CALLISTΑ - THOE ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

 Η CALLISTA είναι μία αναπτυσσόμενη καθετοποιημένη εταιρεία στον κλάδο των ελληνικών παραδοσιακών τροφίμων και φυτικών καλλυντικών με εξωστρεφή προσανατολισμό, η οποία παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας βασισμένα σε ιδιοπαραγόμενες πρώτες ύλες και εφαρμόζοντας φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και μεταποίησης.

Από το 2014 και με έδρα το χωριό Μόδι Λοκρίδας, στην περιοχή του Παρνασσού, παράγει, επεξεργάζεται, μεταποιεί και διανέμει παραδοσιακά τρόφιμα σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς και χειροποίητα καλλυντικά, τα THOE All Natural, σε φαρμακεία.


Για περισσότερα από 80 χρόνια, στην CALLISTA, τρεις γενιές Ελλήνων παραγωγών καλλιεργούν με αγάπη και φροντίδα εκλεκτές ποικιλίες δεδρυλλίων, όπως ελιές, φιστικιές, όσπρια, ντομάτες και προσφάτως υπερτροφές. Επιπλέον, τα θεραπευτικά βότανα της ελληνικής φύσης και κυρίως της περιοχής του Παρνασσού και της Λοκρίδας, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας ειδικών σειρών φυτικών καλλυντικών. Καλλιεργείται λεβάντα, η οποία διατίθεται αποξηραμένη κι έπειτα από επεξεργασία δημιουργείται το αιθέριο έλαιό της. Στα προϊόντα περιποίησης, έρχεται να προστεθεί το χειροποίητο φυσικό σαπούνι, με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.


Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα που παράγονται, επεξεργάζονται, συσκευάζονται και διατίθενται είναι: Αγνό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές Καλαμών, λιαστές ντομάτες, σάλτα ντομάτας, πελτές ντομάτας, φακές, ρεβίθια, φασόλια μαυρομάτικα, φιστίκια κελυφωτά, λεβάντα, αιθέριο έλαιο λεβάντας και φυτικά σαπούνια (κλασικό, με άρωμα γιασεμιού και λεβάντας).

Ο τρόπος πώλησης των προϊόντων, μέχρι σήμερα, γίνεται κυρίως με Β2Β πώληση. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα φτάνουν στον τελικό καταναλωτή μέσω μεταπώλησης από καταστήματα λιανικής. Τα προϊόντα της CALLISTA – THOE, μπορείτε να τα βρείτε στα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής και φαρμακεία, αντίστοιχα:

Καταστήματα λιανικής:

1. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ – Δημητρακοπούλου 54, Κουκάκι

2. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – Μεσογείων 135, Μαρούσι

3. ΦΑΡΜΑ ΜΠΡΑΛΛΟΥ – Τατοΐου 73, Κηφισιά

4. ΑΛΟΗ – Παπαδιαμαντοπούλου 50, Ζωγράφου

5. PORKY – Ερμού 40, Μαρούσι

6. ΟΡΕΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ – Αράχοβα

7. ΘΥΜΙΟΣ ΘΑΝΟΣ – Αμφίκλεια


Τα φυτικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, μπορείτε να τα βρείτε σε πολυάριθμα φαρμακεία, ανά την Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την CALLISTA.


Το όραμα της CALLISTA - THOE είναι να εδραιωθεί ως μία σύγχρονη καθετοποιημένη επιχείρηση στον αγροτικό τομέα με εξαιρετικά ιδιοπαραγόμενα προϊόντα τροφίμων και 100% φυτικών καλλυντικών, συνδέοντας το όνομά της κατά κύριο λόγο με ποιοτικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας κι έπειτα με φυτικά καλλυντικά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Μεγάλη σημασία κι αξία, έχει να μπορούμε να γευόμαστε και να χρησιμοποιούμε αγνά, φυτικά και ποιοτικά προϊόντα, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της CALLISTA:

www.callista.gr .

Μπορείτε, επιπλέον, να ακολουθήσετε την CALLISTA στα Social Media:
FB- Callista - THOE
INSTA CALLISTA THOE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard