Δημοφιλές μάρκες πίσω από τις οποίες είναι γυναίκες και τα ψώνια του μάνα που πέρασε από parfimo.gr

Δυο νέα προϊόντα έφτασαν στα χέρια μου από το αγαπημένο e-shop parfimo.gr την προηγουμένη βδομάδα.


Το αγαπημένο μου προϊόν της ΝUXE που λατρεύω, το NUXE VERY ROSE LIGHT και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην το παραγγείλω αφού το βρήκα σε φανταστική τιμή. Πρόκειται για έναν απαλό αφρό καθαρισμού για γυναίκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρωί και βράδυ σε βρεγμένο δέρμα. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ και μετά να ξεπλύνετε καλά. Καθαρίζει και καταπραΰνει το δέρμα και τις αισθήσεις χάρη στο άρωμα τριαντάφυλλου και στα 94% συστατικά του φυσικής προέλευσης. Δεν στεγνώνει, ενυδατώνει και δυναμώνει το δέρμα ενώ δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα.

Θα το βρείτε σε συσκευασία των 150 ml σε πολύ καλή τιμή. 



Το άλλο προϊόν είναι το L'ORÉAL PARIS ELSEVE BOND REPAIR PRE-SHAMPOO μια Θεραπεία αποκατάστασης πριν από το λούσιμο για κατεστραμμένα μαλλιά για γυναίκες, σε συσκευασία 200 ml.
Ένα ενδιαφέρον προϊόν που εφαρμόζεται πριν από το λούσιμο στα μαλλιά μας. Κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ το αφήνουμε για 5 λεπτά και ξεπλένεται μετά από λίγο. Για καλυτέρα αποτελέσματα χρησιμοποιώ το σαμπουάν L'Oréal Paris Elseve Bond Repair Shampoo που αποτελεί τη βάση για ένα σαμπουάν αποκατάστασης που, εκτός από το απαλό λούσιμο των μαλλιών, τα ενισχύσει σημαντικά και τα ξεπλένω με την μαλακτική της ιδίας σειράς η οποίο στοχεύει όχι μόνο στην αποκατάσταση των μαλλιών αλλά και στο να τα κάνει πιο εύκολα στο χτένισμα. 

Η "παγκόσμια ημέρα της γυναίκας"  γιορτάζεται παγκόσμια στις 8 του Μάρτη. Στις αρχές του 20ού αιώνα, ένας από τους κύριους στόχους της γιορτής ήταν ο αγώνας για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών, στον οποίο συνέβαλαν κυρίως οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί. Προς το παρόν, η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας είναι σύμβολο της νίκης των γυναικών στον αγώνα για τα δικαιώματά τους, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και την ισότητα των φύλων. Δυστυχώς, αυτά τα πράγματα παραμένουν παρεξηγημένα και ασεβή σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στον 21ο αιώνα.

Όμως για εμάς τις γυναικάρες κάθε ημέρα που ζούμε, είναι γιορτή. Γιορτή στην ελευθερία, γιορτή στην οικογένεια, στην μόρφωση, στην εργασία, στην ομορφιά. Και ο κόσμος της ομορφιάς αγαπάει τις γυναίκες και τις προσέχει και πολλές γυναίκες έχουν προφέρει πολλά από παλαιά μέχρι και τις ημέρες μας και σ αυτόν τον τομέα. 

Ας δούμε δημοφιλείς μάρκες ομορφιάς πίσω από τις οποίες είναι γυναίκες.

Οι δεξιότητες των γυναικών και το απαραίτητο θάρρος, σε συνδυασμό με την πίστη στις ικανότητές τους, οδήγησαν στην εμφάνιση διάσημων οίκων αρωματοποιίας που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των γυναικών σε όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Ας θυμηθούμε μερικά διάσημα γυναικεία ονόματα που έχουν μείνει στην ιστορία της μόδας και των αρωμάτων:

  • Coco Chanel - πρωτοπόρος στη μόδα και τον σχεδιασμό, σχεδιάστρια του διάσημου κοστουμιού Chanel, καθώς και το άρωμα № 5 της Chanel. Το εμβληματικό floral-ξυλώδες άρωμα με αλδεϋδες, ιλάνγκ ιλάνγκ, ίρις, γιασεμί, τριαντάφυλλο, κεχριμπάρι, σανταλόξυλο και βανίλια δημιουργήθηκε το 1921.
  • Elizabeth Arden - Πάνω από 100 χρόνια πριν, έθεσε τα θεμέλια της βιομηχανίας καλλυντικών στις Ηνωμένες Πολιτείες και η εταιρεία της συνεχίζει να αποκομίζει επιτυχία. Η μεγάλη δημοσιότητα  της μάρκας έφερε τη σειρά γυναικείων αρωμάτων Green Tea, εναρμονίζοντας το σώμα και το μυαλό με το φρέσκο ​​άρωμα του πράσινου τσαγιού.
  • Estée Lauder - ίδρυσε την αυτοκρατορία καλλυντικών στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1946, γνωστή για τα αποκλειστικά καλλυντικά και τα αρώματα της. Λέει για την επιτυχία της: “Δεν έφτασα εκεί γιατί ήθελα ή ήλπιζα, αλλά επειδή δούλευα για αυτό.”
  • Jeanne-Marie Lanvin - ένα ταλαντούχο κορίτσι που χάρη της επιχείρηση της και το οραματιστικό της ταλέντο, έχτισε σταδιακά την εταιρεία μόδας Lanvin με πλούσια πελατεία και μεγάλη φήμη. Το 1927, δημιούργησε το περίφημο γυναικείο άρωμα βανίλιας Arpege, το οποίο εξακολουθεί να ονομάζεται «άρωμα της Γαλλίας».
  • Nina Ricci - γεννήθηκε στην Ιταλία, αλλά μετακόμισε στο Παρίσι, όπου ίδρυσε ένα κομψό και πολύ επιτυχημένο οίκο μόδας στο Παρίσι το 1932. Σηματοδοτεί την αρχή ενός από τα καλύτερα αρώματα όλων των εποχών: L´Air Du Temps (1948), γεμάτο γαρίφαλα, ίρις, τριαντάφυλλα, βιολέτες, γαρδένιες, γιασεμί και επιλεγμένα φρούτα. Το άρωμα είναι κρυμμένο σε ένα όμορφο μπουκάλι με περιστέρια, σύμβολο ειρήνης.

 Πολλές διάσημες γυναίκες έχουν τις δικές τους μάρκες αρωμάτων όπως η Alena Šeredová, η Ariana Grande, η Beyonce, η Britney Spears, η Carolina Herrera, η Donna Karan, η Christina Aguilera, η Jennifer Lopez, η Jil Sander, η Katy Perry, η Laura Biagiotti, η Lolita Lempicka, η Kim Kardashian, η Naomi Campbell και η Rihanna.

Νιώστε τη δόξα τους σε ένα σύννεφο μαγευτικού αρώματος και κάντε ένα κλικ στο e-shop της parfimo.gr για να ανακαλύψετε προϊόντα από αυθεντικά  brand σε συμφέρουσες τιμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard