REVIEW ΓΙΑ 2 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MARLIES MÖLLER

Το τελευταίο διάστημα που δεν μπορούσα να επισκεφτώ το κομμωτήριο λόγω του lockdown πειραματίστηκα με διάφορα προϊόντα για τα μαλλιά μου. Τελευταία μου ανακάλυψη τα προϊόντα της MARLIES MÖLLER, το  MARLIES MÖLLER KERATIN SHAMPOO & η MARLIES MÖLLER KERATIN CREAM OIL.



Δυο προϊόντα απαραίτητα για όλες εμάς που ισώνουμε τα μαλλιά μας είτε με το σεσουάρ είτε με την ισωτική. Τώρα που δεν μπορούμε να δεχτούμε την περιποίηση των ειδικών στο κομμωτήριο μπορούμε να το κάνουμε μόνες μας με τα προϊόντα της MARLIES MÖLLER και να έχουμε αποτελέσματα σαν εκείνα των ειδικών. Ένα ισχυρό δίδυμο προϊόντων το σαμπουάν και η cream oil  δίνουν στα μαλλιά λάμψη και ελαστικότητα.

Το σαμπουάν KERATIN SHAMPOO αφήνει στα μαλλιά μια απίστευτη λάμψη, τα διατηρεί ελαστικά και μεταξένια με κίνηση, εξομαλύνει τα ατίθασα μαλλιά που πετάνε χωρίς να ηλεκτρίζονται ενώ δεν τους προσθέτει επιπλέον βάρος

Η μεταξένια κρέμα KERATIN CREAM OIL μετά το λούσιμο καλύπτει όλες τις τρίχες με ένα συνδυασμό φροντίδας υψηλής συμπυκνωμένης κερατίνης, φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων και πολυτίμων ελαίων, τα επιδιορθώνει τα αναδομεί και τα  περιποιείται ώστε τα μαλλιά μας να είναι λαμπερά, ελαστικά και να  μένουν απαλά μέχρι και το επόμενο λούσιμο. 

Πως λειτουργεί το σύστημα θεραπείας κερατίνης MARLIES MÖLLER:
Η υψηλής πυκνότητας κερατίνη, ξαναγεμίζει τη χαλασμένη δομή των μαλλιών, επιδιορθώνει τα εύθραυστα τμήματα και ενισχύει τα μαλλιά από μέσα ενώ λούζεστε.
Αυτό γίνεται χάρη στο συνδυασμό από φυσικά εκχυλίσματα φυτών, εκχύλισμα λεμονιού, μαλακή φλούδα από ζαχαροκάλαμο που μοιάζει με κερί, πολύτιμα έλαια χρυσού και λάδι καρύδας.
Το αποτέλεσμα είναι βαθιά θρέψη και εξαιρετική λάμψη για τα μαλλιά μας.

Η MARLIES MÖLLER έχει την ιδανική λύση για τα μαλλιά μας!  Δοκίμασα τα προϊόντα και σίγουρα έχω πειστεί για τα αποτελέσματά τους. Αν  θέλετε και εσείς να τα δοκιμάσετε μπορείτε να τα παραγγείλετε εδώ 



#beautydaysbyMary #beautydays  #marliesmoller #beauty #haircare #stronghair #hair #keratin #keratintherapy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard