SMARTCUP ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΟΤΗΡΙΑ

 Ψάχνοντας να βρω χάρτινα ποτήρια για τις γιορτές, έπεσα πάνω σε μια εταιρία που μου έκανε εντύπωση η ιδιαίτερη δουλειά στα σχέδια της αλλά και η ποιότητα των προϊόντων της. Εκτός του ότι με κέρδισαν τα σχέδια για το christmas party, η εταιρία πήρε πόντους από εμένα για τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούν στα χάρτινα ποτήρια ώστε να φθάσουν και να προφέρουν ασφάλεια στον τελικό καταναλωτή αλλά και για τον σεβασμό τους, στην προστασία του περιβάλλοντος.


Ας γνωρίσουμε όμως την εταιρία και τα προϊόντα της

 Η SMARTCUP κατασκευάζει χάρτινα ποτήρια που προσφέρονται είτε ως επώνυμα ειδικής είτε ως ανώνυμα γενικής εκτύπωσης από τη σειρά των σχεδίων της.

 Τα χάρτινα ποτήρια SMARTCUP κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας χαρτόνι, Σκανδιναβικής προέλευσης, κατάλληλο για τρόφιμα, ενώ όλες οι α’ και β’ ύλες είναι πιστοποιημένες για χρήση σε τρόφιμα και προέρχονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης (Ελβετία, Γερμανία). 

Χρησιμοποιoύν πρωτογενές χαρτόνι όπου τα υλικά επικάλυψης βασίζονται σε πρώτες ύλες που προέρχονται από φυσικές καλλιέργειες ή από ορυκτές πηγές, ή συνδυασμούς αυτών.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν προέρχονται από διαχειριζόμενες αειφορικά πηγές δηλαδή με συνεχές σύστημα κοπής & επαναφύτευσης. Η εταιρεία εναρμονίζεται αυστηρά με τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις που η Ευρωπαϊκή Ένωση ορίζει.



Η SMARTCUP κατασκευάζει τα προϊόντα της με τον τελειότερο μηχανολογικό εξοπλισμό και ακολουθεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές, εφαρμόζοντας κανόνες ολικού ποιοτικού ελέγχου. 

Η παραγωγική της αρτιότητα παρέχει εξαιρετική ευελιξία στους χρόνους ανταπόκρισης σε κάθε ύψους παραγγελία με ταυτόχρονη παράδοση όλων των κωδικών. 

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η διαρκής υποστήριξη των πελατών μας από την πρώτη στιγμή. Επιδιώκουμε τη συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση των προϊόντων μας με στοχευμένες επενδύσεις και ταυτόχρονα βασική μας προτεραιότητα είναι η προστασία του περιβάλλοντος.

Η SMARTCUP ανήκει στην εταιρεία ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ Α.Ε. που δραστηριοποιείται από το 1895 στο χώρο των γραφικών τεχνών, κατέχοντας μάλιστα, μια ιδιαίτερα υψηλή θέση στις υπηρεσίες εκτύπωσης.

Με σημαντικό πελατολόγιο, τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στους κοινωνικούς φορείς, χαρακτηρίζεται από μακροχρόνιες συνεργασίες ουσιαστικής κατανόησης και εμπιστοσύνης. 

Η εταιρεία ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ Α.Ε. επιδιώκει τη συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση και είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ποιότητας EN ISO 9001:2015 και με το διεθνές πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης/ΣΠΔ ISO 14001:2015.


Και επειδή πάντα σας σκέφτομαι και ότι ενδιαφέρον ανακαλύπτω θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας, αποφασίσαμε  σε συνεργασία με την εταιρία 
SMARTCUP να χαρίσουμε ένα τεράστιο πακέτο με χάρτινα εορταστικά ποτήρια αλλά και χάρτινα ποτήρια με ευφυή λογότυπα για όλο τον χρόνο, για τον καφέ σας το τσαι, τον χυμό σας, για το σπίτι, το γραφείο, την εξοχή. 

Ελα στον λογαριασμό μας στο instagram @beautydaysbymary  και ποιος ξέρει μπορεί ΕΣΥ να είσαι ο τυχερός/ή που θα τα αποκτήσει.

FB SMARTCUP 

insta @smart_cup_ 

https://smartcup.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard