MERRY GO ROUND MINI ΒΕΡΝΙΚΙΑ ICONAILS ΣΕ ΕΝΑ VINTAGE CAROUSEL ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ



Όσο πιο κοντά φτάνουμε στα Χριστούγεννα, τόσο πιο μαγικά νιώθουμε! Για πολλούς από εμάς, οι παραδόσεις και τα έθιμα δημιουργούν μια νοσταλγική ατμόσφαιρα. Για την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου, η CATRICE παρουσιάζει τα MINI ICONAILS GEL LACQUER σε έξι αποχρώσεις στη Limited Edition "MERRY GO ROUND" από τα μέσα Δεκεμβρίου. Όπως προστάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων έρχονται σε μια μοναδική συσκευασία: ένα νοσταλγικό καρουσέλ σε ένα ρετρό σχέδιο. Τραβάει τα βλέμματα όπου κι αν το τοποθετήσετε, αλλά είναι και ένα υπέροχο δώρο με τις καλύτερες ευχές για την νέα χρονιά!





MINI ICONAILS GEL LACQUER
Το ιδανικό χρώμα για κάθε εκδήλωση κατά την εορταστική περίοδο: τα ICONails Minis έχουν σχεδιαστεί με αγάπη σε έξι συλλεκτικές αποχρώσεις. Από ένα διαφανές nude, σε μία κομψή μεταλλιζέ σαμπανί απόχρωση, και από ένα κλασικό κόκκινο σε ένα λαμπερό μοντέρνο πετρόλ - τα βερνίκια νυχιών προσφέρουν μια μοναδική ποικιλία χρωμάτων για κάθε στιλ και διάθεση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Όποιο χρώμα και αν επιλέξετε, ζεσταίνει την
καρδιά σας, αφού προσφέρει ένα τέλειο τζελ φινίρισμα στα νύχια και διαρκεί επτά ημέρες χωρίς top coat.
Χάρη στη φανταστική συσκευασία, η Συλλεκτική Σειρά "MERRY GO ROUND" είναι ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο δώρο που θα χαρίσει ένα μεγάλο χαμόγελο σε όλα τα πρόσωπα.

Περίπου 13.59 €*

CATRICE Merry Go Round MiniICONails Set, διατίθεται μόνο ως σετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard