NUXE - ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΑΡΩΜΑ & ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ



ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΑΡΩΜΑ & ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ


ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ


Το 2021, η NUXE αποκάλυψε μια νέα καινοτομία με το Huile Prodigieuse® Néroli, το πρώτο Huile  Prodigieuse® που έχει πιστοποιηθεί ως βιολογικό. Βασικός παράγοντας για την επιτυχία του: το υπέροχο καταπραϋντικό άρωμά του με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, περγαμόντο και λεβάντα, που άγγιξαν τις καρδιές μας.

Το 2023, αφήστε το κύμα ανθών πορτοκαλιάς να σας παρασύρει! Η σειρά εμπλουτίζεται με ένα άρωμα και ένα χαλαρωτικό αρωματικό αφρόλουτρο που αιχμαλωτίζουν κάθε πτυχή του αρώματος Prodigieux® Néroli. Εισπνοή, εκπνοή...




LE PARFUM



Ένα κύμα γαλήνης ενισχυμένο με νότες από άνθη πορτοκαλιάς

Η Irène Farmachidi (Technicoflor) κατάφερε να μεταφέρει το χαλαρωτικό άρωμα του Huile Prodigieuse® Néroli σε ένα καταπραϋντικό, ανάλαφρο και αισθησιακό Eau de Parfum.

Στην κορυφή, το περγαμόντο δένει με την αρωματική δροσιά της εξωτικής λουίζας και του αιθέριου ελαίου νεραντζιάς για να απελευθερώσει αμέτρητες αισθήσεις. Η λουλουδένια μεσαία νότα πάλλεται με τη λεβάντα και τα άνθη πορτοκαλιάς, εκκρίνοντας έτσι τη γαλήνια ενέργεια από τα μοναδικά της πέταλα. Τέλος, η βάση μόσχου αγκαλιάζει την επιδερμίδα με λουλουδένια κύματα, επιτρέποντας στο άρωμα να ανθίσει σταδιακά.

Μια καταπραϋντική φυσαλίδα που σας καλεί να χαλαρώσετε, σας τυλίγει με απαλότητα και χαρίζει πνευματική ηρεμία. Ένα άρωμα που απελευθερώνει τα συναισθήματα και σας παρασύρει σε ένα ατέλειωτο ταξίδι συναρπαστικών αισθήσεων.


ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ


.

«Δροσιστικό και απαλό» στο ντους

Μπείτε στο ντους και αφήστε την αύρα από άνθη πορτοκαλιάς να σας πλημμυρίσει. Χαρίστε στον εαυτό σας μια στιγμή χαλάρωσης με το χαλαρωτικό αρωματικό αφρόλουτρο Prodigieux® Néroli. Έχει πιστοποιηθεί ως βιολογικό και καθαρίζει την επιδερμίδα με απόλυτη απαλότητα. Η απολαυστική δροσερή υφή τζελ εμπλουτίζεται με αλόη βέρα για να κάνει το δέρμα πιο απαλό. Το 90% όσων το δοκιμάζουν νιώθει την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη.




ΚΑΙ ΠΑΛΙ






Με σύνθεση που βασίζεται σε 100% συστατικά φυσικής προέλευσης και 42% συστατικά που προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες, το Huile Prodigieuse® Néroli είναι μια ντελικάτη αλχημεία από πολύτιμα βιολογικά φυτικά έλαια (βιολογικό έλαιο δαμάσκηνου –Ente Plum– και βιολογικό έλαιο σησαμιού), που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα και τα μαλλιά, με ένα ακαταμάχητο βελούδινο τελείωμα χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας. Θρέφει, επανορθώνει και ομορφαίνει την επιδερμίδα και χαρίζει λάμψη στα μαλλιά.

 










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard