Νέα μάσκαρα Lash to Impress Mascara -Black- από τη Lavera

Λατρεύω να δοκιμάζω νέα προϊόντα και αυτή τη φορά η αγαπημένη εταιρία lavera μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω την νέα μάσκαρα Lash to Impress Mascara -Black- 14ml


Η δοκιμή αυτού του νέου προϊόντος που έφτασε στα χέρια μου πριν μερικές εβδομάδες ειχε αποτελέσματα τα οποία με ικανοποιήσαν και θέλω να τα μοιραστώ, σήμερα μαζί σας. Γνωριζόμαστε χρόνια τώρα και ξέρετε καλά ότι αν δεν αρέσει κάποιο προϊόν θα σας το γράψω και αν μου αρέσει θα σας γράψω τα καλά χαρακτηριστικά του και γιατί μου άρεσε.


Η χρήση και η εφαρμογή της Lash to Impress Mascara -Black- της Lavera, είναι εύκολη χάρη στο βουρτσάκι της, το οποίο εύκολα μπορείτε να κρατήσετε στο χέρι σας οριζόντια και κουνήστε το μπρος-πίσω από τη βάση μέχρι την άκρη των βλεφαρίδων. Αφήστε να στεγνώσει για λίγα δευτερόλεπτα και επαναλάβετε για επιπλέον όγκο.



Τα αποτελέσματα της είναι περισσότερο από ικανοποιητικά, αφού η μάσκαρα Lash to Impress προσθέτει όγκο στις βλεφαρίδες χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους, δημιουργεί αμέσως ένα εμβληματικό βλέμμα με ελαφοειδή μάτια που διαρκεί 12 ώρες!
Έτσι κορίτσια μου, τέρμα στα μάτια panda χάρη στην αδιάβροχη, vegan φόρμουλα που προστατεύει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες με βιολογικό καστορέλαιο και αργινίνη.
Η βαθιά μαύρη υφή της και το μεγάλο βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας προσθέτουν όγκο στις βλεφαρίδες χωρίς να κολλάνε.
Με άριστα το 10 δίνω 9,8 και θα είναι η μάσκαρα που θα έχω στο νεσεσέρ μου αυτό το καλοκαίρι!


Το προϊόν είναι vegan, χωρίς σιλικόνη, χωρίς ορυκτέλαιο, χωρίς μικροπλαστικά

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής
Εχει την πιστοποιημένα των φυσικών καλλυντικών.


Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Μπορείτε και εσείς να την βρείτε την στο www.lavera.gr


Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard