Η M·A·C COSMETICS ΚΑΙ Η LISA ΑΠΟ ΤΙΣ BLACKPINK ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΦΩΣ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

 Ελλάδα – 3 Νοεμβρίου, 2020

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ LISA


Το 2020 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας – γεμάτη απρόσμενα γεγονότα που, αδιαμφισβήτητα, άλλαξαν τη ζωή μας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα διαφορετικά. Φέτος, η M·A·C Cosmetics μαζί με τη Lisa από τις BLACKPINK (Lalisa Manobal), την global ambassador της μάρκας, σας προσκαλούν να κάνετε αυτή τη γιορτινή περίοδο μια ιδιαίτερη στιγμή επανασύνδεσης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι και να γιορτάσετε μαζί με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας – φέτος, πιο πολύ από ποτέ.

“Το να βρίσκομαι στο σπίτι μου για την περίοδο των Χριστουγέννων είναι μια από τις πιο όμορφες αναμνήσεις μου” ισχυρίζεται η Lisa, “Ανυπομονώ να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και να χαρίσω στους αγαπημένους μου προϊόντα της M·A·C!” Και τι καλύτερο από μια γιορτή γεμάτη φωτεινά, αστραφτερά πυροτεχνήματα;

ΤΟ LOOK ΤΗΣ LISA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ: FROSTED FIREWORK

Φέτος, η M·A·C μαζί με τη Lisa μας μεταφέρουν σε ένα φανταστικό κόσμο, χρησιμοποιώντας το κατεξοχήν σύμβολο των γιορτών, της ζεστασιάς και του φωτός, τα πυροτεχνήματα. Τα αγαπημένα μας πρόσωπα φωτίζουν τις ζωές μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου – τώρα είναι η ώρα να φωτίσουμε εμείς τις δικές τους. Μέσα από μια «παγωμένη» αλλά συνάμα φλογερή καμπάνια, η Lisa, που είναι γνωστή για τις δυναμικές της κινήσεις και την ισχυρή παρουσία της πάνω στη σκηνή, εκφράζει τέλεια το λαμπερό και εκρηκτικό concept που πρεσβεύει η MAC φέτος με τη νέα Rocket To Fame Eye Shadow X 12 Palette: Έναν συλλεκτικό “αστερισμό” που θα εντυπωσιάσει, με 12 εκρηκτικές σκιές για όλους!

Ακόμα κι αν αυτές οι μέρες δε σας βρουν μαζί, στείλτε ένα προσωπικό δώρο στην πόρτα τους, από όπου κι αν βρίσκεστε – τα kit της M·A·C, οι personalized κάρτες που μπορείτε να τα συνοδέψετε όταν κάνετε online αγορές και οι φωτεινές εκρήξεις χρωμάτων, θα φωτίζουν τα look τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αιφνιδιάστε ευχάριστα όλους τους αγαπημένους σας με τα πιο ουσιώδη δώρα από τη M·A·C. Κάντε αυτές τις γιορτές, τις πιο χαρούμενες και πιο ουσιαστικές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!


ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ LOOK ΤΗΣ LISA: (LOOK Nο1)ΠΡΟΣΩΠΟ


STUDIO FIX FLUID - N18

EXTRA DIMENSION - Show Gold

ΜΑΤΙΑ

ROCKET TO FAME EYE SHADOW X 12 PALETTE

- Ride My Slay

- Catch My Snowdrift

DAZZLESHADOW LIQUID

- Panthertized

- Diamond Crumbles

- Not Afraid to Sparkle

BRUSH STROKE 24-HOUR LINER - Brushblack

ΧΕΙΛΗ

POWDER KISS - Mull it over (Showstopper Powder Kiss Lipstick X 5 Kit)

PREP+PRIME LIP - Original

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ LOOK ΤΗΣ LISA: (LOOK No2)ΠΡΟΣΩΠΟ


STUDIO FIX FLUID - N18

EXTRA DIMENSION - Show Gold

POWDER BLUSH - Melba

ΜΑΤΙΑ

BRUSH STROKE 24-HOUR LINER - Brushblack

DAZZLESHADOW LIQUID

- Love Yourself

- Diamond Crumbles

HOLOGRAPHIC GLITTER - Iridescent White

EYE SHADOW - Cork

ΧΕΙΛΗ

POWDER KISS - Devoted to Chili

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ LOOK ΤΗΣ LISA: (LOOK Nο3)ΠΡΟΣΩΠΟ



STUDIO FIX FLUID - N18

EXTRA DIMENSION - Show Gold

POWDER BLUSH - Melba

ΜΑΤΙΑ

BRUSH STROKE 24-HOUR LINER – Brushblack

DAZZLESHADOW LIQUID

- Love Yourself

- Diamond Crumbles

HOLOGRAPHIC GLITTER - Iridescent White

EYE SHADOW - Cork

ΧΕΙΛΗ

POWDER KISS LIQUID LIPCOLOUR - Make Love to The Camera

#MACHoliday #MACFrostedFirework @maccosmeticsgreece

Σχετικά με την M∙A∙C Cosmetics

Η M·A·C (Make-up Art Cosmetics), ένα brand-ηγέτης των επαγγελματικών καλλυντικών, αποτελεί μέρος του Ομίλου Estée Lauder Companies. Από τη δημιουργία του στο Τορόντο του Καναδά πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, η δημοτικότητα του brand έχει εκτοξευθεί μέσω της υποστήριξης «από  στόμα σε στόμα» των επαγγελματιών του μακιγιάζ, των μοντέλων, των φωτογράφων και των δημοσιογράφων ανά τον κόσμο. ΤA προϊόντα της M·A·C πωλούνται σήμερα σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Ακολουθήστε τη M·A·C στο Twitter, Snapchat and Pinterest @MACcosmetics, γίνεται μέλος της M·A·C στο Facebook (facebook.com/maccosmetics & facebook.com/maccosmeticsgr), ακολουθήστε τη M·A·C στο Instagram (instagram.com/maccosmetics & instagram.com/maccosmeticsgreece), δείτε βίντεο της στο YouTube (youtube.com/maccosmetics).

Για να βρείτε ένα κατάστημα της M·A·C στην Ελλάδα επισκεφθείτε το maccosmetics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard