2 NEA ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ PARFIMO.GR


Δυο νέα προϊόντα έφτασαν σήμερα στα χέρια μου από το αγαπημένο e-shop που ψωνίζω κάθε μήνα τα πλέον απαραίτητα.

Σας μιλάω για το e-shop parfimo.gr που αν και έχει την έδρα του στην Τσεχία, τα προϊόντα που παραγγέλνω έρχονται πολύ γρήγορα στην πόρτα μου, σε ασφαλή συσκευασία και μέχρι σήμερα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Ευκολία στην διαδικασία της παραγγελίας, αυθεντικά brands, οικονομικές τιμές και πολλές προσφορές, γρήγορη παράδοση, ποιότητα. Tι άλλο να ζητήσω ?



Η NUXE είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες όχι μόνο για τα προϊόντα περιποίησης του προσώπου που χρησιμοποιώ τακτικά αλλά και για τα προϊόντα περιποίησης σώματος.

Διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση του σώματος και έχω ξεχωρίσει το NUXE BODY CARE RELAXING FRAGRANT WATER, ένα καταπραϋντικό αρωματισμένο νερό που σε τυλίγει με το υπέροχο άρωμα του, από νότες σορμπέ καρύδας, λευκά λουλούδια και άγρια ​​βανίλια αλλά ταυτόχρονα σε χαλαρώνει και σε αναζωογονεί. (το βρήκα στα 14,95 euro σε μπουκάλι των 100ml. Σκέφτομαι στην επόμενη παραγγελία μου να παραγγείλω και την καλοκαιρινή εκδοχή του αρωματισμένου νερού.

Και φυσικά το κουτί μου περιείχε και το NUXE Body Melting Gel, ένα αφρόλουτρο gel για όλους τους τύπους δέρματος για γυναίκες, που καθαρίζει απαλά το δέρμα ενώ αφήνει ένα υπέροχο απαλό άρωμα από άνθη αμύγδαλου και πορτοκαλιού.
Το βρήκα σε πολύ καλή προσφορά (5,40 euro) σε σωληνάριο των 200ml και σας προτείνω να το παραγγείλετε και εσείς τώρα!!!

Πρέπει όμως να σας αφήσω γιατί ξεχάστηκα και στην προηγουμένη παραγγελία μου δεν έβαλα μάσκες που έχω ξεμείνει και πρέπει να το κάνω επειγόντως τώρα. Η parfimo. gr διαθέτει μεγάλη ποικιλία για να βρείτε την μάσκα που ταιριάζει και σ΄ εσάς.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard