3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ME TH ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ RE-ENERGIZING ΤΗΣ LAVERA.GR




Μια νέα σειρά περιποίησης μπήκε πριν λίγο καιρό στην βραδινή ρουτίνα μου, προκειμένου να δοκιμάσω τα 3 νέα προϊόντα που ήρθαν στα χέρια μου από την αγαπημένη LAVERA.GR και ήρθε η ώρα να σας πω τη γνώμη μου.





Κατά τη διάρκεια της νύχτας συμβαίνουν θαυμαστά πράγματα στον οργανισμό μας. είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τα σωστά προϊόντα για να αναζωογονήσουμε τα κύτταρα μας.

Η σειρά περιποίησης Re-energizing περιλαμβάνει:
✔Κρέμα νυκτός
✔Κρέμα ματιών
✔Ελιξίριο Έλαιο


Μετά τις απαραίτητες δοκιμές, μπορώ να σας προτείνω με σιγουριά τα προϊόντα με τα οποία μπορούμε να βοηθήσουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας να αναδομηθεί. Τα 3 προϊόντα της σειράς Re-energizing περιέχουν βιολογικό σταφύλι, βιταμίνη Ε και βιολογικό βούτυρο Shea. Το βιολογικό σταφύλι και η Βιταμίνη Ε αναλαμβάνουν να σταματήσουν την αντιγήρανση της επιδερμίδας σας



Με τη χρήση κάθε βράδυ για ένα εύλογο χρονικό διάστημα της Re-energizing sleeping cream θα διαπιστώσετε και εσείς όπως και εγώ, το επόμενο πρωί ότι η επιδερμίδα σας θα φαίνεται πιο όμορφη, ενυδατωμένη, λεία, ξεκούραστη και λαμπερή.

Μαζί με την Re-energizing sleeping cream για καλύτερα αποτελέσματα να χρησιμοποιήσετε και τα 2 νέα προϊόντα της σειράς, το φυσικό έλαιο Elixir και τη κρέμα ματιών που με την σειρά τους και αυτά ενισχύουν την αναδόμηση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.



Το νέο ελιξίριο έλαιο νυκτός Re-Enenergizing το λάτρεψα από την πρώτη φορά που το δοκίμασα, γιατί χάρη στα συστατικά του ενισχύει την αναδόμηση των κυττάρων, μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης, χαρίζει ξεκούραστη όψη χάρη στην αντιφλεγμονώδη σύσταση του.



Η Re-Enenergizing κρέμα ματιών είναι απαραίτητη γιατί τα μάτια μας είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας και πρέπει να τα προσέχουμε και να τα περιποιούμαστε πρωί - βράδυ, αφού είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου μας. Η Re-Enerrgizing ματιών ενυδατώνει σε βάθος, μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης, χαρίζει μάτια λαμπερά και ξεκούραστα, χωρίς τα ενοχλητικά πρήξιμο!

Ολα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα vegan, bio & cruelty free καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των συσκευασιών της σειράς Re-Enenergizing που έχουν ένα καταπληκτικό μωβ χρώμα είναι από ανακυκλώσιμες ύλες.


Σας προτείνω και τα 3 προϊόντα ανεπιφύλακτα, τα λάτρεψα και θα τα αλλάξω μόνο για κάτι καλύτερο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard