BANG BOOM Brow ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ΦΡΥΔΙΑ

BANG BOOM BROW

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ΦΡΥΔΙΑ


Για εμάς τα φρύδια είναι το Α και το Ω! Ο επαγγελματικός εξοπλισμός της Συλλεκτικής Συλλογής της CATRICE “BANG BOOM BROW” δημιουργεί γεμάτα φρύδια με μέγιστο κράτημα που διαρκούν από το πρωί έως το βράδυ! Το Brow Fix Soap Stylist κυκλοφορεί τώρα σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις - ταιριάζει τέλεια με κάθε χρώμα φρυδιών και δίνει ένα εφέ άμεσης ανύψωσης. Για ακόμα περισσότερες wow στιγμές μέσα στη χρονιά, το Duo Brow Lift Brush και το Face & Brow Fixing Spray εξασφαλίζουν ογκώδη και φουντωτά φρύδια που διαρκούν! Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από αρχές Μαρτίου και μέχρι τα τέλη Απριλίου.


BROW FIX SOAP STYLIST


Βρείτε το ταίρι σας: Ένα ενισχυτικό styling για λεπτές, ξανθές τρίχες ή ένα πρόγραμμα contouring για γεμάτα, σκούρα φρύδια - με τις έξι αποχρώσεις, κάθε τύπος φρυδιών είναι σίγουρο ότι θα βρει το σωστό χρώμα. Το εφέ ανύψωσης βοηθά στη δημιουργία, σε δευτερόλεπτα, εκφραστικών φρυδιών με όγκο που διαρκεί!

020 Light Brown  030 Dark Brown 040 Medium Brown  

050 Warm Brown  060 Cool Brown 070 Black  

Περίπου 4,59€*


FACE & BROW FIXING SPRAY


Άψογο μακιγιάζ, ματ και σταθερό στη θέση του: Με το Face & Brow Fixing Spray, ένα σπρέι είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε την εμφάνισή σας να διαρκεί. Χάρη στο πράσινο τσάι που περιέχει, το ματ σπρέι έχει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και διατηρεί τα τέλεια διαμορφωμένα φρύδια σας σε φόρμα όλη την ημέρα.

Περίπου 5,69€*


DUO BROW LIFT BRUSH



Μπείτε σε φόρμα! Το πινέλο Duo Brow Lift Brush δίνει στα φρύδια το τέλειο σχήμα που ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σας. Το επαγγελματικό διπλό βουρτσάκι με συνθετικές τρίχες υψηλής ποιότητας προσφέρει διπλάσια βοήθεια: Βουρτσίστε τα φρύδια με ανοδική κίνηση με το βουρτσάκι, φέρτε τα στην ιδανική θέση και στη συνέχεια σταθεροποιήστε τα με το οβάλ βουρτσάκι. Πλούσιος όγκος για μοναδικές στιγμές.

Περίπου 3,19€*



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard