ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ


Όλες εμείς που έχουμε βαμμένα ξανθά μαλλιά ή καστανά μαλλιά με ανταύγειες, μαλλιά που τα ξανοίξαμε σε λευκό, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με τα ανεπιθύμητα κίτρινα μαλλιά που γεμίζουν το κεφάλι μας, λίγο καιρό μετά τις τεχνικές εργασίες στα μαλλιά μας.


Την λύση σε μένα ήρθε να μου την δώσει η σειρά της Elvive Color-Vive Purple μια σειρά εμπλουτισμένη με μωβ χρωστικές, που εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, ενώ παράλληλα καθαρίζει τα μαλλιά. Είναι εμπλουτισμένη με αντηλιακά φίλτρα UV τα οποία προστατεύουν το χρώμα. Το κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων είναι το μωβ χρώμα, που λειτουργεί αντίθετα από τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους δίνοντας αποτέλεσμα θρέψης και ανάδειξης του χρώματος των μαλλιών.

Πείτε λοιπόν αντίο στο πρόβλημα σας αγοράστε το σαμπουάν και την μάσκα μαλλιών για ξανθά μαλλιά. Εφαρμόστε το σαμπουάν, όχι περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα, κάντε απαλό μασάζ στα μαλλιά 1-3 λεπτά και ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

Στην συνέχεια εφαρμόστε σε υγρά μαλλιά, την μάσκα μαλλιών για ξανθά μαλλιά και ανταύγειες. Αφήστε να δράσει και ξεπλύνετε πολύ καλά.

Και μην ξεχνάτε τα ξανθά μαλλιά χρειάζονται περιποίηση και ειδική φροντίδα για να κρατηθούν όμορφα, ενυδατωμένα και λαμπερά.


Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχετε γκρίζα μαλλιά μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα για το τριχωτό της κεφαλής σας, σαμπουάν, φυσική λοσιόν για γκρίζα μαλλιά, βαφές για λευκά μαλλιά, ακόμη και ανδρικό σαμπουάν για τα γκρίζα μαλλιά του άνδρα σας.

Στο e-shop της notino.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση των ξανθιών μαλλιών και γκρίζων μαλλιών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard