HERB HOUSE ,καιρός για τσαγάκι


Το τσάι είναι το αγαπημένο μου ρόφημα χειμώνα -καλοκαίρι. Τώρα που χειμώνιασε ,άρχισα να κατεβάζω από τα ψηλότερα ράφια,τις αγαπημένες μου κούπες για να τις γεμίζω με τα αγαπημένα μου ζεστά τσάγια και  να τα απολαύσω.

Τα τσάγια μου είναι δωράκια στον εαυτό μου από τα ταξίδια μου για να μου θυμίζουν όμορφα μέρη που επισκέφτηκα ,ανθρώπους αλλά και υπέροχες στιγμές καθώς  και δωράκια από φίλους ,που ξέρουν πόσο μ αρέσουν και τα εκτιμώ.
Το σημερινό μου τσάι,μου θυμίζει την Αθήνα και έναν υπέροχο άνθρωπο τον Δημήτρη τον Τσικνή που είχα την τύχη να γνωρίσω και το μαγαζί του ,το HERB HOUSE (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ).
Το τσάι μου είναι ένα αυθεντικό ελληνικό προϊόν ,ένα μείγμα βοτάνων με φρούτα του δάσους  και φύλλα ιπποφαούς ,ιβίσκο ,φραγκοστάφυλο και σαμπούκο και  συσκευάζεται αποκλειστικά για  λογαριασμό της HERB HOUSE.

Ο Δημήτρης με ενημέρωσε ότι είναι ένα αφέψημα με πολλά οφέλη λόγω του ότι έχει πάνω από 190 φυτοθρεπτικά στοιχεία που μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και ορισμένων καρκίνων. Σε συνδυασμό με τα κόκκινα φρούτα δίνει ένα ευχάριστο γευστικό αποτέλεσμα στον ουρανίσκο πόσο μάλλον αν το συνδυάσετε με μέλι πορτοκαλιάς. Μπορείτε να το απολαύσετε ζεστό αλλά και κρύο.



Υλικά
300 ml νερό ζεστό, στους 80 βαθμούς
1 tea bag τσάι Ιπποφαές με φρούτα του δάσους
1 κ.γ. μέλι  πορτοκαλιάς.
Αφού βράσει το νερό ,το ρίχνετε στην κούπα και το αφήνετε  με το  φακελάκι  3-5 λεπτά με σκεπασμένο το φλιτζάνι. Αφαιρέστε το φακελάκι πριν το πείτε,αφού προσθέσετε το μέλι και ανακατέψετε ελαφρά.Ρίξτε μέσα μια φέτα πορτοκάλι, του πάει.

Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ένα κομμάτι μηλόπιτα ή cookies με φρούτα του δάσους (σκέφτομαι να σας δώσω συνταγή σε επόμενη ανάρτηση).

Φθινοπώριασε λοιπόν ,καιρός για τσαγάκι σε μια όμορφη λευκή  κούπα με λογότυπο ,που αναφέρεται στην μαγεία της ανάγνωσης,συντροφιά με ένα βιβλίο .Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο !!!(την κούπα μπορειτε να την βρείτε στα MyBookish Goodies )
Τα προϊόντα  herbhouse θα τα βρείτε: Φθιώτιδος 45 Αμπελόκηποι Αθήνα ,τηλ. επικ. 210 6443440 ,697 2130959

και στο e shop  : www.herbhouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard