Εντυπωσιακό μακιγιάζ από την essence ακόμη και με τη... μάσκα!

 Τους τελευταίους μήνες η προστατευτική μάσκα έχει γίνει η νέα μας καθημερινότητα και για πολλούς μάλιστα οι υφασμάτινες μάσκες αποτελούν το νέο αξεσουάρ μόδας – τις συνδυάζουμε με τα outfit και τα look μας και σε καμία περίπτωση δεν αποκλείουν ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που μαγνητίζει.

Τώρα που η μάσκα κρύβει ένα μεγάλο μέρος του προσώπου μας, η έμφαση δίνεται κυρίως στα μάτια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσουμε και το υπόλοιπο πρόσωπο. Η βασική σειρά της essence φθινόπωρο/χειμώνας 2020 προσφέρει πολλά νέα, ακαταμάχητα προϊόντα που θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σας, θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σας και θα δώσουν ένταση στο βλέμμα σε 9 βήματα:

ΒΗΜΑ 1

Ξεκινήστε με το HELLO, GOOD STUFF! Face Serum, ένα ενυδατικό serum με εκχύλισμα ανανά και 97% φυσικά συστατικά, που αφήνει πίσω του μια όμορφη λάμψη και ένα διακριτικό άρωμα ανανά. Όταν φοράμε τη μάσκα για πολλές ώρες το δέρμα μας ξηραίνεται, αλλά το serum θα ενυδατώσει την επιδερμίδα.

ΒΗΜΑ 2

Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το Pretty Natural hydrating founda-tion, το οποίο έχει ανάλαφρη σύσταση με υαλουρονικό οξύ και αλόη βέρα και παρέχει ενυδάτωση για 24 ώρες. Είναι vegan και εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα και μια φυσική όψη που διαρκεί όλη την ημέρα.

ΒΗΜΑ 3

Δώστε μια ελαφρώς μαυρισμένη όψη, ένα εκπληκτικό ματ εφέ, αλλά και μια πινελιά λάμψης στο πρόσωπό σας, που θα σας κάνει να δείχνετε πιο φρέσκες, με το HELLO, GOOD STUFF! Matte & Glow Bronzer με βούτυρο κακάο και 99% φυσικά συστατικά.

ΒΗΜΑ 4

Δώστε έμφαση στα μάτια και φωτίστε το βλέμμα σας με την παλέτα σκιών DAILY DOSE OF LOVE. Με εννέα μεταλλικές, ιριδίζουσες και ματ αποχρώσεις με υψηλή απόδοση, δεν υπάρχουν όρια στα εκφραστικά στιλ μακιγιάζ για τα μάτια.

ΒΗΜΑ 5

Δημιουργήστε διακριτικές ή πιο δραματικές γραμμές στα μάτια με το μακράς διάρκειας tiny tip liner waterproof σε βαθύ μαύρο χρώμα και μαγνητίστε όλα τα βλέμματα.

ΒΗΜΑ 6

Όταν οι μάσκες καλύπτουν το μισό μας πρόσωπο, η έμφαση δίνεται, επίσης, και στα φρύδια. Μετο tiny tip precise brow pen μπορείτε να γεμίσετε τα μικρά κενά στα φρύδια και να τους δώσετε μια τέλεια καμπύλη. Χάρη στις τρεις μακράς διαρκείας αποχρώσεις σε ανοιχτό, μεσαίο και σκούρο καφέ, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει.

ΒΗΜΑ 7

Η νέα 24ever Mascara Defined Volu- me με κάνναβη, αμύγδαλο, λάδι jojoba και βιταμίνη Ε δίνει ακαταμάχητο όγκο και καμπύλη στις βλεφαρίδες σας που διαρκεί όλη την ημέρα. Σε βαθύ μαύρο χρώμα για ένα έντονο βλέμμα.

ΒΗΜΑ 8

Το lip balm θα κρατήσει τα χείλη σας ενυδατωμένα. Το εξαιρετικά θρεπτικό VOLUME plum-ping effect lip balm με μενθόλη, δημιουργεί ένα άμεσα ορατό αποτέλεσμα όγκου και δίνει στα χείλη μια πραγματική αίσθηση φρεσκάδας. Ταυτόχρονα, φροντίζει τα χείλη χάρη στο ενυδατικό βούτυρο καριτέ που περιέχει.

ΒΗΜΑ 9

Ολοκληρώστε και σταθεροποιήστε το αποτέλεσμα με το fix & LAST 18h make-up fixing spray με δροσιστικό εκχύλισμα αγγουριού: προστατεύει και διατηρεί το μακιγιάζ έως και 18 ώρες και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα που κάνει το look σας να δείχνει απόλυτα φυσικό. Η αδιάβροχη σύστασή του απορροφάται γρήγορα και είναι πολύ ανάλαφρη στο δέρμα.

Μένουμε όμορφες, περιποιημένες και ασφαλείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard