REVIEW ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ MAKEUP REVOLUTION LONDON X FRIENDS


Σε πρόσφατη αναζήτηση μου στο αγαπημένο e-shop parfimo.gr ανακάλυψα τα δημοφιλή καλλυντικά της Makeup Revolution London.

Πιθανότατα οι περισσότερες φίλες μου να τα γνωρίζετε, θέλω όμως να μοιραστώ μαζί σας μερικές πληροφορίες, οπως ότι μας έρχονται από την καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, το Λονδίνο. Μια πόλη που αναμειγνύει διαφορετικές επιρροές από διαφορετικούς πολιτισμούς και εθνικότητες, έτσι και η γκάμα του Makeup Revolution London είναι εξίσου διαφορετική.




Σας προτείνω να δοκιμάσετε προϊόντα της εταιρείας για μια πρωτότυπη ξεχωριστή εμφάνιση που μπορείτε εύκολα να αλλάξετε κάθε μέρα. Το Makeup Revolution θα σας ενθουσιάσει με νέες αποχρώσεις και υφές που έχουν ήδη τοποθετηθεί στα ράφια πολλών καταστημάτων και e-shops.




Θα μου πείτε βέβαια και δίκαιο έχετε, γιατί να επιλέξω το Makeup Revolution London;


Θα σας απαντήσω γιατί και εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τις απορίες μου, ότι μόλις δοκιμάσετε τα προϊόντα Makeup Revolution London, αυτό πιθανότατα θα είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας φιλίας.

Στην αρχή σίγουρα θα σας συναρπάσουν οι ελκυστικές τιμές τους.

Μετά θα θαυμάσετε τις συσκευασίες, με τις μοντέρνες αποχρώσεις και κυρίως την υψηλή ποιότητα.

Το Makeup Revolution London ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και ακούραστα εισάγει όλο και περισσότερα νέα προϊόντα.

Και αν αγαπάτε τα ζώα, σίγουρα θα σας συναρπάσει το γεγονός ότι αυτή η μάρκα δεν δοκιμάζει κανένα από τα προϊόντα της σε ζώα.


.

Θα σας προτείνω να ξεκινήσετε με τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Makeup Revolution London που περιλαμβάνουν εκπληκτικές παλέτες σκιών ματιών σε εξαιρετική τιμή. Επιλέξτε φυσικές αποχρώσεις ή πειραματιστείτε με σκιές ματιών σε έντονα χρώματα. Η πλούσια χρώση τους υπόσχεται ένα απόλυτα πλούσιο χρώμα και η αντοχή τους θα σας συναρπάσει.

Όμως είμαι σίγουρη ότι και εσείς οπως και εγώ αλλά και εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο, κάθε ηλικίας, θα ερωτευτείτε τα concealer, τα highlighters, τα κραγιόν και τις πούδρες, καθώς και με τα λαμπερά κραγιόν, eyeliner, μακιγιάζ και fixing sprays.




Αυτή τη φορά επέλεξα αρκετά προϊόντα, που θα δείξω όμως σε επόμενο post.

Αν δεν έχετε υπομονή να περιμένετε μέχρι τότε, μπείτε στο site της parfimo.gr ανακαλύψτε τα και επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν γιατί πραγματικά αξίζουν!

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας, όταν τα παραλάβετε, κάντε μας μας Tag στο beautydaysbyMary στο instagram και εμείς θα κάνουμε repost την ανάρτηση σας!

Έχετε ήδη επιλέξει ένα προϊόν από την Makeup Revolution London, ποιο είναι αυτό?

Αφήστε ένα σχόλιο αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν;

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας, η αυτά που θα γίνουν αγαπημένα σας!

Σας αφήνω το λινκ για να προϊόντα της Makeup Revolution London για να τα βρείτε εύκολα, απλά πατήστε ΕΔΩ

Kαι μην ξεχνάτε το αγαπημένο parfimo.gr έχει αυθεντικά brands, μεγάλη ποικιλία και απίστευτα χαμηλές τιμές και προσφορές, γρήγορη και ασφαλή παράδοση ώστε οι αγορές σας να είναι απολαυστικές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard