GIVEAWAY ΣΕ INSTAGRAM ΚΑΙ FB

 Στα instagram και το Fb αυτές τις ημέρες τρέχουμε ένα πολύ ωραίο giveaway για όλους εσάς που μας ακολουθείτε. 8 υπέροχα προϊόντα της Essence Cosmetic θα φθάσουν στα χέρια 2 τυχερών, που θα αναδειχθούν νικητές μετά από κλήρωση. Ας δούμε αναλυτικά τα προϊόντα που θα περιέχει το καθένα πακέτο.

HELLO, GOOD STUFF! VOLUME MASCARA

Ώρα να αφήσετε τα μάτια σας να λάμψουν - με τη νέα HELLO, GOOD STUFF! VOLUME MASCARA. Η θρεπτική υφή με λάδι καρύδας και κερί από λαχανικά, θρέφει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες, δίνοντάς τους όμορφο όγκο και ένα βαθύ μαύρο χρώμα.


HELLO, GOOD STUFF! TINTED BEAUTY CREAM

Ένα προϊόν για όλους! H νέα TINTED BEAUTY CREAM της σειράς HELLO GOOD STUFF! αναδεικνύει την ξεχωριστή ομορφιά κάθε δέρματος. Η θρεπτική, ελαφρώς χρωματισμένη κρέμα ημέρας με φυσικό εκχύλισμα από άνθη κάκτου, υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη, προσφέρει ενυδάτωση για 24 ώρες, αναμειγνύεται εύκολα και εξαφανίζει τυχόν ατέλειες του δέρματος. Η υφή είναι εξαιρετικά απαλή στο δέρμα και τόσο ελαφριά που όχι μόνο βλέπετε το φυσικό αποτέλεσμα, αλλά και το αισθάνεστε.


KONNICHIWA TOKYO eyeshadow palette

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας - στιλάτα κορίτσια “Harajuku” συναντούν ρομπότ που μιλάνε. Με αυτήν τη νέα παλέτα σκιάς ματιών, οι φαν του Τόκιο μπορούν τώρα να βυθιστούν στη ζωντανή πλευρά της πόλης και να δημιουργήσουν ακαταμάχητα look στα μάτια. Η παλέτα περιέχει εννέα μακράς διαρκείας, ματ και λαμπερές αποχρώσεις, με υψηλή χρωματική απόδοση, που είναι ιδανικές για απαλά πορτοκαλί, ροζ και παλ μπλε στιλ μακιγιάζ για τα μάτια.


tiny tip precise brow pen

Για φρύδια με τέλεια καμπύλη! Είτε θέλετε μια φυσική ή δραματική εμφάνιση - με το νέο ημι-μόνιμο στιλό για τα φρύδια, με την ιδιαίτερα λεπτή μύτη, τα μικρά κενά στα φρύδια μπορούν να καλυφθούν πολύ εύκολα και με μεγάλη ακρίβεια. Χάρη στις τρεις μακράς διαρκείας αποχρώσεις σε ανοιχτό, μεσαίο και σκούρο καφέ, όλοι είναι σίγουρο ότι θα βρουν την τέλεια απόχρωση.


long lastin glip stick

Αυτό το κραγιόν διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί! Η εξαιρετικά ελαφριά, θρεπτική φόρμουλα δίνει στα χείλη έντονο χρώμα χωρίς να τα στεγνώνει. Για καθεμία από τις οκτώ μακράς διαρκείας αποχρώσεις, που κυκλοφορούν τώρα σε μια κομψή μαύρη συσκευασία, υπάρχει πλέον ένα αντίστοιχο αδιάβροχο lipliner που διαρκεί έως 8 ώρες-με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ακριβή περιγράμματα και να σταθεροποιήσετε το κραγιόν σας


Pretty Natural hydrating foundation

Από τους λάτρεις της ομορφιάς για τους λάτρεις της ομορφιάς! Αυτό το foundation είναι η απόλυτη συμβουλή για μια ομαλή, φυσική και περιποιημένη επιδερμίδα - γιατί δημιουργήθηκε μαζί με τους καταναλωτές της essence σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Η ανάλαφρη, μακράς διαρκείας σύστασή του με υαλουρονικό οξύ και αλόη βέρα παρέχει ενυδάτωση για 24 ώρες και δημιουργεί ένα όμορφο, φυσικό ματ φινίρισμα - για τέλειο αποτέλεσμα όλη την ημέρα. Χάρη στη μεσαία κάλυψη, εξαφανίζει την ερυθρότητα, εξασφαλίζει έναν ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα και απλώνεται εύκολα και απαλά στο δέρμα. Στα καταστήματα θα βρείτε 10 αποχρώσεις και έως και 31 αποχρώσεις στο διαδίκτυο.


sun club natural glow bronzing powder

Ας λάμψουμε! Με αυτό το bronzer σε μορφή πούδρας, η φυσική, ηλιοκαμένη και λαμπερή όψη είναι εγγυημένη, χάρη στα σωματίδια που αντανακλούν το φως και τονίζουν τέλεια κάθε επιδερμίδα. Το προϊόν έχει συμπιεσμένη υφή, διακριτικό άρωμα καρύδας και ένα πανέμορφο ανάγλυφο μοτίβ. Διατίθεται σε μία ψυχρή και μία ζεστή απόχρωση.


Free Make up Sponge

Ένα πολύ πρακτικό σφουγγαράκι που θα σας βοηθήσει να αναμείξετε το foundation ή προϊόντα με πιο πουδρένιες υφές, όπως την πούδρα και το highlighter. Ένα εργαλείο που δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σας.

4 σχόλια:

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard