BEAUTY TEST JUVENA οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.


Σήμερα θα σας παρουσιάσω την μάσκα και την κρέμα, που χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα και είδα το δέρμα μου κυριολεκτικά να μεταμορφώνεται.
Την Juvena, την γνωρίζω χρόνια τώρα και μάλιστα πιο παλιά χρησιμοποιούσα αρκετά από τα προϊόντα της. Ξέρετε όμως τι συμβαίνει με εμάς τις γυναίκες, να δοκιμάσω την νέα κρέμα που μου είπε η τάδε ότι είναι τέλεια, να δοκιμάσω και το άλλο προϊόν που διάβασα ότι είναι υπέροχο, να πάρω και αυτό που χρησιμοποιεί η τάδε celebrity και έτσι ξεχνάμε κάποια αγαπημένα προϊόντα μέχρι που θα τα ξαναδούμε μπροστά μας.
Έτσι έγινε και με τα προϊόντα της JUVENA, γιατί βρε κορίτσια πως να το κάνουμε οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

REFINE & EXFOLIATE MASK-SKIN ENERGY


Η αναζωογονητικά φρέσκια και εντατική μάσκα, με υφή gel, βασισμένη σε φυσικά οξέα φρούτων, με ένα ιδιαίτερο τουρκουάζ χρώμα στο γυάλινο μπουκαλάκι των 50 ml, με την τακτική χρήση του προϊόντος,1-2 φόρες την εβδομάδα, θα κάνει το δέρμα σας καθαρότερο και πιο ομοιόμορφο δέρμα ειδικά σε περιπτώσεις μεγάλων πόρων. Συνδυάζει τα υψηλότερα πρότυπα απολέπισης με την ευχάριστη αίσθηση απόλυτης καθαρότητας. Αν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό και ειδικά μετά την καλοκαιρινή ηλιοθεραπεία αλλά και το κρύο τώρα τον χειμώνα, θα σας προσφέρει ανανεωμένη λάμψη, ελαστικότητα και φρεσκάδα.



 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ
Τα αποτελέσματα της μάσκας είναι ορατά όπως σας ανέφερα και πιο πάνω, η αλληλεπίδραση των επιλεγμένων φυσικών φρούτων οξέων δίνει ένα νέο αίσθημα αναζωογονητικής φρεσκάδας και απόλυτης καθαρότητας στο λιπαρό, μεικτό και με διεσταλμένους πόρους δέρμα . Οποιαδήποτε λιπαρότητα , έλλειψη λάμψης και ανομοιόμορφη χροιά εξαφανίζονται .
• Αφαιρεί το ανώτερο στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος
• Ορατά και απτά βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος
• Διεγείρει την ανανέωση του δέρματος και αυξάνει τον σχηματισμό κολλαγόνου
• Αυξάνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά τυχόν εφαρμοζόμενα προϊόντα
• Δημιουργεί ένα λείο και καλά φροντισμένο δέρμα.

Πραγματικά απόλαυσα την εφαρμογή της μάσκας τον τελευταίο μήνα στο πρόσωπο μου και σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που απολαύσατε και εσείς πραγματικά μια μάσκα προσώπου.Για να διαβάσω τις εμπειρίες σας στα σχόλια πιο κάτω......? 


Η νέα αντιγηραντική γενιά - Superior Miracle Cream 

Επέλεξα μια νέα κρέμα αντι-γήρανσης της JUVENA που θρέφει το δέρμα για 24 ώρες. Με την καθημερινή χρήση οι ρυτίδες και οι γραμμές μειώνονται εμφανώς. Παρέχει τη βέλτιστη φροντίδα για να κάνει το δέρμα μου μαλακό, λείο και δυνατό, δίνοντάς μια λαμπερή νεανική εμφάνιση.

Στην επιλογή μου για μια κρέμα της  Juvena έπαιξαν ρόλο και οι πληροφορείς που διάβασα, δηλαδή ότι ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1954, θεωρήθηκε πρωτοπόρος στην έρευνα για την αντιγηρανση της επιδερμίδας τα τελευταία 60 χρόνια, εξάλλου οι συνεχιζόμενες εξελίξεις και ανακαλύψεις της Juvena στον τομέα αυτό έχουν οδηγήσει στην εξέλιξη της νέας φόρμουλας Superior Miracle Cream - ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός για όλες τις κρέμες αντι-γήρανσης .

 Με το νέο 24ωρο προϊόν φροντίδας του δέρματος Superior Miracle Cream, η Juvena κατάφερε να κάνει την καθημερινή ζωή μου λίγο πιο εύκολη, καθώς και να επιτύχει τα βέλτιστα αποτελέσματα στον τομέα της αντιγηραντικής φροντίδας του δέρματος. Συνδυάζει τη φροντίδα του δέρματος ημέρας και νύχτας σε ένα προϊόν, άρα κάνω και οικονομία ενώ  ανταποκρίνεται εξίσου στους βασικούς παράγοντες γήρανσης του δέρματος, όπως η απώλεια ελαστικότητας και η ένταση του δέρματος, καθώς και η ξηρότητα.

Απλή και ταυτόχρονα αποτελεσματική με ορατά αποτελέσματα αφού οι ρυτίδες εξομαλύνονται, το δέρμα γίνεται λείο, σφριγηλό και απίστευτα εύπλαστο χάρη σε εξαιρετικά πολύτιμα έλαια και εντατικά ενυδατικά συστατικά. 

 Η  κρέμα περιέχει ένα  καινοτόμο τριπεπτίδιο και ένα ενεργό συμπλήρωμα εκχυλίσματος μαγιάς σε συνδυασμό με την τεχνολογία SkinNova SC. Το τριπεπτίδιο και το δραστικό σύμπλοκο δουλεύουν μαζί για να διεγείρουν τη σύνθεση 8 βασικών συστατικών του δέρματος.

Το αποτέλεσμα είναι μια βαθιά διεισδυτική και αποτελεσματική, ολοκληρωμένη δράση κατά της γήρανσης και μια ορατή μείωση των σημείων γήρανσης του δέρματος. Η επαναστατική τεχνολογία SkinNova SC της Juvena διεγείρει και υποστηρίζει τη δραστηριότητα των βλαστικών κυττάρων του δέρματος - την πηγή φρέσκου, νέου δέρματος - προστατεύοντας με τη σειρά του τις δυνατότητες του δέρματος για αυτοανανέωση. Η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται. Η αρχή της ανανέωσης των κυττάρων είναι απόλυτα φιλική προς το δέρμα και απίστευτα αποτελεσματική. Το δέρμα εμφανίζεται πιο συμπαγές, εκλεπτυσμένο και αναζωογονημένο.



Το ορατό αποτέλεσμα: μια βελτίωση στην ποιότητα του δέρματός μου. Η μακριά και κοντή αλυσίδα υαλουρονικού οξέος διεισδύει βαθιά μέσα στο δέρμα, γεμίζοντας το από το εσωτερικό προς τα έξω κάνοντας το δέρμα πιο απαλό και ελαστικό. Το πολυτελές μετάξι παρέχει επιπλέον υγρασία. Η βιταμίνη Ε καταπολεμά την καθημερινή καταπόνηση του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες. Με τις ενυδατικές ιδιότητες, βελτιώνει επίσης την ελαστικότητα και την ευλυγισία του δέρματος. Μια σύνθεση από πολύτιμα έλαια, όπως το έλαιο καρύδας macadamia και shea butter, σας προσφέρουν μια επιπλέον βοήθεια στη φροντίδα του δέρματος.

Αυτή την κρέμα την λάτρεψα και σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά για εσάς κορίτσια που είσαστε πάνω από 45. Θα δείτε την όψη του δέρματος σας να αλλάζει τις λεπτές γραμμές να εξαφανίζονται, θα την αγαπήσετε όπως και εγώ και θα περιμένω να μου πείτε και τη δική σας γνώμη. Την κρέμα θα την βρείτε σε μια πολυτελή συσκευασία με χρυσό καπάκι των 75ml.



 #skincare #facialmask #miracle #beautymask
#juvenaofswitzerland #juvenagreece #mastercare  #dayandnight #antiaging

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard