POM STAR HELLAS Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΡΟΔΙΟΥ


H εταιρία POMSTARHELLAS ή ΡΟΔΙ ΕΛΛΑΣ στα ελληνικά, ιδρύθηκε το 2006 και είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την συστηματική καλλιέργεια της ροδιάς.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, βρίσκονται στην περιοχή της Πέλλας στην Μακεδονία  καταλαμβάνουν έκταση 32.000τ.μ. συμπεριλαμβανομένων των 4.000τ.μ. θαλάμων ψύξης-καταψύξεων, των 5.000 τ.μ. σε χώρο διαλογητηρίου, ενώ 2.000τ.μ. είναι ο χώρος μεταποίησης-χυμοποιείας.
Δραστηριοποιούνται στη αγορά της Ελλάδας, αλλά τυποποιούν και κάνουν εξαγωγές σε 4 χώρες του εξωτερικού. Οι χώρες του εξωτερικού είναι ο βασικός στόχος της εταιρείας για πωλήσεις τα επόμενα χρόνια.


Τα προϊόντα είναι 100% φυσικά και απευθύνονται στο καταναλωτές που κατανοούν τις ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού, είναι γνωστή η πλούσια και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση τους, σε ανθρώπους που αναζητούν προϊόντα που παράγονται και συσκευάζονται με τους πλέον φυσικούς τρόπους χωρίς συντηρητικά και άλλες ουσίες. Ανθρώπους που επιλέγουν την φυσική και υγιεινή διατροφή, την φυσική γεύση και τα ελληνικά προϊόντα που μας χαρίζει απλόχερα η φύση που πρέπει να προσέχουμε και να αγαπάμε.

Θα σας παρουσιάσω 5 προϊόντα της POMSTARHELLAS τα οποία είχα την τύχη να δοκιμάσω και μου αφήσαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Φυσικά θα δηλώσω θανατική οπαδός του ροδιού χρόνια τώρα. Πίνω τον φυσικό χυμό τους είτε μόνο του ή αναμειγμένο με πορτοκάλι και γενικά ότι προϊόντα με ρόδι βρίσκω στην αγορά τα τιμάω δεόντως. Η POMSTARHELLAS παράγει και συσκευάζει και 100% φυσικό χυμό ροδιού τον οποίο διαθέτει σε μπουκάλια, με ρόδια από Ελληνικές καλλιέργειες ροδιάς της ποικιλίας wonderful και διανέμεται σε κατεψυγμένη μορφή και σιγουρά θα το ψάξω στα ψυγεία super market για να τον δοκιμάσω, όταν δεν βρίσκω ρόδια.


.


ΣΩΣ ΡΟΔΙΟΥ

Παράγεται από 75% φρούτου ροδιού και είναι ιδανικό για σαλάτες, σάλτσες, μαρινάδες, παγωτό, γιαούρτι.

ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΡΟΔΙ

συνδυασμός κρέμας βαλσαμικού, με 30% χυμό ροδιού. Η ξεχωριστή γλυκόξινη γεύση της βαλσαμικής κρέμας με ρόδι, θα απογειώσει όλα τα πιάτα σας. Υπέροχο άρωμα, φίνα γεύση και κρεμώδης υφή. Ιδανική για σαλάτες, σάλτσες και μαρινάδες.

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ


Πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και με εντυπωσιακή περιεκτικότητα βιταμίνης C , η μαρμελάδα ρόδι POM STAR θωρακίζει την καθημερινή υγεία όλης της οικογένειας ενώ παράλληλα μας χαρίζει μια υπέροχη ξεχωριστή γεύση στη διατροφή μας. Σε αντίθεση με τις κοινές μαρμελάδες η POM STAR περιέχει 65% πραγματικό φρούτο.



Τέλος ένα διαφορετικό προϊόν το ΡΕΤΣΕΛΙ ΣΥΚΟΥ το οποίο επίσης υπεραγαπάω γιατί είναι υπερτροφή για εμένα.

Βασισμένο στην παραδοσιακή συνταγή των γιαγιάδων μας του Πόντου, το Ρετσέλι Σύκο δεν είναι γλυκό του κουταλιού, ούτε μαρμελάδα. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Είναι γνωστό για την μεγάλη περιεκτικότητά του σε εδώδιμες ίνες, αφού διατηρεί τις ιδιότητες του φρέσκου σύκου. Βοηθά στη διάλυση των σακχάρων και συστήνεται για την καθοριστική του λειτουργία. Δεν είναι καθόλου γλυκό και έχει υπέροχη γεύση.




Επίσης υπάρχει και η ΣΩΣ ΣΥΚΟΥ  για την χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες και μαρινάδες, δίνει υπέροχο αποτέλεσμα, άρωμα  και γεύση.


Πληροφορίες για την εταιρεία ΡΟΔΙ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Ε. θα βρείτε στο
https://rodihellas.gr και τα προϊόντα τους σε πολλά σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard