H γνωστή σειρά Hairdresser’s Invisible Oil εμπλουτίζεται με τη ΝΕΑ μάσκα Hairdresser’s Invisible Oil Mask

 Η Hairdresser’s Invisible Oil Mask είναι μία καινοτόμα και εξαιρετικά θρεπτική εβδομαδιαία μάσκα μαλλιών που αναζωογονεί χωρίς να βαραίνει τα ξηρά μαλλιά προσφέροντα έως και 72 ώρες διαρκούς ενυδάτωσης. Όπως και τα υπόλοιπα αγαπημένα προϊόντα της σειράς, η Hairdresser’s Invisible Oil Mask είναι εμπλουτισμένη με το θρυλικό Μίγμα 6 Ελαίων: Καρύδας, Argan, Αμυγδάλου, Σπόρων Σταφυλιού, Κνήκου και Macadamia.


Επιπλέον, είναι ενισχυμένη και με ένα ενυδατικό μίγμα από έλαιο moringa και εκχύλισμα ροδιού.

Τα ξηρά, αφυδατωμένη ή διψασμένα μαλλιά, θα λατρέψουν αυτήν τη νέα μάσκα μαλλιών που εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια του ντους και διαθέτει ένα βολικό flip-top καπάκι. Η multitasking μάσκα ξεμπερδεύει τα μαλλιά, προσθέτει λάμψη, βελτιώνει την εμφάνιση των ξηρών, ταλαιπωρημένων μαλλιών και μειώνει το φριζάρισμα. Και φυσικά, είναι ασφαλής για το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά!

ΠΛΤ 35€/ 200ml & 10,5€/60ml

Διαθέσιμη από τον Νοέμβριο του 2020 σε όλα τα σημεία πώλησης Bumble and bumble.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ

Για όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των μη περιποιημένων, ξηρών, ταλαιπωρημένων, βαμμένων ή/και χημικά επεξεργασμένων μαλλιών.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Μετά την εφαρμογή του σαμπουάν, ανοίξτε το καπάκι και εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά.Αφήστε το για 3-5 λεπτά να δράσει και μετά ξεβγάλτε με νερό. Χρησιμοποιείστε το σε εβδομαδιαία βάση.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Parabens, phthalates, mineral oils, and formaldehyde, sulfates, PEG (Polyethylene Glycol), Propylene_Glycol, Petrolatum, Ethanolamine, Synthetic Colors, PPG (Polypropylene Glycol), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Cruelty free. Vegan. Gluten free.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ BUMBLE AND BUMBLE.

Η Bumble and bumble. ξεκίνησε ως ένα κομμωτήριο στη Ν. Υόρκη το 1977, όπου μέσω πρωτοπόρων κουρεμάτων, βαφών και χτενισμάτων εδραιώθηκε στο κόσμο της μόδας και των editorials ως μια θρυλική δημιουργική ομάδα, με ισχυρή ηθική στο σχέδιο και τα εκπληκτικά προϊόντα που μέχρι και σήμερα παραμένει χωρίς φόβο αλλά με πάθος αφιερωμένη στην τέχνη της κομμωτικής.

Πλέον, η εταιρεία διαθέτει μια πλήρη σειρά περιποίησης μαλλιών που απαρτίζεται από σαμπουάν, conditioner, προϊόντα styling και θεραπείες καθώς επίσης και το Bb. University, το οποίο παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση για τη διοίκηση και τον σχεδιασμό Κομμωτηρίων. Τα προϊόντα Bb. αποτελούν το αντικείμενο του πόθου για τους επαγγελματίες της μόδας και της ομορφιάς αλλά και τους editorial stylists σε όλον τον κόσμο.

Στην Ελλάδα διατίθενται στα Sephora & sephora.gr, πολυκαταστήματα Attica & atticadps.gr, σε επιλεγμένα Hondos Center & hondos.gr, kikeris.gr & sadhuhair.gr

#ilovebumblegreece

#BbAddictedgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard