Πιο γεμάτα και πλούσια μαλλιά, ενυδατωμένα και απαλότερα, με υγιή όψη από τις ρίζες έως τις άκρες, χάρη στη νέα μάσκα μαλλιών της Aveda, Invati AdvancedTM Intensive Hair and Scalp Masque


Η νέα vegan Invati Advanced™ Intensive Hair and Scalp Masque, ενυδατώνει και θρέφει βαθιά το τριχωτό της κεφαλής, δυναμώνει και ενισχύει κατά 46% 1 τa ταλαιπωρημένα, αδύναμα μαλλιά που έχουν τάση αραίωση. 


Η δημοφιλής σειρά Invati Advanced™ της Aveda επεκτείνεται ώστε να περιλαμβάνει μία μάσκα εντατικής θεραπείας των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής που δυναμώνει και ενυδατώνει την κάθε τρίχα, χαρίζοντας πυκνά και πλούσια μαλλιά. Η νέα vegan, χωρίς σιλικόνη και με 98% φυσικά συστατικά 2 , Invati Advanced™ Intensive Hair and Scalp Masque, σχεδιασμένο με ένα επανορθωτικό μόριο φυτικής προέλευσης που ενισχύει στον πυρήνα τους κατά 46% 1 τα αδύναμα μαλλιά που έχουν τάσεις αραίωσης, στοχεύοντας στην «ρίζα» του προβλήματος. Έτσι, βοηθά να διατηρήσετε τα μαλλιά που έχετε για περισσότερο διάστημα.

Η νέα ισχυρή μάσκα περιέχει ένα μείγμα φυτικών ελαίων και βουτύρων που ενυδατώνει τα αδύναμα μαλλιά με τάση αραίωσης και θρέφει βαθιά το τριχωτό της κεφαλής, ενώ φυσικά πολυμερή ενισχύουν την κάθε τρίχα μαλλιών, καθιστώντας τα μαλλιά πιο πλούσια και γεμάτα όγκο από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Η νέα μάσκα Invati Advanced™ Intensive Hair and Scalp Masque είναι σχεδιασμένη για όσους αντιμετωπίζουν τριχόπτωση και αραίωση, με κανονικά έως ξηρά μαλλιά και τριχωτό κεφαλής. Η μάσκα αυτή διαθέτει 2 φορές περισσότερο έλαιο kukoi από το Invati Advanced™ ThickeningConditioner, ξεμπερδεύοντας άμεσα τα μαλλιά και αποκαθιστώντας την φυσική ισορροπία τους, ενώ η ανάλαφρη σύνθεσή της έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τα βαραίνει τα μαλλιά. Το Invati Advanced™ Intensive Hair and Scalp Masque θα πρέπει να χρησιμοποιείται σαν ένα δυνατό conditioner που εφαρμόζεται μετά το λούσιμο και να παραμένει στα μαλλιά για 2-5 λεπτά πριν το ξέβγαλμα.


INVATI ADVANCED™ COLLECTION

Η νέα μάσκα Invati Advanced™ Intensive Hair and Scalp Masque έρχεται να συμπληρώσει αρμονικά τη συλλογή Invati Advanced™ η οποία αποτελείται από τα Ιnvati Advanced™ Exfoliating Shampoo – Rich, Invati Advanced™ Thickening Conditioner, Invati Advanced™ Scalp Revitalizer και το επίσης ΝΕΟ Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo- Light.

Το σύστημα Invati Advanced™ δυναμώνει και πυκνώνει άμεσα τα μαλλιά, μειώνοντας την τριχόπτωση κατά 53% 3 . Διαθέτει ένα ισχυρό μείγμα από βότανα που χρησιμοποιούνται στην Αγιουρβέδα, συμπεριλαμβανομένων ginseng και πιστοποιημένου, βιολογικού κουρκουμά που βοηθά στην αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής μόλις εισέλθει στους πόρους (έπειτα από μασάζ)και πιστοποιημένο, βιολογικό άμλα που πυκνώνει αμέσως τα μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.


ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ7

Η Aveda συνεργάζεται με την Nisarga, μία Ινδική εταιρεία που δεσμεύεται να καλλιεργεί με οργανικές μεθόδους, βότανα που χρησιμοποιούνται στην Αγιουρβέδα, με σκοπό να παρέχει τον πιστοποιημένα βιολογικό κουρκουμά και το άμλα που χρησιμοποιείται στην συλλογή Invati Advanced™. Η υποστήριξη της Aveda προς τη Nisharga βοηθά στην επέκταση της βιολογικής γεωργίας που είναι καλύτερη για τους αγρότες της, αλλά και τον πλανήτη μας, γενικότερα.

1 Βάσει εργαστηριακών ερευνών σε φυσικά μαλλιά.

2 Φυτικής προέλευσης, χωρίς ορυκτά πετρελαίου ή νερό.. Μάθετε περισσότερα στο aveda.com

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Η νέα μάσκα Invati Advanced™ Intensive Hair and Scalp Masque αποτελείται κατά 98% από φυσικά συστατικά 2 , χωρίς σιλικόνες και είναι vegan. Όπως όλα τα προϊόντα της Aveda, έτσι και η νέα μάσκα Invati Advanced™ Intensive Hair and Scalp Masque είναι cruelty-free και κατασκευάζεται κατά 100% από ηλιακή και αιολική ενέργεια 3 .

Το φυσικό άρωμα Invati Advanced™ είναι ένα φυτικό μείγμα από πιστοποιημένα βιολογικά βότανα και λουλούδια όπως λεβάντα, δεντρολίβανο, γεράνι, βανίλια και άλλα αγνά αποστάγματα λουλουδιών και φυτών, γνωστό για τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες.

Η Invati Advanced™ Intensive Hair and Scalp Masque διατίθεται σε ένα ανακυκλωμένο, κατά 65%, σωληνάριο πολυπροπυλενίου με ένα ανακυκλωμένο, κατά 94%, καπάκι πολυπροπυλενίου. Το σωληνάριο διαθέτει μία μικρή άκρη ιδανική για άμεση εφαρμογή στο τριχωτό της κεφαλής.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AVEDA

Η Aveda, ιδρύθηκε το 1978 στη Μινεάπολη, δημιουργεί φυτικά προϊόντα για τα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα για επαγγελματίες και καταναλωτές. Η Aveda καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες,  συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδας, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης, για να αναπτύξει προϊόντα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και του σώματος που παράγονται με αγνά λουλούδια και φυτικά εκχυλίσματα, συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη, καθώς και ένα ολοκληρωμένο μενού με χαλαρωτικές τελετουργίες για ολιστική ομορφιά.


ΟΙ 5 ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΑΣ

1. Χρησιμοποιούμε συστατικά φυσικής προέλευσης

2. Cruelty Free - Δεν κάνουμε ποτέ δοκιμές σε ζώα

3. Smells like Aveda – Αγνά αρώματα λουλουδιών & φυτών

4. Περιβαλλοντική Ευθύνη – Παραγωγή με 100% αιολική ενέργεια

5. Συσκευασίες από Ανακυκλωμένα Υλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard