«Timalfes»Τιμαλφές στα Ελληνικά σημαίνει «πολύτιμο», πολύτιμο για την υγειά μας, πολύτιμο για εμάς.

 Πριν καιρό, ταξιδεύοντας με το αεροπλάνο, στο διπλανό μου κάθισμα κάθονταν μια κοπέλα, η Sevda, η οποία πήγαινε στην Περσία για να δει τους δικούς της. Πιάσαμε λοιπόν κουβέντα κατά την διάρκεια του ταξιδιού και άρχισε να μου λέει για την δουλειά της (μένει και εργάζεται ως αισθητικός στο Μαϊάμι) και πόσο λατρεύει να χρησιμοποιεί η ίδια άλλα και στις πελάτισσες της φυσικά καλλυντικά.


Βρήκα την ευκαιρία λοιπόν να της πω ότι και εγώ τα λατρεύω και ότι ζω σε μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχουμε την ευκαιρία να βρίσκουμε πολλά αξιόλογα και ποιοτικά φυσικά προϊόντα.

Χαρακτηριστικά μου είπε ότι πρέπει "όπως προσέχουμε την διατροφή μας, πρέπει να προσέχουμε και τι βάζουμε και στο δέρμα μας! ποτέ στο δέρμα μας δεν βάζουμε ότι δεν μπορούμε να φάμε! Το δέρμα είναι ένα όργανο του σώματος μας και πρέπει να το προσέχουμε".

Έχεις δίκαιο της είπα, άλλωστε δεν μπορούσα να διαφωνήσω σε κάτι που και εγώ  πιστεύω !

Επιστρέφοντας λοιπόν από  το ταξίδι μου, βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό μου, από την Λιάνα των Timalfes Natural Cosmetics. 
Είχα μιλήσει πριν καιρό μαζί της, είχα ξεχωρίσει τα προϊόντα της και ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτά.

Η  αφορμή για την δημιουργία  των  προϊόντων της Λιάνας  είναι μια εντυπωσιακή, συγκινητική και ανθρώπινη ιστορία που μας αγγίζει και ως ανθρώπους και ως γυναίκες και αξίζει να μάθετε τα πάντα και εσείς !!!!


Η αφορμή και η Ιστορία της παραγωγής των προϊόντων.

Η Λιάνα Τσορμπατζίδου, Κοσμητολόγος, δημιουργός και εμπνευστής φρέσκων φυσικών καλλυντικών" Timalfes Natural Cosmetics" μητέρα 4 παιδιών, διαγνώστηκε το  2013 με καρκίνο του μαστού.


Mε αφορμή την πρόταση του γιατρού της «Από εδώ και πέρα, προσέχεις τι χρησιμοποιείς, ακόμη και τα καλλυντικά σου», αποφάσισε να φτιάξει τη δική της σειρά αγνών προϊόντων περιποίησης!
Εδώ θυμήθηκα την Sevda, καλή της ώρα εκεί που βρίσκεται! Τα ίδια μου έλεγε και αυτή λίγες μέρες πριν.

Όπως και σε εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο, έτσι και  στην Λιάνα, ο καρκίνος έφερε αλλαγές στην ζωή της. Άρχισε να ψάχνει ακόμη και τα καλλυντικά της. Είδε τα συστατικά τους, που μέχρι τότε δεν είχε προσέξει ή τα αγνοούσε από συνήθεια και έτσι οι πρώτες κρέμες προσώπου γεννήθηκαν κάπου ανάμεσα σε αυτή τη θεραπευτική οδό και την ανάγκη για μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια. Γεννήθηκαν μέσα από την προσωπική ανάγκη για μια σειρά από φρέσκα συστατικά που δεν επιβαρύνουν το σώμα με περιττές επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Σύντομα, οι "Κρέμες της Liana" έγιναν η κύρια προτίμηση για τους φίλους της και την οικογένεια της, ειδικά για τα εξαιρετικά αποτελέσματα τους.

Έτσι το  2017, η Liana αποφάσισε να παρουσιάσει στην αγορά την πρώτη σειρά πιστοποιημένων προϊόντων Timalfes, διατηρώντας τις ίδιες συνταγές και πιστή με τον αρχικό σκοπό και το όραμά της: προϊόντα φυσικά με άριστες πρώτες ύλες, άλλωστε  Timalfes,Τιμαλφές στα Ελληνικά σημαίνει "πολύτιμο" όπως η φύση και οι μέλισσες, "πολύτιμες" ως υγεία μας.

Η Λιάνα και η οικογένεια της ζουν σε ένα πανέμορφο μικρό χωριό με πυκνή παρθένο βλάστηση, στους πρόποδες του όρους Πάικο, στη Βόρεια Ελλάδα, όπου έχουν και το πιστοποιημένο βιολογικό τους  μελισσοκομείο. Εδώ η Λιάνα ξεκίνησε να φτιάχνει  κηραλοιφές με κερί  και κατόπιν τις πρώτες της κρέμες. Είναι μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια και εκτιμούν την υγεία ως το πιο πολύτιμο αγαθό στον άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά μας λέει η ίδια .

''Ασχολούμαστε πάνω από 20 χρόνια με τη βιολογική μελισσοκομία και 5 χρόνια με την κοσμετολογία. Η παραγωγή των καλλυντικών μας πραγματοποιείται σε πιστοποιημένο εργαστήριο φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα με μοναδικό στόχο την προσφορά εξαιρετικών προϊόντων, τα οποία ταυτόχρονα εμπιστεύονται η φύση, ο άνθρωπος και η επιστήμη''

Τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ

''Δημιουργούμε φυσικά προϊόντα κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών, χωρίς parabens, χωρίς δοκιμές σε ζώα. Χρησιμοποιούμε τις δικές μας δοκιμασμένες συνταγές, με ήπια συντηρητικά, σε ειδικές συσκευασίες που δεν επιτρέπουν την επαφή του προϊόντος με τον αέρα και τα βακτηρίδια. Έτσι κάθε γυναίκα που τα χρησιμοποιεί είναι ΣΙΓΟΥΡΗ για την ασφάλεια τους''

Έτσι ανάμεσα στην ανάγκη για επιβίωση και την καλύτερη ποιότητα ζωής, η Λιάνα δημιούργησε μια σειρά Ελληνικών φυσικών προϊόντων  Περιποίησης Προσώπου με Ισχυρή Αντιγηραντική Δράση και  πολύ καλά αποτελέσματα.

Δοκίμασα τα προϊόντα της Λιάνας, τα οποία έφτασαν στα χέρια μου μέσα σε υπέροχη και προσεγμένη συσκευασία. Από την αρχή ήμουν σίγουρη, ότι θα μου άρεσαν και δεν έπεσα έξω. Με την καθημερινή και εντατικότερη χρήση τους τον τελευταίο καιρό, είδα πραγματικά αποτελέσματα στο πρόσωπό μου. Το πρόσωπό μου, ήταν κουρασμένο το τελευταίο διάστημα και θαμπό. Σύντομα το είδα να βελτιώνεται με τα προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ  που δοκίμασα και  να γίνεται πιο απαλό, να αποκτά μια λάμψη που μόνο τα φυσικά προϊόντα με το μελισσοκέρι μπορούν να το καταφέρουν. Το δέρμα μου φαίνεται πιο υγιές και είναι ενυδατωμένο και δεν σας κρύβω ότι θέλω να δοκιμάσω και αλλα προϊόντα κυρίως τις κρέμες περιποίησης προσώπου και ματιών.

Τα προϊόντα τα οποία δοκίμασα και σας συστήνω ανεπιφύλακτα είναι τα εξής

Timalfes Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου και Ντεμακιγιάζ για καθημερινή χρήση πρωί βράδυ.

Ενα υπέροχο γαλάκτωμα με βελούδινη υφή που χαρίζει απαλή καθαριότητα σε βάθος και παράλληλα ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας σας. 
Η βελούδινη υφή του, που οφείλεται στη φυσική του σύνθεση, προσφέρει την αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Χάρη στο αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε βιταμινες Α, Β complex, Ε, Κ, και το απόσταγμα χαμομηλιού, καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας δραστικά τους ρύπους και το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα θρέφει. Η περιεκτικότητά του σε καστορέλαιο, έναν εξαιρετικό ενυδατικό και καθαριστικό παράγοντα, συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας. Περιορίζει τον κνησμό και τις κοκκινίλες με τις αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές, καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του. Έχει απολυμαντικές, αντισηπτικές, επουλωτικές, καταπραϋντικές ιδιότητες και συμβάλλει στην απαλοιφή δυσχρωμιών του δέρματος.

Ενεργά Συστατικά του γαλακτώματος είναι Απόσταγμα χαμομηλιού, Έλαιο βε­ρύ­κοκ­κου, Καστο­ρέ­λαιο, Αμυ­γδα­λέ­λαιο, Κίτρι­νο με­λισ­σο­κέ­ρι, Αιθέ­ριο έλαιο Περ­γα­μό­ντο, Βιταμίνη Ε, Γλυ­κε­ρί­νη.

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα.


Timalfes μάσκα προσώπου για αποτοξίνωση και βαθύ καθαρισμό με ενεργό άνθρακα και πράσινη άργιλο. Αποτοξινώνει, φροντίζει, προστατεύει την επιδερμίδα και αφήνει μία ωραία αίσθηση απαλότητας και υγείας στο πρόσωπο. 

Η μάσκα προσώπου TIMALFES αποτοξινώνει και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους της επιδερμίδας καθώς ο ενεργός άνθρακας έχει την ιδιότητα να «μαγνητίζει» τη σκόνη, τους ρύπους και τις τοξίνες καθώς επίσης και να απορροφά το περιττό σμήγμα από τους πόρους. Παράλληλα ο πράσινος άργιλος με την αντιφλεγμονώδη και απορροφητική του δράση τονώνει και συσφίγγει το δέρμα. Ενισχυμένο με συστατικά με πλούσια δράση όπως ανθόνερο πορτοκαλιού, λάδι αλόης, προβιταμίνη Β5, αγγούρι εκχύλισμα και πλήθος άλλων, προσφέρει ένα πρόσωπο με λιγότερες ρυτίδες, φωτεινό, με φυσική λάμψη και υγιή όψη, δίνοντας μία ωραία αίσθηση lifting.

Τα ενεργά Συστατικά της είναι Πράσινος άργιλος, Ενεργός άνθρακας, Προβιταμίνη Β5
Λάδι Jojoba, Λάδι Αλόης, Ανθόνερο λεβάντας, Ανθόνερο Πορτοκαλιού, Αγγούρι Εκχύλισμα, Eκχύλισμα φύκια, Φυτική Γλυκερίνη, Τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε).

Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.


Timalfes Κρέμα Απολέπισης Προσώπου με κόκκους Jojoba και βερίκοκου, την χρησιμοποιώ 1-2 φορές την εβδομάδα, έχει κρεμώδες μορφή και κάνει ελαφριά απολέπιση χάρη στους κόκκους jojoba και βερίκοκου που περιέχει, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα, αφαιρεί  τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, καταπολεμά τις δυσχρωμίες και τονώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Κάνει την επιδερμίδα λεία, λαμπερή και ανανεωμένη.

Τα ενεργά συστατικά της κρέμας απολέπισης είναι το  Αβο­κά­ντο, το Λαδι Jojoba, το Βού­τυ­ρο Καρι­τέ, το Κίτρι­νο με­λισ­σο­κέ­ρι, το Ανθό­νε­ρο Πορ­το­κα­λιού, τα Μικρο­σφαι­ρί­δια jojoba, οι Κόκ­κοι από κου­κού­τσι βε­ρύ­κοκ­κου, η Γλυ­κε­ρί­νη και το  Αιθέ­ριο έλαιο Περ­γα­μό­ντο.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Κατάλληλο και για πρόσωπα με ακμή.

Αυτά τα υπέροχα προϊόντα εκτός από τα συστατικά που έχουν στις συσκευασίες τους, κρύβουν το μεράκι και την αγάπη της Λιάνας για αυτά που δημιουργεί.

Αν θέλετε να τα δοκιμάσετε και εσείς, ετοιμάσαμε με την Λιάνα ένα πακέτο προσφοράς και γνωριμίας
με τα 3 προϊόντα το ονομάσαμε
Πρωινή Φρεσκάδα και στοιχίζει μόνο 30 ευρώ από 47,50.

Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου χρησιμοποιώντας τον κωδικό μου, beautydays20 για να πετύχεις εκπτώσεις και σε άλλα τα προϊόντα της ΤIMALFES!

Τα προϊόντα  διατίθενται στο ηλεκτρονικό  κατάστημα, μπορείτε να τα βρείτε εδώ  Timalfes Natural Cosmetics   ή να στείλετε   e-mail στο info@timalfes.com

Επίσης μιλήστε με την Λιάνα για κάθε απορία σας στους λογαριασμούς 
Facebook 

Timalfes Natural Cosmetics by Liana Tsormpatzidou

Instagram Timalfes Natural Cosmetics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard