Η Aveda επεκτείνει τη δημοφιλή σειρά Invati Advanced™ για μαλλιά με τάσεις τριχόπτωσης, με ένα νέο ανάλαφρο σαμπουάν για λεπτή τρίχα.

Το ΝΕΟ Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo – Light συμπληρώνει την συλλογή της Aveda Invati Advanced™ που μειώνει την τριχόπτωση κατά 53% 1 και δυναμώνει άμεσα τα μαλλιά.


Η δημοφιλής σειρά Invati Advanced™ της Aveda προσφέρει τώρα και ένα νέο ανάλαφρο, αφρίζον σαμπουάν υψηλής ποιότητας: Invati Advanced™ Lightweight Shampoo – Light που αξιοποιεί τη τεχνολογία micellar. Ξεκινήστε το ταξίδι σας για πιο πυκνά και πλούσια μαλλιά με το vegan, χωρίς σιλικόνη με 95% φυσικά συστατικά 2 σαμπουάν, σχεδιασμένο για λεπτά μαλλιά με κανονικό ή λιπαρό τριχωτό της κεφαλής και εύθραυστα ή με τάσεις αραίωσης.

Περιέχει σαλικυλικό οξύ από το αρωματικό φυτό wintergreen ώστε να κάνει ήπια απολέπιση και αποφράσσει τους πόρους, ενώ το έλαιο babassu καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και δημιουργεί πλούσιο αφρό. Το Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo – Light δημιουργεί την ιδανική βάση για πιο πυκνά και πλούσια μαλλιά και τα προστατεύει από το σπάσιμο κατά την διάρκεια του λουσίματος 3 .

INVATI ADVANCED™ COLLECTION

Το νέο Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo- Light έρχεται να συμπληρώσει αρμονικά τη συλλογή Invati Advanced™ η οποία αποτελείται από τα Ιnvati Advanced™ Exfoliating Shampoo

– Rich, Invati Advanced™ Thickening Conditioner, Invati Advanced™ Scalp Revitalizer και την επίσης ΝΕΑ Invati Advanced™ Intensive Hair and Scalp Masque.

Το σύστημα Invati Advanced™ δυναμώνει και πυκνώνει άμεσα τα μαλλιά, μειώνοντας την τριχόπτωση κατά 53% 1 . Διαθέτει ένα ισχυρό μείγμα από βότανα που χρησιμοποιούνται στην Αγιουρβέδα, συμπεριλαμβανομένων ginseng και πιστοποιημένου, βιολογικού κουρκουμά που βοηθά στην αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής μόλις εισέλθει στους πόρους (έπειτα από μασάζ) και πιστοποιημένο, βιολογικό άμλα που πυκνώνει αμέσως τα μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.


ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Η Aveda συνεργάζεται με την Nisarga, μία Ινδική εταιρεία που δεσμεύεται να καλλιεργεί με οργανικές μεθόδους, βότανα που χρησιμοποιούνται στην Αγιουρβέδα, με σκοπό να παρέχει τον πιστοποιημένα βιολογικό κουρκουμά και το άμλα που χρησιμοποιείται στην οικογένεια Invati Advanced™. Η υποστήριξη της Aveda προς τη Nisharga βοηθά στην επέκταση της βιολογικής γεωργίας που είναι καλύτερη για τους αγρότες της, αλλά και τον πλανήτη μας, γενικότερα.


1 Μειώνει την απώλεια μαλλιών από σπάσιμο της τρίχας κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, αφού έχει χρησιμοποιηθεί το σύστημα περιποίησης Invati

Advanced™ για 12 εβδομάδες.

2 Φυτικής προέλευσης, χωρίς ορυκτά πετρελαίου ή νερό. Μάθετε περισσότερα στο aveda.com.

3 Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Invati Advanced™ Thickening Conditioner.


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Το Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo - Light αποτελείται από 95% φυσικά συστατικά 2 , χωρίς σιλικόνες, sulfate free και vegan.

Όπως όλα τα προϊόντα της Aveda, έτσι και το νέο Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo - Light είναι cruelty-free και κατασκευάζεται με 100% ηλιακή και αιολική ενέργεια 4 .

Το φυσικό άρωμα «Invati Advanced™» είναι ένα φυτικό μείγμα από πιστοποιημένα βιολογικά βότανα και λουλούδια όπως λεβάντα, δεντρολίβανο, γεράνι, βανίλια και άλλα αγνά αποστάγματα λουλουδιών και φυτών, γνωστά για τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AVEDA

Η Aveda, ιδρύθηκε το 1978 στη Μινεάπολη, δημιουργεί φυτικά προϊόντα για τα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα για επαγγελματίες και καταναλωτές. Η Aveda καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδας, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης, για να αναπτύξει προϊόντα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και του σώματος που παράγονται με αγνά λουλούδια και φυτικά εκχυλίσματα, συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη, καθώς και ένα ολοκληρωμένο μενού με χαλαρωτικές τελετουργίες για ολιστική ομορφιά.


ΟΙ 5 ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΑΣ

1. Χρησιμοποιούμε συστατικά φυσικής προέλευσης

2. Cruelty Free - Δεν κάνουμε ποτέ δοκιμές σε ζώα

3. Smells like Aveda – Αγνά αρώματα λουλουδιών & φυτών

4. Περιβαλλοντική Ευθύνη – Παραγωγή με 100% αιολική ενέργεια

5. Συσκευασίες από Ανακυκλωμένα Υλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard