eolia cosmetics οι φυτικές ύλες της Λακωνικής γης, μας εντυπωσίασαν!



Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας της Eolia Cosmetics στηρίζονται στο σεβασμό για την φύση και τον άνθρωπο, χρησιμοποιώντας φυτικές ύλες της Λακωνικής Γής. Ελαιόλαδο, βαλσαμέλαιο, μέλι, κερί μέλισσας και άλλα θρεπτικά συστατικά της φύσης εμπεριέχονται σε μπουκάλια και βάζα, συσκευασμένα κάτω από αυστηρές επιστημονικές προδιαγραφές και την αμέριστη επιμέλεια των ιδιοκτήτων αλλά και της επιλεγμένης ομάδας που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. 



Ας δούμε αναλυτικά τα προϊόντα που παρέλαβα και θα δοκιμάσω.

HYDRA KERATIN LEAVE IN CONDITIONER - SERUM HYDRATING THERAPY

Leave in ορός για ενυδάτωση, προστασία και θρέψη. Πλούσια σύνθεση με Καστορέλαιο, Αργκάν και Kερατίνη, ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών που αναδομεί, ενυδατώνει και κάνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνά μαλλιά, ώστε να τα ξεμπερδέψει και να διευκολύνει το χτένισμα, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Με το αριστοκρατικό άρωμα Renaissance που είναι εμπνευσμένο από τα μοναδικά τοπία και τη φρεσκάδα της Μεσογείου με νότες από κήπους εσπεριδοειδών, λουλούδια, ξύλο, λιβάνι και κεχριμπάρι. 

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά πριν το χτένισμα. Απλώστε στις παλάμες σας και τοποθετήστε το προϊόν κατά μήκος και στις άκρες. Ξεμπερδέψτε για να απλωθεί το προϊόν ομοιόμορφα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

HYDRA KERATIN BOOST MASK

Μάσκα μαλλιών με Κερατίνη, Καστορέλαιο, Λάδι Argan και πρωτεΐνες Σιταριού που θρέφει, αναδομεί και ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά. Η Κερατίνη και οι πρωτεΐνες Σιταριού συμβάλουν στην αποκατάσταση της τρίχας, λειαίνουν και προλαμβάνουν το σπάσιμο και την ψαλίδα. Το Kαστορέλαιο και το λάδι Αrgan αποτρέπουν το φριζάρισμα και την αφυδάτωση, ενισχύοντας την απαλότητα των μαλλιών. Χαρίζει στα μαλλιά λάμψη, και μεταξένια υφή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Με το αριστοκρατικό άρωμα Renaissance που είναι εμπνευσμένο από τα μοναδικά τοπία και τη φρεσκάδα της Μεσογείου με νότες από κήπους εσπεριδοειδών, λουλούδια, ξύλο, λιβάνι και κεχριμπάρι.

 ΧΡΗΣΗ: Απλώστε το προϊόν σε λουσμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ κατά μήκος της τρίχας, χτενίστε τα μαλλιά ώστε να απλωθεί σωστά το προϊόν και ξεβγάλετε μετά από 5-7 λεπτά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.


ELIXIR HAIR MIRACLE OIL THERAPY

Το Elixir Hair MIracle Oil είναι μια θαυματουργή θεραπεία μαλλιών που συμβάλει στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, προσφέρει αναδόμηση, προστασία και ενδυνάμωση της τρίχας χαρίζοντας στα μαλλιά όγκο, μήκος και λάμψη κάνοντας τα ανθεκτικά στο σπάσιμο και τη ψαλίδα. Θρέφει το τριχωτό της κεφαλής προλαμβάνοντας τη ξηρότητα. Βοηθάει στην επιμήκυνση των μαλλιών. Εμπλουτισμένο με Κερατίνη, Καστορέλαιο, Βαλσαμέλαιο, Ελαιόλαδο, έλαια απο Αβησσυνία, Αμύγδαλο, Καρύδα, Αργκάν, Ηλίανθο, βούτυρο Καριτέ, αιθέρια έλαια από Δάφνη, Θυμάρι, Δεντρολίβανο, Κυπαρίσσι. Περιέχει Βιταμίνη Ε, Ginseng, Ginger και Serenoa. Με το αριστοκρατικό άρωμα Renaissance που είναι εμπνευσμένο από τα μοναδικά τοπία και τη φρεσκάδα της Μεσογείου με νότες από κήπους εσπεριδοειδών, λουλούδια, ξύλο, λιβάνι και κεχριμπάρι. 

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα από το ELIXIR HAIR MIRACLE OIL THERAPY από τη ρίζα της τρίχας έως την άκρη και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Τυλίξτε με ζεστή πετσέτα και αφήστε το να δράσει από 30 έως 60 λεπτά. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να το αφήσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Λουστείτε με ένα από τα Σαμπουάν Eolia και εφαρμόστε τη Μάσκα Μαλλιών Hydra Keratin Boost Mask. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.


LIPIDIC COMPLEX KERATIN SHAMPOO SLS- SLES FREE

Απαλό σαμπουάν χωρίς SLES – SLS για όλους τους τύπους μαλλιών με σύμπλεγμα από λιπίδια, Υδρολυμένη Κερατίνη, Υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες Σιταριού και Αλόη. Η Κερατίνη και οι πρωτεΐνες Σιταριού θρέφουν και δυναμώνουν τη τρίχα προσφέροντας τους, λάμψη και ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας. Το σύμπλεγμα λιπιδίων αποτελείτε από φωσφολιπίδια, γλυκολιπίδια, φυτοστερόλες και βιταμίνη F (λινελαϊκό οξύ) που προσφέρει προστασία και βελτιώνει την ισορροπία της υγρασίας των μαλλιών και του δέρματος. H ήπια σύνθεση του καθαρίζει χωρίς να βαραίνει και ρυθμίζει τη λιπαρότητα αφήνοντας τα μαλλιά απαλά. Με το αριστοκρατικό άρωμα Renaissance που είναι εμπνευσμένο από τα μοναδικά τοπία και τη φρεσκάδα της Μεσογείου με νότες από κήπους εσπεριδοειδών, λουλούδια, ξύλο, λιβάνι και κεχριμπάρι. 

ΧΡΗΣΗ: Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο κεφάλι κάνοντας απαλό μασάζ. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε την διαδικασία αν χρειάζεται. Ιδανικό για όλη την οικογένεια. Καθημερινή Χρήση Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

HAIR KERATIN UV MIST PROTECTION

Hair mist εμπλουτισμένο με φίλτρα προστασίας ακτινοβολίας UV, με Κερατίνη και πρωτεΐνες Σιταριού, που μετατρέπει τα θαμπά, άτονα μαλλιά σε λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια. Προστατεύει τα μαλλιά από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο, τη φθορά που οφείλεται στους ατμοσφαιρικούς ρύπους ενώ χαρίζει αναζωογόνηση με το ντελικάτο του άρωμα. Αφήνει μαλλιά απαλά, με λεία υφή, πιο υγιή και ανάλαφρα. Με το αριστοκρατικό άρωμα Renaissance που είναι εμπνευσμένο από τα μοναδικά τοπία και τη φρεσκάδα της Μεσογείου με νότες από κήπους εσπεριδοειδών, λουλούδια, ξύλο, λιβάνι και κεχριμπάρι. 

ΧΡΗΣΗ: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Χωρίς να ξεβγάλετε. Χτενίστε τα μαλλιά σας όπως συνήθως. Κατάλληλο και για παραλία. Χρησιμοποιήστε όσο συχνά επιθυμείτε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.




GIFT BOX FACE MASKS HYDRATING ILLUMINATING (HYDRA SHINE MASK- FACE SCRUB, DEEP CLEANSING CLAY MASK)

FACE SCRUB

Κρέμα απολέπισης προσώπου με φυσικούς κόκκους από κουκούτσι ελιάς που απομακρύνουν ρύπους και περιττή λιπαρότητα και ανανεώνουν την επιδερμίδα. Περιέχει έλαιο από βερίκοκο, εκχύλισμα από αλόη και κυδώνι που ενυδατώνουν, ανακουφίζουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα. 

Χρήση: Απλώνετε σε νωπή επιδερμίδα 1-2 φορές την εβδομάδα κάνοντας μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό και σκουπίζετε απαλά.


CLAY MASK- ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΡΓΥΛΟ

Θρεπτική μάσκα προσώπου με ιδιαίτερη αναδομητική σύνθεση που βασίζεται στις πολύτιμες θρεπτικές ιδιότητες των ελαίων αργκάν και ελιάς και τη σμηγματορρυθμιστική δράση του λευκού αργίλου. Σε συνδυασμό με εξειδικευμένο εκχύλισμα από μανιτάρι και ηφαιστειακή λάβα, ο λευκός άργιλος αποσυμφορεί τους πόρους από τους ρύπους, την περιττή λιπαρότητα και τις τοξίνες και η επιδερμίδα αποκτά λεία και υγιή όψη. 

Χρήση: 1-2 φορές την εβδομάδα, απλώνετε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο μετά την απολέπιση με το face scrub, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήνετε για 10-15’ μέχρι να στεγνώσει και ξεπλένετε με άφθονο νερό.


HYDRA SHINE MASK - ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗΣ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Μάσκα προσώπου για βαθιά ενυδάτωση, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Περιέχει κολλαγόνο, εκχύλισμα από σπιρουλίνα, βρώμη και έλαια από αβοκάντο, macadamia και καλέντουλα που προσφέρουν βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και θρέφουν την επιδερμίδα.

 Χρήση: Απλώνετε το βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Δεν ξεβγάζεται.

Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε online καταστήματα, σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών αλλά και συγκεντρωμένα στο site της eolia.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard