ALOE LOVE - ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ


Η αλόη είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις φαρμακευτικές και θεραπευτικές της ιδιότητες. Η χρήση της Aloe Vera βοηθάει στην καλή λειτουργία του οργανισμού μας, έχει Αντιοξειδωτική και αντιβακτηριδιακή δράση, βοηθάει στην Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθαρίζει το πεπτικό μας σύστημα και βελτιώνει την πέψη, ρυθμίζοντας την χλωρίδα του παχέος εντέρου, βοηθάει στην απώλεια του βάρους και προσφέρει ένα σωρό ακόμη οφέλη που θέλουμε χρόνο για τα απαριθμήσουμε.


Μέχρι πρότινος είχα μια γλάστρα με αλόη στο σπίτι μου και προσπαθούσα τακτικά να φτιάξω χυμό αλόης από το τζελ που έχουν τα φύλλα της αλλά ήταν μια δύσκολη για εμένα και ατυχής διαδικασία μέχρι που ανακάλυψα τον χυμό αλόης Aloe Love στα μπουκάλια των 500 ml.

H κάθε συσκευασία περιχέει 30% φυσικό χυμό αλόης και 30%  φυσική αλόη σε κυβάκια, καθαρό νερό, ζαχαροκάλαμο αντί για ζάχαρη, κιτρικό οξύ και άρωμα φυσικού φρούτου, επιλέγω το lime και την φράουλα. Είναι ένα νόστιμο και ελαφρύ ρόφημα με υπέροχη γεύση. Δεν περιέχει χρώματα και δεν έχει συντηρητικά. 

Είναι μια ενδιαφέρουσα ενναλακτική λύση για όσους αναζητούν τα οφέλη της αλόης και της αναζωογόνησης του οργανισμού και αποφεύγουν τα ανθρακούχα αναψυκτικά.

Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε την ΑΓΑΠΗ σας βρήκα την λύση και σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το μαγικό μπουκάλι της  ALOE LOVE, γιατί το αξίζει.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard