Με τα βιβλία της Ευτυχίας Δοβλέτογλου έχω κολλήσει!!!

 Με τα βιβλία της Ευτυχίας Δοβλέτογλου έχω κολλήσει!!!



Ενας από τους πολλούς λόγους είναι ότι οι ιστορίες της έχουν σχέση με μια χώρα που μου φαίνεται μαγική, εξωτική, άγνωστη και θέλω πολύ να την επισκεφτώ κάποια μέρα.... και φυσικά αναφέρομαι στη Νότιο Κορέα!

 Με την ανάγνωση των βιβλίων μαζεύω όλο και περισσότερες πληροφορίες τόσο για την χώρα και τα αξιοθέατα της όσο και για τους ανθρώπους της, τα ήθη και τα έθιμα τους, τις οικογενειακές παραδόσεις αλλά και την καθημερινότητα της σύγχρονης ζωής τους. Κάνω σύγκριση με εμάς και βρίσκω ότι έχουμε πολλά κοινά και ας βρισκόμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. 

Οσο διαβάζω βιβλία της Ευτυχίας που είναι πολυγραφότατη, 5 βιβλία σε 3 χρόνια? διορθώστε με σας παρακαλώ αν κάνω λάθος, διαπιστώνω ότι η Συγγραφέας εξελίσσεται συνεχώς, και κάθε νέο της βιβλίο είναι καλύτερο από τα προηγούμενα ενώ ανακαλύπτω νέες πτυχές του συγγραφικού της ταλέντου, η γραφή της γίνεται καλύτερη και πιο κατανοητή ώστε να μπορεί το βιβλίο να διαβαστεί εύκολα και με ενδιαφέρον από τον αναγνώστη μέχρι και την τελευταία του σελίδα..

Τα 2 τελευταία βιβλία της που διάβασα, το πρώτο είναι ο  ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ, ήξερα εκ των προτέρων ότι θα με ενθουσιάσει και αυτή η νέα ιστορία της Ευτυχίας, με τους νέους της ήρωες - πρωταγωνιστές της ιστορίας, με τα νέα στοιχεία της για την Κορέα, με το ύφος και την γραφή αλλά και την συνεχή ροή της ιστορίας, τις ανατροπές και τις εκπλήξεις, τα καλά και τα άσχημα που συμβαίνουν.

Ευτυχία μου πόση έμπνευση έχεις κορίτσι μου!

Το δεύτερο βιβλίο της, Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ που έφτασε στα χέρια μου από θαύμα, μετά από μεγάλη περιπέτεια στα Ελληνικά ταχυδρομεία και το διαβάζω αυτές τις ημέρες διαπίστωσα ότι εξελίσσεται στην Ελλάδα με Έλληνες πρωταγωνιστές, στην αρχή απογοητεύτηκα που δεν έχει σχέση με την Κορέα, γρήγορα όμως διαπίστωσα πως υπήρχε ένα σημαντικό πρόσωπο, ένας Νοτιοκορεάτης σωματοφύλακας και σ αυτή την ιστορία, γρήγορα με συνεπήρε και σ αυτό το βιβλίο η ιστορία του, ο απλός τρόπος γραφής της, η πλοκή οι παρεξηγήσεις, οι εξηγήσεις, τα μυστικά, το ρομάντζο και με παρέσυρε σε ένα υπέροχο αναγνωστικό ταξίδι...

Τα 2 τελευταία βιβλία της αν και καθυστέρησα να τα διαβάσω, με ευχαρίστησαν και τα απόλαυσα. Ευτυχία μου ελπίζω να μην έχεις εκδώσει κάποιο καινούργιο, γιατί δεν σε προλαβαίνω....

Ευτυχία Δοβλέτογλου είσαι μια συγγραφέας νέα αλλά από τις αγαπημένες μου και σ ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα αναγνωστικά ταξίδια που μου προσφέρεις.


«Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ».


Η Αγάπη Γαλανού είναι διάσημη συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας, που δεν πιστεύει στην αγάπη. Γνωρίζει την επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό και τώρα ετοιμάζει το καινούργιο βιβλίο της σε νέα εκδοτική στέγη.

Ο Χάρης Βενιέρης είναι ο επιμελητής του νέου βιβλίου της και έχει σκοπό να κάνει τα νεύρα της κουρέλια με τις παρατηρήσεις του. Το πραγματικό του όνομα είναι Μάρκος Φωτεινός και είναι ο ιδιοκτήτης του εκδοτικού οίκου, “Εκδόσεις Φωτεινός”.

Οι δυο τους έχουν παρελθόν και πολλούς λόγους για να αντιπαθεί ο ένας τον άλλον. Κανείς δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω, πόσο μάλλον η Αγάπη που βλέπει τον επιμελητή να προσπαθεί να καταστρέψει το βιβλίο της.


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard