BODYShape Πακέτο για το Αδυνάτισμα και την Κυτταρίτιδα αλλά και σοκολάτες και μπάρες για την διατροφή σου από bynature.gr



Σήμερα θέλω να σου συστήσω 3 προϊόντα που παρέλαβα πριν καιρό και φυσικά δοκίμασα και μου άφησαν θετικές εντυπώσεις, αφού αποφάσισα να μπω σε πρόγραμμα συντήρησης του βάρους μου αλλά και σωστής διατροφής.
 Αυτά τα προϊόντα με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου.


Αν και ΕΣΥ σκέφτεσαι να ξεκινήσεις διατροφή και πρόγραμμα για να διατηρήσεις τα σωστά κιλά σου ή να χάσεις τα επιπλέον κιλά του χειμώνα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις το BODYShape Πακέτο για Αδυνάτισμα και Κυτταρίτιδα, που έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου για έλεγχο βάρους και περιποίηση του σώματος.

Περιλαμβάνει 2 συμπληρώματα διατροφής και 1 προϊόν για τοπική εφαρμογή, τα οποία συνεργάζονται απόλυτα για να προάγουν την απώλεια βάρους και την βελτίωση όψης της επιδερμίδας.


Συγκεκριμένα, το BODYShape Πακέτο Αδυνάτισμα Κυτταρίτιδα περιλαμβάνει :

BIOTONICS SPORTEX LIPOTROPIN 415mg 60 veg caps

Φυσικό προϊόν διατροφής με L-citrulline, Χολίνη, Χρώμιο, Χλωρογενικό οξύ και Garcinia Cambogia με ισχυρή λιποτροπική δράση. Το προϊόν έχει βραβευτεί στα Fitness Awards 2022 στην κατηγορία το Καλύτερο Συμπλήρωμα Διατροφής για απώλεια βάρους.

Ο συνδυασμός των συστατικών της φόρμουλας ενεργοποιεί το μεταβολισμό, προωθεί την απώλεια βάρους, εμποδίζει τη δράση των ενζύμων που παράγουν λίπος στο σώμα, αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης μειώνοντας την όρεξη, συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας ενώ παράλληλα συμμετέχει σε αντιδράσεις που προωθούν την αποτοξίνωση και την καύση του λίπους.

Τρόπος χρήσης

Τοποθετείστε 1 κάψουλα στο στόμα και πιείτε την μαζί με νερό/χυμό για να επιτύχετε κατάποση ή ανοίξτε την κάψουλα και ρίξτε το περιεχόμενο στο φαγητό σας ή σε ένα ποτήρι νερό/χυμό. Λαμβάνεται κατά την διάρκεια της ημέρας χωρίς επιπλέον συνοδεία τροφής.
Λαμβάνεται από έγκυες κατόπιν συμβουλής του γιατρού τους.

KRAUTERHOF GEL FRESH Κατά της Κυτταρίτιδας 250ml

Krauterhof Gel Fresh με ισχυρή δράση κατά της Κυτταρίτιδας χωρίς θερμαντική δράση με αίσθηση φρεσκάδας.

Τα δραστικά συστατικά του συμβάλλουν στην μείωση του συσσωρευμένου λίπους, διεγείρουν τις διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος και μειώνουν την κυτταρίτιδα. Με την τακτική χρήση της σύνθεσης, το δέρμα γίνεται πιο λείο και ελαστικό!

To Krauterhof Gel Fresh Κατά της Κυτταρίτιδας είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε γλουτούς, μηρούς, χέρια και κοιλιά, ακόμη και αν υπάρχει πρόβλημα με κιρσούς και ευρυαγγείες. Είναι κατάλληλο για λεμφικό μασάζ και από επαγγελματίες ενώ δεν υπάρχουν αντενδείξεις για την χρήση του από εγκύους.

BIOTONICS BIOSS SERIES GREEN COFFEE EXTRACT 300mg 60 veg caps

Μοναδικό βιολογικό εκχύλισμα πράσινου καφέ ή αλλιώς Green Coffee που είναι πλούσιο σε ένα συστατικό που ονομάζεται Χλωρογενικό οξύ. Βοηθάει στο αδυνάτισμα, την απώλεια βάρους, μειώνει την κατακράτηση υγρών και συμβάλλει στη μείωση της χοληστερίνης.

Προιόν βιολογικής καλλιέργειας, vegan, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (μεταλλαγμένα – GMO), απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα, χημικά πρόσθετα, αλάτι και ζάχαρη.

Τρόπος χρήσης

Πάρτε μία κάψουλα με ένα ποτήρι νερό/χυμό για να επιτύχετε την κατάποση. Άτομα με προβλήματα κατάποσης μπορεί να ανοίξουν την κάψουλα και να ανακατέψουν το περιεχόμενο με νερό ή χυμό.



ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ


Και αν είσαστε από αυτές που δεν μπορούν να αντισταθούν, όπως και εγώ στις σοκολάτες και τα γλυκά κατά την διάρκεια της διατροφής, θα σας προτείνω να αναζητήσετε τις σοκολάτες αλλά και τις μπάρες που με συντροφεύουν καθημερινά για να μην καταστρέψω ότι κτίζω με τόση προσπάθεια.

Δοκίμασε την Wish Chocolate την Αυθεντική Σοκολάτα Γάλακτος με Στέβια 50g χωρίς την προσθήκη Ζάχαρης και ενθουσιαστηκα!

Η Wish Chocolate Γάλακτος με Στέβια παράγεται χωρίς την προσθήκη ζάχαρης από πρώτη ύλη αυθεντικής σοκολάτας και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο (43%) & Φυτικές Ίνες (38% στο GDA – Ενδεικτική Ημερήσια Πρόσληψη για Ενήλικες). Με τη σειρά προϊόντων Υγιεινής Διατροφής, η Wish εκπληρώνει την Ευχή μας για Υγεία & Απόλαυση. Συστατικά: κακαόμαζα, γλυκαντική ουσία (γλυκοζίτες στεβιόλης, μαλτιτόλη), βούτυρο κακάο, πλήρες γάλα σε σκόνη φυτικές ίνες (δεξτρίνη, ινουλίνη, ολιγοφρουκτόζη), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), φυσικό άρωμα βανίλιας, Στερεά κακάο 43% τουλάχιστον. Περιέχει γάλα και σόγια. Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, πρωτεϊνών σίτου, & αυγού.

Θα τις βρεις και σε άλλες γεύσεις Wish Σοκολάτα υγείας με στέβια, Wish Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, Wish Σοκολάτα Υγείας Αμυγδάλου,Wish Σοκολάτα υγείας με φουντούκι και σταφίδα, όλες χωρίς προσθήκη ζάχαρης.


Αντί για γλυκό θα σου προτείνω να δοκιμάσεις τις μπάρες που δοκίμασα και θα καλύψουν τις λιγούρες σου και μόνο καλό θα σου κάνουν :

1.Wish Bar με Σοκολάτα, Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Δαμάσκηνο χωρίς προσθήκη ζάχαρης

2.Wish Bars με Σύκο, Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, χωρίς προσθήκη ζάχαρης

3.Wish Bars με Δαμάσκηνο, Μέλι, Ξηρούς Καρπούς χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Θα βρεις και άλλες γεύσεις στις μπάρες όπως με πορτοκάλι, με Cranberry , με Βερίκοκο, με ταχίνι.

Σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο site https://bynature.gr/ και να κάνεις ένα follow στο insta acc @bynature.gr για να μην χάνεις τα νέα για τα προϊόντα τους και να επιλέξεις και εσυ τα προϊόντα που χρειάζεσαι, θα έρθουν στην πόρτα σου γλήγορα για να ξεκινήσεις και ΕΣΥ και να εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard