Michael Kors - A MESSAGE IN A BOTTLE AND A JOURNEY AROUND THE WORLD!

 A MESSAGE IN A BOTTLE AND A JOURNEY AROUND THE WORLD!

Ο οίκος Michael Kors υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με μια διαφορετική καμπάνια με κύριο μήνυμα της να μεταφέρει ευχές ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο. Κοντά ή μακριά, είμαστε όλοι ένα και η καμπάνια Wishes in a Bottle είναι ένα κάλεσμα να ενωθούν οι ευχές όλων μας σε όλο τον κόσμο.

Τρεις artists, η Amber Vittoria (@amber_vittoria), η Christina Zimpel (@christinazimpel) και η JoyYamusangie Miessi (@joyyamusangie ) φιλοτέχνησαν τρεις διαφορετικές κάρτες με έμπνευση το iconic άρωμα Michael Kors Wonderlust οι οποίες αποτελούν τα κύρια visual της καμπάνιας και μας δίνουν έμπνευση να δημιουργήσουμε τη δική μας κάρτα Wish in a Bottle μοιράζοντας τις ευχές μας σε όλο τον κόσμο.

Στο site www.wishesinabottle.com μπορεί ο καθένας μας να δημιουργήσει τη δική του κάρτα Wish in a Bottle επάνω στο μπουκάλι του αγαπημένου του Michael Kors Wonderlust, να ονειρευτεί, να μοιραστεί ευχές για τη νέα χρονιά και να την ανεβάσει στο Michael Kors wish wall που βρίσκεται στο site και φιλοξενεί ευχές από όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την κάρτα σας και να την αναρτήσετε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram με το hashtag #KorsWishingWall.

Για τα φετινά Χριστούγεννα δημιουργήθηκαν και τρία διαφορετικά gift set του best seller αρώματος Michael Kors Wonderlust που συνοδεύονται από μοναδικά δώρα, ιδανικά για χαρίσετε στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε, ένα αρωματικό ταξίδι που θα συνεπάρει τις αισθήσεις σας.

 Michael Kors Wonderlust Eau De Parfum 50ml και ΔΩΡΟ 75ml Body Lotion & 4ml Deluxe Mini

 Michael Kors Wonderlust Eau De Parfum 50ml και ΔΩΡΟ 50ml + Pouch

 Michael Kors Wonderlust Eau De Parfum 30ml και ΔΩΡΟ 75ml Body Lotion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard