ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ MICHAEL KORS,WONDERLUST EAU DE VOYAGE ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ!

  ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ MICHAEL KORS,WONDERLUST EAU DE VOYAGE ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ!


Ο Michael Kors σας προσκαλεί να ταξιδέψετε με τις αισθήσεις σας σε ένα νέο μαγευτικό προορισμό με το Michael Kors Wonderlust Eau de Voyage, ένα floral άρωμα που αιχμαλωτίζει το ανέμελο πνεύμα και την παιχνιδιάρικη απόλαυση της περιπέτειας.

Βουτήξτε σε ένα ολοκαίνουργιο ταξίδι εμπνευσμένο από την αναζωογονητική αίσθηση μιας δροσιστικής βουτιάς στη θάλασσα και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει στους αγαπημένους σας προορισμούς.

Η σύνθεση του αρώματος από απαλές νότες λεβάντας και η έντονη floral καρδιά του σε συνδυασμό με την εξωτική νότα θαλάσσιου αλατιού σας ταξιδεύουν σε έναν επίγειο παράδεισο. Φρέσκο, ανάλαφρο και ηλιόλουστο, αποτελεί μία όμορφη ωδή στις απλές απολαύσεις της ζωής.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Οι χαλαρωτικές νότες από Γαλλική λεβάντα απελευθερώνουν μία ανέμελη, αναζωογονητική αίσθηση. Μοναδικά άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και πικάντικος δίανθος αποτελούν την καρδιά της σειράς αρωμάτων Michael Kors Wonderlust, αντανακλώντας τη ζεστασιά και τη λάμψη του ήλιου. Στη βάση του αρώματος ξεδιπλώνεται η αίσθηση του ωκεανού μέσα από τα εξωτικά musks,το γήινο moss και το accord από θαλασσινό αλάτι.

TOP NOTES: Λεβάντα, Μανταρίνι, Ροζ Πιπέρι, Κάρδαμο

MID NOTES: Δίανθος, Jasmine Grandiflorum Absolute, Άνθη Πορτοκαλιάς, Jasmine Sambac

BASE NOTES: Salty Musks, Cashmere, Σανδαλόξυλο, Moss



Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Εμπνευσμένη από τις ιριδίζουσες αποχρώσεις που συναντά κανείς σε ένα πανέμορφο κοχύλι, η συσκευασία του Michael Kors Wonderlust Eau de Voyage δανείζεται το iconic μπουκάλι τουWonderlust και γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή με το απαλό ντεγκραντέ ροζ τελείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard