. Το εκχύλισμα αλθαίας, που καλλιεργείται στη Γαλλία, έχει φυσική αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει το δέρμα απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις και προλαμβάνει τους κινδύνους της ηλικίας. Το δέρμα γίνεται πιο λείο και πιο απαλό.


 ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ URIAGE

#SKINRESET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard