ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΟ PARFIMO.gr- CK One TA UNISEX ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΟΥΝ

Δυο προϊόντα από την εταιρεία Calvin Klein έφτασαν στα χέρια μου πριν λίγες ημέρες από το αγαπημένο πια, e-shop, ναι για το parfimo.gr σας μιλάω, που έχει ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, αυθεντικά από τα καλύτερα btrands της αγοράς και φθάνουν στα χέρια μου με ασφάλεια και πολύ γρήγορα.



Στα πλαίσια λοιπόν του μηναίου project 20 ευρώ για προϊόντα που χρειάζομαι και μου φτιάχνουν την διάθεση παράγγειλα το CK One Body Lotion και το CK One gel.


Η σειρά CK One κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1994 και σηματοδότησε την αρχή των unisex αρωμάτων και έτσι μπορούν πια όλα τα μέλη της οικογένειας να τα χρησιμοποιούν χωρίς διάκριση μεταξύ ανδρικού και γυναικείου αρώματος. Σκεφτείτε πόση οικονομία θα κάνετε χρησιμοποιώντας προϊόντα της σειράς αλλά και αν θέλετε να πάτε μια εκδρομή για ένα Σκ ή περισσότερες ημέρες, πόσο χώρο θα αποδεσμεύσετε στις αποσκευές σας, χρησιμοποιώντας και οι δύο τα ίδια προϊόντα. 


Αν σας αρέσουν τα δροσερά αρώματα με άρωμα εσπεριδοειδών που δίνουν την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητα, τότε αυτή σειρά CK One θα σας ενθουσιάσει.


Το CK One gel θα το βρείτε σε ένα διάφανο μπουκάλι των 250ml, είναι το προϊόν που θα μετατρέψει το καθημερινό σας ντους σε μια απολαυστική και αρωματική εμπειρία που θα ανυπομονείτε γι’ αυτήν όλη την ημέρα. Το δέρμα σας θα είναι καθαρό και αρωματισμένο όλη μέρα.


Το CK One Body Lotion είναι μια κρέμα σώματος της σειράς CK One σε ένα λατρεμένο μεταλλικό μπουκάλι, 250ml που με την χρήσης της η επιδερμίδα σας μένει απαλή, ελαστική, καλά ενυδατωμένη και αρωματισμένη.

Συνδυάστε τα ίδια προϊόντα για καλύτερο αποτέλεσμα και μην παραλείψετε να παραγγείλετε το
CALVIN KLEIN CK ONE Eau de Toilette, ήδη είμαι στο e-shop για νέα παραγγελία, μάλιστα βλέπω  σετ δώρου CALVIN KLEIN CK ONE Eau de Toilette 50ml + 100ml αφρόλουτρο στα 18,95 και μάλλον θα το τιμήσω.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard