REVIEW ΓΙΑ 2 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ “αναPLASIS”

2 νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου έφτασαν στα χέρια μου από την εταιρεία “αναPLASIS” που μας συστήθηκε πρώτη φορά στις 7 Ιανουαρίου του 2013. Η εταιρεία προωθεί στην αγορά μοναδικά πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα. Τα προϊόντα της αποτελούν συνδυασμό της ικανότητας και της προσφοράς της φύσης, με τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς, μέσα από τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και προώθησης, κατά αποκλειστικότητα στη χώρα μας.


Έχουμε πει και έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι δεν πρέπει να αμελούμε τον καθαρισμό του προσώπου μας πρωί και βράδυ γιατί είναι πολύ σημαντικό βήμα για να δεχθεί στην συνέχεια η επιδερμίδα μας τα προϊόντα περιποίησης είτε πρόκειται για κρέμες ημέρες είτε για κρέμα νύχτας.

Σ αυτό θα μας βοηθήσει το Νερό Demaquillage Micellaire, έχει την ικανότητα να απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ, περιττό σμήγμα, να αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ.

Προσωπικά από τότε που ανακάλυψα τα προϊόντα Micellaire σώθηκα, με ένα μόνο προϊόν μπορώ και καθαρίζω τέλεια την επιδερμίδα μου, ενώ είναι πιο εύκολο να κουβαλάω μαζί μου στα ταξίδια και τις αποδράσεις μου ένα μόνο μπουκάλι για τον καθαρισμό προσώπου.

Χάρη στην απαλή σύνθεση του, το Νερό Demaquillage Micellaire της “αναPLASIS” είναι κατάλληλο για το πρόσωπο και για τα μάτια αφού δεν προκαλεί τσούξιμο.

Σε ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα δίσκο ντεμακιγιάζ βάλτε μια ποσότητα του νερού Demaquillage Micellaire και εφαρμόστε στην περιοχή προσώπου, ματιών και λαιμού, τρίβοντας απαλά, μέχρι να αφαιρεθούν μακιγιάζ και οι ρύποι. Μπορείτε να το περάσετε όσες φορές θέλετε χρησιμοποιώντας νέα ποσότητα σε βάμβακι, μέχρι να αισθανθείτε το δέρμα σας τελείως καθαρό. Δεν χρειάζεται να ξεπλένεται.

΄Εχει 99% φυσική σύσταση, αποτελείται από Ανθόνερα Βοτάνων της Ελληνικής Φύσης, Φλαμούρι, Χαμομήλι, Ρόδι, Φασκόμηλο, Αλόη, Λεμόνι και έχει τέλεια μυρωδιά. Τα μικκύλια φυσικής προέλευσης τα οποία περιέχει, που είναι μόρια ειδικού σχηματισμού, διαλυμένα στο νερό, έχουν την ικανότητα να μαγνητίζουν και να εγκλωβίζουν στο εσωτερικό τους ουσίες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα.

Καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα και δεν αφήνει υπολείμματα ενώ αφήνει ένα ελαφρύ και υπο αλλεργικό άρωμα. Προσωπικά το λάτρεψα και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Προτείνεται για ευαίσθητες/λιπαρές/κανονικές επιδερμίδες με τάση για ακμή και είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Το δεύτερο προϊόν που επέλεξα από την εταιρία ανάPLASIS είναι μια τονωτική Λοσιόν Προσώπου με Πράσινο Τσάι, Χυμό Αλόης και Ρόδι, ανήκει και αυτή στην κατηγορία των προϊόντων ντεμακιγιάζ, αφήνει στο πρόσωπό σας μια όμορφη αίσθηση ηρεμίας και δροσιάς.

Αφού καθαρίσετε καλά το πρόσωπο σας, ψεκάστε απευθείας από το μπουκάλι μια ποσότητα από την Τονωτική Λοσιόν Προσώπου στο πρόσωπο και το λαιμό. Στη συνέχεια αφαιρέστε με βαμβάκι. Την χρησιμοποιώ πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας γιατί προφέρει δροσιά και αναζωογόνηση αποφεύγοντας να ψεκάσω απευθείας στα μάτια.

Απομακρύνει υπολείμματα προϊόντων ντεμακιγιάζ, τονώνει τη στρεσαρισμένη επιδερμίδα, χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη.
Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μέταλλα, σε προβιταμίνη Β5 (D-Panthenol) και έχει 99% φυσική σύσταση χάρη στα συστατικά που προανάφερα.

Η Λοσιόν είναι ιδανική για ευαίσθητες/λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ακμή και είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Τα δυο αυτά προϊόντα μπήκαν ήδη στην καθημερινή μου ρουτίνα ενώ το επόμενο διάστημα σκέφτομαι να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της εταιρίας που έχω τσεκάρει στο site τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και τα προϊόντα της, θα βρείτε και εσείς στο site https://anaplasis.gr/el






2 σχόλια:

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard