BEAUTY TEST ME ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ LAVERA

Πριν ένα μήνα, παρέλαβα δύο προϊόντα περιποίησης προσώπου και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας.

Τα προϊόντα μου, είναι από την εταιρεία lavera μια εταιρία βιολογικών καλλυντικών που το όνομα της προέρχεται από την λατινική λέξη “la vera” που σημαίνει «η αλήθεια». Σας το έχω ξαναπεί λατρεύω τα φυτικά αλλά και τα φυσικά καλλυντικά, γιατί η αλήθεια βρίσκεται στην φύση που κάνει θαύματα...



Τους τελευταίους μήνες, δεν χρησιμοποιούσα κέρμα νύχτας και έτσι το πρωί που ξυπνούσα, αισθανόμουν την επιδερμίδα του προσώπου μου, να με τραβάει. Έτσι το πρώτο προϊόν που  δοκίμασα, είναι η Αντιγηραντική Kρέμα Nυκτός -Lavera- My Age Regenerating nignt cream, σε βάζο των 50ml. Απευθύνεται σε ηλικίες 40+ και υπόσχεται ότι με την καθημερνή της χρήση, χάρη στην καινοτόμο φόρμουλα φροντίδας που περιέχει διεγείρει τη φυσική αναγέννηση του δέρματος, αυξάνει τη σταθερότητα και την ελαστικότητα ενώ τονώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε καλά καθαρισμένο δέρμα, όπως και εσείς ξέρετε  πρέπει να κάνουμε καθαρισμό κάθε βράδυ, εφαρμόζουμε μικρή ποσότητα της κρέμας και την αφήνουμε να δράσει. Το πρωί το δέρμα μας είναι πιο απαλό και λείο, η κρέμα το βράδυ  βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων και θρέφει το δέρμα μας ενώ σιγά σιγά γίνεται αποκατάσταση της ελαστικότητας του. Μειώνει σταδιακά τις ρυτίδες και άλλες γραμμές έκφρασης στο πρόσωπό μας, δεν τις εξαλείφει μην γελιόμαστε, άλλωστε βρε κορίτσια οι ρυτίδες είναι η ζωή μας και οι εμπειρίες μας και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτές. Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την κρέμα νύχτας της Lavera και δεν θα ξαναφήσω το πρόσωπο μου χωρίς κρέμα το βράδυ γιατί την έχει ανάγκη και πιστεύω ότι γίνεται η καλύτερη δουλειά και προετοιμασία για την πρωινή φροντίδα μας.


Το άλλο προϊόν είναι ένα serum, MY AGE INTENSIVE OIL SERUM, για ώριμο δέρμα με βιολογικό ιβίσκο και φυτικά κεραμίδια. Υπόσχεται ότι χάρη στην υψηλής ποιότητας φόρμουλα με βάση τα έλαια που περιέχει, αφήνει το δέρμα απαλό και λείο, χωρίς να κολλάει. Η καινοτόμος φόρμουλα φροντίδας, ελαχιστοποιεί τα σημάδια μελάγχρωσης δηλαδή μειώνει τις κηλίδες, αυξάνει τη σταθερότητα και την ελαστικότητα και αφήνει το δέρμα απαλό. Από τις δοκιμές που έκανα σε καθαρό πρόσωπο μπορώ να σας πω με βεβαιότητα, ότι υπόσχεται το κάνει πραγματικά. Κάποιες κηλίδες και διχρωμίες που είχα στο πρόσωπό μου αποχρωματίστηκαν ελαφρά, χωρίς όμως να τις εξαλείψει, το πρόσωπο μου είναι λείο, απαλό και ελαστικό, δυστυχώς δεν είχα την κρέμα ημέρας του ιδίου brand, για ακόμη καλυτέρα αποτελέσματα. Επίσης έχει υφή μεταξένια και υπέροχο άρωμα.


Πιστεύω ότι μετά από ένα διάστημα δοκιμών και καθημερινής χρήσης, τα αποτελέσματα φάνηκαν στο πρόσωπο μου και είμαι αρκετά ευχαριστημένη. 


Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Lavera και ποια είναι η γνώμη σας? Έχετε να μου προτείνετε και κάποιο άλλο προϊόν της ιδίας εταιρίας για να το παραγγείλω?


Τα προϊόντα έχουν πιστοποίηση Natrue, ΒΙΟ & Vegan και οι συσκευασίες στους είναι κατασκευασμένες 100% ανακυκλωμένες ύλες.



2 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό το άρθρο σου η @laveragreece έγινε η αγαπημένη μου εταιρεία. Τα προϊόντα αξιόπιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικό το άρθρο σου η @laveragreece έγινε η αγαπημένη μου εταιρεία. Τα προϊόντα αξιόπιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard