3 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποια προϊόντα ντεμακιγιάζ που αγαπώ πολύ και χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. 


Για τα πλεονεκτήματα που έχει το δέρμα μας από την χρήση του  γαλακτώματος καθαρισμού προσώπου, δεν χρειάζεται να πω πολλά γιατί είμαι σίγουρη ότι τα ξέρετε. Θα σας αναφέρω όμως ότι είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μας γιατί καθαρίζει εύκολα το make-up, ακόμη και το αδιάβροχο, την σκόνη, αφαιρεί το σμήγμα και ότι βρωμιά έχει καθίσει κατά την διάρκεια της ημέρας στο πρόσωπο μας. Και το καλύτερο είναι ότι αφήνει την επιδερμίδα μας λεία, ενυδατωμένη  και απαλή. Οι ειδικοί λένε ότι μετά τον καθαρισμό του προσώπου με γαλάκτωμα δεν χρειάζεται να ξεπλένουμε με νερό για αυτό και εμένα με βολεύει να παίρνω από προϊόντα καθαρισμού προσώπου, μόνο ένα μπουκάλι με γαλάκτωμα μαζί μου, σε ταξίδια και ΣΚ αποδράσεις και λίγους δίσκους ντεμακιγιάζ για την αφαίρεση του.


Τον τελευταίο χρόνο ανακάλυψα το νερό micellar, το μυκυλλιακό νερό όπως συνηθίζουμε να το λέμε στα Ελληνικά, είναι νερό εμπλουτισμένο με μικρά ενεργά μόρια,  τα λεγόμενα μικύλλια, τα οποία δεσμεύουν όλους τους ρύπους και τη λιπαρότητα όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται να τρίψουμε το πρόσωπό μας. Με απαλές κινήσεις καθαρίζουμε το πρόσωπο, είναι ένα προϊόν που υπεραγαπώ γιατί αφαιρεί ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ και έχει μπει στο ράφι μου για καθημερινή χρήση πρωί και βράδυ. 


Και επειδή θεωρώ ότι η περιοχή των ματιών μας, αξίζει την ιδιαίτερη προσοχή μας και πρέπει να την καθαρίζουμε επιμελώς αφαιρώντας την μάσκαρα και το μακιγιάζ μας θα σας πω ότι το ντεμακιγιάζ  ματιών πρέπει να γίνεται ευλαβικά και καθημερινά με πολύ απαλές κινήσεις και σ αυτό θα σας βοηθήσουν προϊόντα που έχουν σαν βάση τους, το λάδι και διαλύουν εύκολα την μάσκαρα και το eyeliner. Επί πλέον θα σας χαρίσουν φωτεινό βλέμμα και όχι μουτζουρωμένα  μάτια.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων ντεμακιγιάζ και brands που χρησιμοποιώ, έχω ανακαλύψει στο e-shop της notino.gr.

Η περιποίηση και το ντεμακιγιάζ της επιδερμίδας του προσώπου μας πρέπει να είναι το πρώτο αλλά και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε καθημερινά, θα πρέπει να γίνει μια ευχαρίστηση ρουτίνα για να έχουμε ένα όμορφο και υγιές πρόσωπο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard