ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΩΜΑΤΑΤΟΣ! ΕΣΕΙΣ ΤΙ BODY SCRUBS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ?


Έφτασε η εποχή που πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε την επιδερμίδα του σώματος μας γιατί σύντομα θα εκτεθεί σε δημοσία θέα στην παραλία ή στην πισίνα του ξενοδοχείου,  στις διακοπές μας. Και φυσικά είναι η εποχή που αρχίζει να μας αγχώνει η κυτταρίτιδα και πως θα την καταπολεμήσουμε.


Είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί μόνο τις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες αλλά και τις νεαρές  αφού η κακή διατροφή, η κλεισούρα που φέτος μας κράτησε πιο πολύ στο καναπέ μας, χωρίς να περπατάμε ή να γυμναζόμαστε όπως θα έπρεπε, αλλά και άλλοι παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, οι ορμονικές διαταραχές κλπ. μας κάνουν να προβληματιζόμαστε για τις επόμενες κινήσεις μας, προκειμένου να την αντιμετωπίσουμε.


Θα σας αναφέρω κάποιες λύσεις που μπορεί να μην καταπολεμήσουν το πρόβλημα άμεσα σίγουρα όμως είναι μια καλή αρχή για την μείωση του και ξεκινώντας θα βάλουμε τις βάσεις και μια σειρά για την φροντίδα του δέρματος μας, όπως του αρμόζει και πιθανός να μειώσουμε και να απαλύνουμε το πρόβλημα μας.


Ξεκινήστε λοιπόν με απολέπιση του σώματος, επιλέξτε ένα καλό scrub σώματος, ένα scrub σώματος για κυτταρίτιδα, σήμερα κιόλας και εντάξτε το στην καθημερινότητα σας χειμώνα καλοκαίρι.

Τα απολεπιστικά προϊόντα σώματος (scrubs) θα βελτιώσουν την εμφάνιση του σώματος και θα αποκτήσετε πιο όμορφο και λείο δέρμα αφού θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα ώστε και θα αντικατασταθούν από νέα και υγιή. Θα τονώσουν την κυκλοφορία του αίματος και θα το προετοιμάσουν να δεχθεί και να αφομοιώσει καλυτέρα τα υπόλοιπα προϊόντα όπως μια κρέμα ενυδάτωσης, ή ένα ορό κατά της κυτταρίτιδας.



Προσωπικά επέλεξα κάποια προϊόντα που δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει αλλά βλέπω να χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες και να μας τα δείχνουν στα social media, λέγοντας τα καλύτερα για αυτά. Τα βάζα τους περιέχουν συστατικά από τα καλύτερα φρούτα, βότανα, λουλούδια και μπαχαρικά και χαρίζουν θεσπέσια αρώματα κατά την διάρκεια της χρήση τους. Είναι προϊόντα πιστοποιημένα και 99,54% φυσικά, δεν περιέχουν SLS, parabens και silicones 

Σας μιλάω φυσικά για τα Organic Shop scrubs, τα βαζάκια που είναι γεμάτα αισθησιακά αρώματα και μοναδικά φυτικά εκχυλίσματα, είναι μεγάλες συσκευασίες και τα βρίσκεις σε οικονομικές τιμές.

Αλλάξτε τον τρόπο διατροφής σας, προσθέστε πολλά λαχανικά και φρούτα και πιείτε πολύ νερό. Βάλετε την άθληση στην ζωή σας και αν ακόμη τα γυμναστήρια δεν είναι ανοιχτά, περπατήστε τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα στην φύση. Πάρτε ένα ζώο συντροφιάς, ένα σκυλάκι και πάτε μαζί του, τις βόλτες σας. Θα σας κάνει καλό.

Μην περιμένετε από την μια μέρα στην άλλη να λύσετε το πρόβλημα σας, να έχετε υπομονή και η συστηματική προσπάθεια σας θα ανταμειφθεί κάποια στιγμή ώστε να κάνετε σούπερ εμφάνιση στην παραλία, αν πάλι δεν τα καταφέρετε, όπως θα θέλατε μην απελπίζεστε, μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως είναι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard