REVIEW ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ WET N WILD ΑΠΟ SKOURAS COSMΕTICS


Ο χειμώνας άρχισε δειλά δειλά να δίνει την θέση του στην άνοιξη, η διάθεση μας άρχισε να ανεβαίνει και αρχίζουμε να ψάχνουμε τις νέες τάσεις για προϊόντα μακιγιάζ που θα φορέσουμε το επόμενο διάστημα.

Για τα πιο απίθανα look φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στην ομορφιά, δεν χρειάζεται να δαπανήσετε μια περιουσία αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο site της skourascosmetics.gr για να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν και να κάνετε τις απαραίτητες προθήκες προϊόντων στο νεσεσέρ σας, προϊόντα που θα κάνουν τη διαφορά και θα σας λύσουν τα χέρια – ειδικά όταν πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν επαγγελματική απόδοση.


Προσωπικά επέλεξα 6 προϊόντα τα οποία σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας και φυσικά μια τυχερή από εσάς θα μπορεί να τα κάνει δικά της αφού πάρει μέρος στο giveaway που τρέχει αυτές τις ημέρες στο instagram.

Επέλεξα προϊόντα μακιγιάζ από την συλλογή της υπέροχης εταιρίας wet n wild.



BARE FOCUS TINTED HYDRATOR, έγινε το αγαπημένο μου προϊόν 2 σε 1 γιατί είναι σχεδόν αόρατο, έχει απαλή προς μέτρια κάλυψη χωρίς να βαραίνει το μακιγιάζ μου, ενώ η επιδερμίδα μου είναι καλά ενυδατωμένη χάρη στο hyaluronic acid και το vegan squalane. Εφαρμόστε την απαραίτητη ποσότητα στο πρόσωπο σας απλώστε το καλά και θα δείτε το πρόσωπο σας καλά ενυδατωμένο, φωτεινό και την επιδερμίδα σας αψεγάδιαστη. Το λάτρεψα.

Αν θέλετε εφαρμόστε το μετά το primer και απλώστε με τα χέρια πριν από την χρήση κάποιου πινέλου. Μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα μεταξύ πολλών χρωμάτων.



Το σφουγγαράκι MakeUp από την wet n wild είναι απαραίτητο εργαλείο μακιγιάζ. Προφέρει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, είναι απαλό και εύκολο στην χρήση ενώ μπορείς να το βρέξεις για να πετύχεις καλύτερη κάλυψη. Στα θετικά του η μύτη ακριβείας και η επίπεδη πλευρά του, ώστε να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία του προσώπου μας.


Από την σειρά Color Icon 10 Pan Palette 
της wet n wild, επέλεξα την παλέτα 
Heart & Sol, πραγματικά με εντυπωσίασε χάρη στην βουτυρένια και κρεμώδη φόρμουλα που διαθέτει για την υψηλή απόδοση του χρώματος της αλλά και στην δυνατότητα που σου δίνουν τα 10 χρώματα της παλέτας να κάνεις ανάμειξη και να έχεις το αποτέλεσμα και την απόχρωση που επιθυμείς ενώ έχει σταθερό αποτέλεσμα με διάρκεια. Χρησιμοποιήστε υγρό ή στεγνό πινέλο και απλά δημιουργήστε το αποτέλεσμα των ονείρων σας!


Μην ξεχάσετε να δείτε τα πινέλα της wet n wild, επέλεξα το Crease Brush ένα μακρόστενο πινέλο για τα μάτια, με συνθετικές τρίχες σιλικόνης Polymax οι οποίες μιμούνται τις φυσικές τρίχες, με εργονομική λαβή για πλήρη έλεγχο ώστε να μαζεύει τις σκιές, να τις εφαρμόζει στην κόγχη του ματιού και να τις αναμειγνύει με ευκολία κάθε φορά.
Ρίξτε μια ματιά για να βρείτε και εσείς, αυτό που σας ταιριάζει.


Μια μάσκαρα είναι απαραίτητη για το μακιγιάζ των ματιών, επέλεξα την XXL Lash – Black Mascara για extra όγκο και μήκος. Δίνει πάχος, τις κάνει πιο πυκνές και τις μεγαλώνει, χάρη στη θρεπτική φόρμουλα με φυσικό κερί και κερατίνη που διαθέτει για να τις μαλακώνει και να δίνει το extra αποτέλεσμα.


Τέλος θα σας συστήσω ένα προϊόν απαραίτητο για χείλη μας τα φροντίζει, τα δείχνει πιο όμορφα.  Είναι σε υγρή μορφή απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα ενώ παραμένει σταθερό για πολλές ώρες. Χαρίζει όμορφο χρώμα στα χείλη ενώ δεν τα ξηραίνει.

Περιέχει παράγωγα macadamia για επιπλέον ενυδάτωση και βιταμίνη Ε που συμβάλλει στη βελτίωση της υφής των χειλιών, χωρίς αρώματα και γλουτένη. Είναι απαραίτητο πια στην τσάντα μου και το χρησιμοποιώ όλες τις ώρες της ημέρας.

Προτιμήστε προϊόντα με ελαφριά υφή και μεγάλη διάρκεια, θα κάνουν την επιδερμίδα σας να δείχνει φρέσκια και φυσική.

Τα προϊόντα της wet n 
wild greece είναι Cruelty-Free και ένα μόνο ποσοστό  περίπου 95% είναι Paraben-Free, Fragrance-Free and Vegan.

Η 
skourascosmetics.gr εισάγει και προμηθεύει προϊόντα wet n wild στα φυσικά και online καταστήματα. Ειδικότερα, είναι οι επίσημοι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της wet n wild στην Ελλάδα. Αναζητήστε τα αγαπημένα σας wet n wild greece προϊόντα στα φυσικά και online καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα και στην ιστοσελίδα της www.skourascosmetics.gr

Η skourascosmetics.gr δίνει τη λύση στην αναζήτηση προϊόντων ομορφιάς προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και εφέ, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του μακιγιάζ και ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη φυσική μας ομορφιά.

Θα τα βρείτε fb @SkourasCosmetics, insta @skourascosmetics_official και στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard