hiremo_official τα κεριά που σε ηρεμούν από την eolia cosmetics

 Τα κεριά Himero είναι ότι πιο ωραίο σε κερί έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. Λίγο το όνομα τους που σε παραπέμπει σε ηρεμία και χαλάρωση, λίγο το άρωμα τους που σε ηρεμεί πραγματικά όταν τα ανάψεις, λίγο η πολυτελής συσκευασία τους που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει, είναι τα κεριά που θα θέλαμε να έχουμε όλοι στο σπίτι μας, το Γραφείο μας, για να μας φτιάχνουν πιο ωραία ατμόσφαιρα και διάθεση.


Επέλεξα μέσα από μια πλούσια γκάμα 8 αρωματικών κεριών, επέλεξα 2 σούπερ κεριά 

HIREMO SOY BLEND CANDLE BASIL & CITRUS με νότες από βασιλικό, λάιμ, μανταρίνι, περγαμόντο και πατσουλί, μεταφέρουν θετική ενέργεια και δόσεις δροσιάς στη ατμόσφαιρα και αρώματα από όλες τις εποχές της Ελλάδας (πορτοκαλί ετικέτα) 

και

HIREMO SOY BLEND CANDLE WHITE DREAMS,Οι λουλουδάτες νότες του θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σου και θα σε σαγηνεύσουν (λευκή ετικέτα).

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε εκτός από τα δυο πιο πάνω, που τα συνιστώ ανεπιφύλακτα και τα παρακάτω:

HIREMO SOY BLEND CANDLE FEEL THE MAGIC, η γαρδένια, το γιασεμί και σανδαλόξυλο κάνει το κερί αυτό εξαιρετικά ελκυστικό ( μπλε ετικέτα.)


HIREMO SOY BLEND CANDLE FIG GARDENS, με πλούσιο νέκταρ σύκου και νότες από ροζ πιπέρι που θα σε συνεπάρουν (πράσινη ετικέτα).


HIREMO SOY BLEND CANDLE JASMINE PETALS με τρεις διαφορετικές νότες γιασεμιού από όλο τον κόσμο που θα σε αιχμαλωτίσουν για πάντα (λευκή ετικέτα)


HIREMO SOY BLEND CANDLE GODDESS POWDER, Οι νότες από ίρις, νερόλι, μαστίχα και βέτιβερ θα σε απογειώσουν και θα μετατρέψουν την ατμόσφαιρα σε ξεχωριστή και ''θεϊκή'' (μωβ ετικέτα)

HIREMO SOY BLEND CANDLE NIGHTS IN MIDDLE EAST, Ο συνδυασμός από λάβδανο, σανταλόξυλο, κέδρο, τριαντάφυλλο και πατσουλί θα σε μεταφέρουν ως την μέση ανατολή σε ένα παλάτι δημιουργώντας μια σαγηνευτική απαλή και ευγενική ατμόσφαιρα (βιολέ ετικέτα) .

HIREMO SOY BLEND CANDLE WHEN IN CUBA,
Όταν το κονιάκ και το δέρμα αναμειγνύεται με καπνό, σκούρο τριαντάφυλλο και πινελιές από μπαχαρικά δημιουργεί αυτό το δυνατό του άρωμα που θα σε συνεπάρει και θα σε ταξιδεύει ως τη κούβα από το γραφείο, το σπίτι ή όπου και να βρίσκεσαι.

Για πες μου ΕΣΥ πιο θα επέλεγες?

Θα τα βρεις στο site της eoliacosmetics στην κατηγορία κεριά https://eoliacosmetics.com/candles
και στο insta acc @hiremo_official


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard