SAPON.gr δροσιά, χαλάρωση και ηρεμία κάθε ώρα της ημέρας!


Πριν λίγες ημέρες, μου ήρθε ένα πακέτο από την sapon.gr, μια εταιρία με έδρα την Αθήνα που παράγει και συσκευάζει υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα. 
Για τη δημιουργία των καλλυντικών Sapon Cosmetics χρησιμοποιούνται ελεγμένα συστατικά και πρώτες ύλες, τα οποία ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος με ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.



To πακέτο μου περιείχε τρία υπέροχα προϊόντα τα οποία αφού δοκίμασα θέλω να σας τα συστήσω και να σας περιγράψω τα συστατικά και τα οφέλη τους.

Shower bath, ένα αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πράσινο τσάι και πορτοκάλι, που προσφέρει χαλάρωση και ενυδάτωση σε συσκευασία των 250ml


Το Αφρόλουτρο Sapon ενυδατώνει και καθαρίζει σε βάθος και έχει υπέροχο άρωμα.

Η πλούσια σύνθεσή του βοηθάει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.


Το πράσινο τσάι έχει αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες ενώ το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και προσφέρει χαλάρωση και ευεξία.

Κατάλληλο για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.


Ενυδατική κρέμα σώματος εμπλουτισμένη με πράσινο τσάι και Πορτοκάλι, σε συσκευασία των 250ml


Μια πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος, με φυσικά εκχυλίσματα Πράσινου τσαγιού & Πορτοκαλιού.

Το πράσινο τσάι έχει αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες ενώ το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και προσφέρει χαλάρωση και ευεξία.

Είναι μια κρέμα σώματος που αγαπώ γιατί δεν είναι λιπαρή, απορροφάται από την επιδερμίδα γρήγορα, την αφήνει λεία και απαλή και καλά ενυδατωμένη, ενώ αναδύει ένα υπέροχο άρωμα.

Κατάλληλη για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

Αρωματικό spray σώματος με πράσινο τσάι και Πορτοκάλι,
 
σε συσκευασία των 100ml

Για εμένα έγινε το Must have για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού,  που όλες μας θέλουμε να αισθανόμαστε δροσερές. Το νέο mist είναι ένα τέλειο προϊόν, μη λιπαρό, που σε δροσίζει, σε αναζωογονεί και σε ενυδατώνει κάθε στιγμή της ημέρας!

Το νέο mist δεν το αποχωρίζομαι πια, το κουβαλάω μαζί μου στην τσάντα γιατί χάρη στις απαλές νότες του πράσινου τσαγιού και πορτοκαλιού με ένα ψέκασμα του,  με κάνει να αισθάνομαι δροσερή, το δέρμα μου είναι καλά ενυδατωμένο ενώ αναδύει τα υπέροχα αρώματα του και με κάνει να μυρίζω υπέροχα όλη την ημέρα.

Δοκίμασα και τα τρία προϊόντα αρκετές φορές μέχρι να σας πω με σιγουριά ότι σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε και εσείς και θα δείτε την επιδερμίδα του σώματος σας να αλλάζει όψη να είναι ενυδατωμένη και απλή κάτι που έχουμε ανάγκη το καλοκαίρι, καθώς η επιδερμίδα μας είναι εκτεθειμένη στο ήλιο πολλές ώρες και θέλει περιποίηση αλλά πρέπει να είναι κατάλληλα και ελαφρά αρωματισμένη.

Κάντε το μπάνιο σας το βράδυ, με το αφρόλουτρο με τα Φυτικά Εκχυλίσματα, σκουπίστε καλά την επιδερμίδα σας και απλώστε στην συνέχεια την κρέμα σώματος. 
Ψεκάστε τα μαξιλάρια και τα σεντόνια σας, βάλτε το mist στην τσάντα σας για να το έχετε πάντα μαζί σας και αμέσως θα αισθανθείτε ζεστασιά και ηρεμία και θα απολαύσετε τον ύπνο μας μέσα σε αρωματισμένο σύννεφο που θα αναδίδει το σώμα σας. 

Βάλτε τα προϊόντα της sapon.gr στην καθημερινή σας φροντίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard