2 ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΜΟΥ, ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ



Το Parfimo.gr είναι το e-shop που με την αξιοπιστία και την ποιότητά του έχει κατορθώσει να έχει εκατομμύρια επισκέπτες και πελάτες τον χρόνο! Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όλες εμάς που ψάχνουμε αυθεντικά αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ, προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, προϊόντα για τα μαλλιά και γενικά για την ομορφιά, ένα e-shop που πρέπει να επισκέπτεται κάθε γυναίκα για να βρει προϊόντα για την ίδια, το παιδί, τον άνδρα της αλλά και για δώρα, σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές. 


Oπως σας έχω ξαναπεί έχω κάθε μήνα ένα budget 20 euro προκειμένου να αγοράσω κάποια προϊόντα που χρειάζομαι και προσπαθώ ποτέ να μην τον ξεπερνάω, βάζοντας στοίχημα με τον εαυτό μου ότι μπορώ να αγοράζω οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα χωρίς να ξοδεύω μια περιουσία. Σύμμαχος μου σ αυτό το Parfimo.gr


Έτσι και τον προηγούμενο μήνα αγόρασα δύο προϊόντα που χρειάζομαι το KÉRASTASE GENESIS ANTI HAIR-FAL, ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης για γυναίκες, σε συσκευασία των 250 ml.
Ολες μας θέλουμε έχουμε τέλεια μαλλιά, μόλις δούμε κάποιες τρίχες να μας πέφτουν κολλημενες στο ρουχο μας, να μένουν στην βούρτσα μαλλιών ή στο νιπτήρα του μπάνιου αμέσως ψάχνουμε για αποτελεσματικές λύσεις κατά της τριχόπτωσης. Σύμφωνα με την Kérastase, όλα μπορούν να επιτευχθούν μέσω ποιοτικής εξατομικευμένης φροντίδας, την οποία η μάρκα αναπτύσσει από το 1964, έτσι και με το σαμπουάν KÉRASTASE GENESIS ANTI HAIR-FAL η αγαπημένη εταιρία δίνει λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης και των σπασμένων μαλλιών ενώ φροντίζει τα μαλλιά μας να είναι καθαρά, λεία και απαλά. Έμεινα ευχαριστημένη από την χρήση του και θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ τακτικά, αφού τα συστατικά του μπορούν να διεισδύσουν στις ίνες της τρίχας και να τα ανανεώνουν ώστε τα μαλλιά μου να είναι όμορφα δυνατά και υγιή. Το βρήκα στα 17,20 ευρώ.

Το δεύτερο προϊόν που αγόρασα, το ήθελα από καιρό και σίγουρα θα το παραγγείλω πάλι, αφού τα αποτελέσματα του είναι εκπληκτικά.
Το XPEL BODY CARE CLEANSING CHARCOAL NOSE STRIPS είναι ένα κουτί που περιέχει 6 τεμάχια ταινίες για μαύρα στίγματα στην μύτη, για γυναίκες.
Υπόσχεται ότι θα σας απαλλάξει από τα μαύρα στίγματα, με μια κίνηση και το κάνει.
Αφαιρεί τα μαύρα στίγματα και καθαρίζει επιμελώς το δέρμα στην περιοχή της μύτης μετά την πρώτη εφαρμογή, χάρη στα σωματίδια ενεργού άνθρακα που διεισδύουν στους πόρους και απομακρύνουν το υπερβολικό λίπος, έτσι το δέρμα παραμένει καθαρό, λείο και υγιές.
Η χρήση του είναι απλή, εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα και αφήστε να στεγνώσει ενώ βλέπετε μια ταινία ή διαβάζετε ένα βιβλίο, για 15 έως 20 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρέστε προσεκτικά την ταινία και ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Η περιοχή της μύτης σας θα απαλλαγεί από τα μαύρα στίγματα. Χρησιμοποιήστε το ανά τακτά διαστήματα όταν βλέπετε τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα.


To Parfimo.gr είναι επίσημος εκπρόσωπος για την Ελλάδα μιας μεγάλης Τσέχικης εταιρεία που έχει μέχρι σήμερα, 20 ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη. Η εταιρεία προσφέρει μόνο αυθεντικά αρώματα και επώνυμα καλλυντικά από όλες τις μάρκες στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Ναι!!!οι εντυπώσεις μου από τα προϊόντα που δοκίμασα ήταν πολύ καλές και σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα  όπως επίσης και η διαδικασία για την παραγγελία εύκολη και παράδοση γρήγορη!
Δεν έχω να γράψω κάτι αρνητικό, αν θέλετε να το διαπιστώσετε και εσείς ρίξτε μια ματιά στο e-shop της Parfimo.gr  και εγώ μπαίνω τώρα γιατί θέλω να κάνω νέα παραγγελία με προϊόντα από την κατηγορία Μαλακτικά και μάσκες μαλλιών για τα οποία θα σας μιλήσω μόλις τα παραλάβω.
 
Περιμένω τα σχόλια σας, αν παραγγείλετε και την δικιά σας εμπειρία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard