UNBOXING ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PARFIMO.GR



Ημέρα unboxing η σημερνή και ένα πακέτο από τo αγαπημένο μου e-shop parfimo.gr έφτασε στα χέρια μου.

Δείτε τι πήρα για να δοκιμάσω!!!



XPEL ORAL CARE CLEANSING CHARCOAL σε σετ δώρου γιατί περιλαμβάνει μια οδοντόκρεμα 100 ml και μια οδοντόβουρτσα. Συμπλήρωσα την περιποίηση δοντιών και στόματος με ένα στοματικό διάλυμα για φρέσκια αναπνοή και λεύκανση. (2 ευρώ).

Η Xpel είναι γνωστό brand στο χώρο των καλλυντικών γιατί προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. 'Εχει καταπληκτικά προϊόντα και για τα μαλλιά από φυσικά συστατικά και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Η επόμενη παραγγελία μου θα περιλαμβάνει σίγουρα ένα προϊόν για τα μαλλιά μου, μπορεί και για το πρόσωπο.



Το επόμενο προϊόν που περίμενα με αγωνία να δοκιμάσω είναι το CLINIQUE MOISTURE SURGE 72-HOUR ένα ενυδατικό gel προσώπου για γυναίκες, η χρήση της προφέρει στην ξηρή επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση και την κάνει λαμπερή και απαλή. Βρήκα στην συσκευασία των 30ml σε πού καλή τιμή στα 15,55 ΕΥΡΩ αλλά σίγουρα θα παραγγείλω και την 50ml μόλις την έχουν διαθέσιμη.

Για την Clinique δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω, την ξέρετε όλες, θα διευκρινίσω ότι το προϊόν, είναι ένα ενυδατικό τζελ που μπορείς να το εφαρμόζεις στην επιδερμίδα πρωί και βράδυ, αφού πρώτα καθαρίσεις καλά το πρόσωπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από το μακιγιάζ σε σημεία που το δέρμα μας είναι ξηρό ή ακόμη και σαν μάσκα 5 λεπτών. Συστήνεται για ξηρές-μικτές επιδερμίδες και είναι ιδανική για τον χειμώνα για όσες εκτίθενται σε κρύο ή άσχημες καιρικές συνθήκες. Την πήρα για να την έχω μαζί μου τα Χριστούγεννα στα χιόνια, κάτι που τώρα το βλέπω σαν μακρινό όνειρο, λόγω του lockdown.

Από το e-shop της parfimo.gr κάνω συχνά παραγγελίες γιατί είναι γρήγοροι στην παράδοση, παρότι οι αποθήκες τους βρίσκονται στη Τσεχία, οι τιμές τους πολύ καλές σε σύγκριση με αλλά e-shop, ενώ συχνά έχουν μεγάλες προσφορές. Σας τους συστήνω ανεπιφύλακτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard