Marbelle Oil μια σειρά αναδόμησης και θρέψης από έλαια και βότανα.

Το τελευταίο διάστημα είχα την τύχη να γνωρίσω και να δοκιμάσω 3 νέα προϊόντα της @marbelle_oil και σήμερα ξεκινώντας η βδομάδα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, όπως κάνω κάθε φορά που ανακαλύπτω διαμαντάκια.

Η Marbelle Oil είναι μια σειρά αναδόμησης και θρέψης. Αποτελείται από 3 προϊόντα, μαλλιών, φρυδιών και βλεφαρίδων. Χάρη στα πλούσια και ευεργετικά οφέλη των έλαιών του, βοηθά στη γρήγορη επιδιόρθωση και αναδόμηση της τρίχας. 
Αποτελείται από 7 έλαια και 1 βότανο, όπου ο συνδυασμός τους μας χαρίζει υγεία, θρέψη, λάμψη και μήκος.




-Το Marbelle Oil for hair, ενυδατώνει και αναδομεί τα μαλλιά. Η σύστασή του γεμίζει τη τρίχα με τα πλούσια έλαιά του, μετατρέποντας τα μαλλιά σε πιο υγιή, πλούσια και μακριά, μειώνοντας τη τριχόπτωση κατά 70%.
Κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά, λαμπερά και μαλακά καθώς επίσης τα προστατεύει από τη θερμότητα και τις τεχνικές εργασίες.


-Το MARBELLE brows Oil είναι ο μοναδικός συνδυασμός έλαιων θρέψης και ενδυνάμωσης που χρειάζονται τα φρύδια μας. Οι ευεργετικές ιδιότητές του κάνουν τα φρύδια πιο πυκνά και μακριά, γεμίζοντας τα κενά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

-Το MARBELLE lash Oil είναι ο μοναδικός συνδυασμός έλαιων θρέψης και ενδυνάμωσης που χρειάζονται οι βλεφαρίδες μας. Οι ευεργετικές ιδιότητές του, τις κάνουν πιο πλούσιες και μακριές. Ιδανική θεραπεία για τις φίλες μας που βάζουν lash extensions ανάμεσα από τις εφαρμογές, για πιο γερές βλεφαρίδες.


Τα προϊόντα είναι 100% οργανικά για όλες τις ηλικίες και φυσικά σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.
Η σειρά των 3 προϊόντων κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ.
Τα ποσοστά επιτυχίας και τα αποτελέσματα όλων των προϊόντων είναι μετά από πενταετή μελέτη και έρευνα.

Εσείς γνωρίζετε τα προϊόντα της Marbelle Oil ? θα τα δοκιμάζατε? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard